2012 Şubat Anneleri

Gecmis olsun canım. Belki de usutmussundur. Havalar bir iyi bir kotu dengeyi saglayamadık ki.. Az once bende de oldu bulantı.
Simit yiyordum ve birden midem kalktı ne oldugunu anlamadım.. Karnımı ovaladım ovaladım gecti.

geçmiş olsun üşütmüş olabilirsin canım. çünkü artık hepimiz hamilelik bulantısının nasıl oldugunu biliyoruz. çok sinsi ve gıcık bi bulantı o :)) eee normal hastalık bulantısını da yaşamışızdır çoğumuz. bence mideni üşütmüş olabilirsin.

Geçmiş olsun bblau...
Şimdi daha iyisin o zaman...
Şekerinin düşmesi güzel haber...
Dikkat et sen yine de...

Gecmıs olsun canım.
Soguk almıs olabılır mısın acaba?
Aklıma baska bırsey gelmedı de ...
ıyısın ama sımdı degıl mı?

Bakalım, benımkı vefalı olacak mı?
Aklı bır karıs havada ve umıtsızım ama!
Bende bugune dek benden ne ıstedıyse almısımdır.
Hatta bana zaman tanır beyefendı, su zamana kadar vaktın var, aldın aldın, almadın sozunu tuıtmadıgını dusunurum der...
Bu soz tutma olayı benım en hassas noktamdır, uyanık bılır bunu.
Olakı agzımdan sana sunu alırım dedım mı, korkarım olum dosegınde olsam hatırlatır, 'sozunu tutmadın' dıye.

Ne guzel ıste canım, Rabbım yoklugunu gostermemıs, aratmamıs sana.
ınan beklemek oyle zor kı.
Ben d.k. hapını bıraktıktan bır yıl sonra hamıle kaldım.
Ve o bır yıl hele son aylar nasıl gectı ben bılırım.
Anne olacagıma asla ıhtımal vermedım, hala daha ınanamıyorum hamıle olduguma.

Günaydın dızlarrrrrr

Hepsi çok çok güzeller, güle güle giysin inşallah, çok zevklisin :128:

teşekkürler tatlım, daha başındayız ama hayırlısı bakalım, bugün o pipi giderse senin adresini alayım

Canım o el-ayak izi benim de hoşuma gitti.
Nedir onun işlevi ilk kez gördüm.Bebeğin ilk el ve ayak izini mi alıyoruz ona?
Çok hoş fikirmiş ben de alayım ondan.

evet canım, o kapların içinde hamur gibi bir malzeme var, üstündeki korucuyu çıkarıp ilk el ve ayak izini çıkarıyorsun. kurutuyorsun. çok hoş bir anı bence. özel hastanelerden ayak ve el izini verdiklerini biliyorum ordan aklıma geldi. çünkü ben devlet hastanesinde yapacağım doğumu muhtemelen

İnşallah seninki vefalı olur canım..
Çok benziyor benim kardeşimle senin kardeşinin huyu
O da süre verir almazsam küserdi...

Evet canım Rabbime şükürler olsun aratmadı bana
Artık inan sende...
Hamilesin hamile

yaa kızlar sanırım ben bebeğin hareketlerini hissediyorum
ama çok erken olduğunuda biliyorumdaaa ,nasıl oluyo aklım ermedi resmen bir kaç gündür hissediyorum bişeyler

ben niye hissedemiyorum! ayıp oluyor ama aden bey.. bak senden ufaklar ordan oraya tekme atıp duruyor, annelerini sevindiriyorlar sende tık yok. yaya yaya pipini gösterirken iyiydi ama!

Gecmis olsun canım. Belki de usutmussundur. Havalar bir iyi bir kotu dengeyi saglayamadık ki.. Az once bende de oldu bulantı.
Simit yiyordum ve birden midem kalktı ne oldugunu anlamadım.. Karnımı ovaladım ovaladım gecti.

Geçmiş olsun bblau...
Şimdi daha iyisin o zaman...
Şekerinin düşmesi güzel haber...
Dikkat et sen yine de...

Gecmıs olsun canım.
Soguk almıs olabılır mısın acaba?
Aklıma baska bırsey gelmedı de ...
ıyısın ama sımdı degıl mı?

Canlarım çok teşekkür ederim. Şu an daha iyiyim...
Şimdi 1. saat tokluk şekerimi ölçeceğim bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…