- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.361
bende farkındayım psikolojik olabilir ama tıp 1 defa olsun yanılamazmı 13 haftalık bir bebek hissedilemezmi
Kızlar günaydın, hayırlı cumalar...
Bugün sabah biraz bulantım vardı, ne zamandır olmuyordu...
Sabah tansiyonum ve açlık şekerim güzel çıktı. Şekerim Normal sınırlara epey yaklaşmış, en azından iki basamaklı sayılara düşmüş hamdolsun...
Yalnız ne zaman kahvaltımı ettim, yediklerim bir taş gibi oturdu mideme. Nasıl bir bulantı anlatamam.Ama öyle kuru bulantı değil, bildiğiniz midemdeki şey rahatsız ediyor.
Sanki bozuk birşey yemişim gibi.
Gebelik bulantısı gibi değil yani.
Yediğim de söylemesi ayıp 2 ufak dilim çavdar ekmeği üzerine sürülmüş en fazla bir kaşık yoğurt.
Yoğurdu yeni açtım,her zaman aldığım marka, ekmek taze.
Bir ara ölüyorum zannettim, ayakta duramıyordum, şimdi az daha iyiyim....
Kendimi iyi hissseder hissetmez yazayım dedim sizlere....
Kız bebeklerin daha erken kendini hissettirdiği söylenir, bilmiyom ne kadar doğru :26:
Geçmiş olsun tatlım..
İnşallah şimdi daha iyisindir..
Kız bebekler degil canım erkekler dha erken hissedilirmis. Gorumcemin oglu var 3.5 aylıkken hissetmis esimin teyzesinin gelini 5 aylıkken hissetmeye baslamıs onun da kızı var.
Kızlar şimdi size bir şey danışmak istiyorum. Ben şu an çalıştığım şirkette tam 5 senedir çalışıyorum. 6. Seneme girdim.
Burada bir mesai arkadaşım var. Erkek. Ama çok kaprislidir. Kolay küser, ne olduğunu da anlayamaz insan.
Bundan 3-4 sene kadar önce ne olduğunu anlamadığım bir sebeple bana küstü. İşe aynı arabayla gidip geliyorduk.
O arabayı kullanıyor, aynı semtteki diğer 2 arkadaşımızı da alıyor, işe geliyorduk. Dönüş de aynı şekilde.
Benim evlendiğim zaman bana küstü. Kendisine davetiye elden bizzat kendim vererek davet ettim. Düğünüm Pazar günüydü.
Cuma günü beni eve bırakırken, bırakacağı noktaya geldiğinde ( o şoför mahallinde ben de arkada oturuyordum) yüzüme bile bakmadan
“Düğününe gelemeyeceğim, şehir dışına götüreceğim ailemi o gün, hayırlı olsun şimdiden.” dedi ve düğüne de gelmedi.
O benimle selam alışverişi bile etmezken ben günaydınımı, iyi akşamları, bir afiyet olsunu esirgemedim. Cevap alamadım ama selam vermeye devam ettim.
Evlendikten 25 gün sonra anneannemi kaybettim, beni terminale o bıraktı ve bir şey olmamış gibi konuştu arabada…
Cenazeden döndüğümde yine konuşmamazlık devam etti. Kısa süre sonra askere gitti, şirketimiz asker yemeği düzenledi.
Gitmedim. Ama telefonla güle güle gidip gelmesi temennilerimi ilettim.
Askere teslim olmadan şirkete uğradı, yüzyüze de vedalaştık, hiçbirşey olmamış gibi.
Askerden döndüğünde yine burada işe başladı, hiçbirşey olmamış gibi davrandı. Ben de öyle devam ettim,bozmadım.
Sohbetler, şakalar, muhabbetler…Güzel gidiyordu…1 yıl sürdü sürmedi, yine küstü arkadaş!
Yine sebebini anlayamadım. Bir şaka yaptım ondan mı diyorum ama o kadar basit bir şey ki 10 yaşındaki çocuğa yapsanız, kötü mana çıkarıp alınmaz!
Bu sefer agresif de biraz kendisi. İş yüzünden sorun çıkarmalar, müdürümü de bilgi notuna koyup, onun görebileceği şekilde beni bozmaya,azarlamaya çalışmalar.
İşimi yapmadığımı ima etmeler…
Ben bir süre daha yemekte gördüğümde selam verdim,ama almamaya devam etti. Artık aynı arabada da değiliz, taşındığım için.
Bende de bıçak kemiğe dayandı selam vermez oldum. Hiç konuşmuyoruz şirkette. İftar yemeğinde, kuruluş yıldönümü yemeklerinde filan da görüşülmedi.
Eşimle de konuşmadı bu yemeklerde, herkesin birbirine hatır sormasına rağmen. Elbette o eşime selam verecek, eşli yemek olduğu için eşim geldi, ama ev sahipliği yapanlar şirket çalışanlarımız olmalı.
Şu anda,iş icabı konuşmamız gerekirse, mail atıyoruz birbirimize. Sözlü konuşma yok,uzun zamandır.
Bir ay kadar önce nişanlandı, tüm şirkete nişanına beklediğine dair toplu mail atmış. Bana da geldi.
Ne cevap yazdım, ne kutladım, ne gittim. Zaten başka ildeydi, giden de olmamış pek.
Şimdi bu arkadaşın 18 Eylülde düğünü var. Ben bana elden davetiye vermez, biriyle yollar yada mail atar diye tahmin ediyordum.
O zaman gitmeyecektim. Geçerli sebebim olacaktı.
Az önce geldi, bizim departmana davetiye dağıttı. Herkese düğününe beklediğini söyledi,kimleriyle şakalaştı, davetiyeyi verdi.
Bana sıra geldiğinde bir şey demedi, davetiyemi uzattı. Ama gülümsüyordu.
Ben de aldım, teşekkür ederim dedim sadece.
Şimdi gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum düğüne ve sizden fikrinizi,tavsiyelerinizi istiyorum…
Arkadaşlar arasında toplanır hediyemizi alırız, ona katılırım. Benimkine katıldı mı bilmiyorum ama hiç fark etmez işin o boyutunda değilim.
Ama sizce nikaha gitmeli miyim?
Kızlar şimdi size bir şey danışmak istiyorum. Ben şu an çalıştığım şirkette tam 5 senedir çalışıyorum. 6. Seneme girdim.
Burada bir mesai arkadaşım var. Erkek. Ama çok kaprislidir. Kolay küser, ne olduğunu da anlayamaz insan.
Bundan 3-4 sene kadar önce ne olduğunu anlamadığım bir sebeple bana küstü. İşe aynı arabayla gidip geliyorduk.
O arabayı kullanıyor, aynı semtteki diğer 2 arkadaşımızı da alıyor, işe geliyorduk. Dönüş de aynı şekilde.
Benim evlendiğim zaman bana küstü. Kendisine davetiye elden bizzat kendim vererek davet ettim. Düğünüm Pazar günüydü.
Cuma günü beni eve bırakırken, bırakacağı noktaya geldiğinde ( o şoför mahallinde ben de arkada oturuyordum) yüzüme bile bakmadan
Düğününe gelemeyeceğim, şehir dışına götüreceğim ailemi o gün, hayırlı olsun şimdiden. dedi ve düğüne de gelmedi.
O benimle selam alışverişi bile etmezken ben günaydınımı, iyi akşamları, bir afiyet olsunu esirgemedim. Cevap alamadım ama selam vermeye devam ettim.
Evlendikten 25 gün sonra anneannemi kaybettim, beni terminale o bıraktı ve bir şey olmamış gibi konuştu arabada
Cenazeden döndüğümde yine konuşmamazlık devam etti. Kısa süre sonra askere gitti, şirketimiz asker yemeği düzenledi.
Gitmedim. Ama telefonla güle güle gidip gelmesi temennilerimi ilettim.
Askere teslim olmadan şirkete uğradı, yüzyüze de vedalaştık, hiçbirşey olmamış gibi.
Askerden döndüğünde yine burada işe başladı, hiçbirşey olmamış gibi davrandı. Ben de öyle devam ettim,bozmadım.
Sohbetler, şakalar, muhabbetler Güzel gidiyordu 1 yıl sürdü sürmedi, yine küstü arkadaş!
Yine sebebini anlayamadım. Bir şaka yaptım ondan mı diyorum ama o kadar basit bir şey ki 10 yaşındaki çocuğa yapsanız, kötü mana çıkarıp alınmaz!
Bu sefer agresif de biraz kendisi. İş yüzünden sorun çıkarmalar, müdürümü de bilgi notuna koyup, onun görebileceği şekilde beni bozmaya,azarlamaya çalışmalar.
İşimi yapmadığımı ima etmeler
Ben bir süre daha yemekte gördüğümde selam verdim,ama almamaya devam etti. Artık aynı arabada da değiliz, taşındığım için.
Bende de bıçak kemiğe dayandı selam vermez oldum. Hiç konuşmuyoruz şirkette. İftar yemeğinde, kuruluş yıldönümü yemeklerinde filan da görüşülmedi.
Eşimle de konuşmadı bu yemeklerde, herkesin birbirine hatır sormasına rağmen. Elbette o eşime selam verecek, eşli yemek olduğu için eşim geldi, ama ev sahipliği yapanlar şirket çalışanlarımız olmalı.
Şu anda,iş icabı konuşmamız gerekirse, mail atıyoruz birbirimize. Sözlü konuşma yok,uzun zamandır.
Bir ay kadar önce nişanlandı, tüm şirkete nişanına beklediğine dair toplu mail atmış. Bana da geldi.
Ne cevap yazdım, ne kutladım, ne gittim. Zaten başka ildeydi, giden de olmamış pek.
Şimdi bu arkadaşın 18 Eylülde düğünü var. Ben bana elden davetiye vermez, biriyle yollar yada mail atar diye tahmin ediyordum.
O zaman gitmeyecektim. Geçerli sebebim olacaktı.
Az önce geldi, bizim departmana davetiye dağıttı. Herkese düğününe beklediğini söyledi,kimleriyle şakalaştı, davetiyeyi verdi.
Bana sıra geldiğinde bir şey demedi, davetiyemi uzattı. Ama gülümsüyordu.
Ben de aldım, teşekkür ederim dedim sadece.
Şimdi gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum düğüne ve sizden fikrinizi,tavsiyelerinizi istiyorum
Arkadaşlar arasında toplanır hediyemizi alırız, ona katılırım. Benimkine katıldı mı bilmiyorum ama hiç fark etmez işin o boyutunda değilim.
Ama sizce nikaha gitmeli miyim?
Bebefox Yan Yatış Bebek Uyku Yastığı , Bebek Tekstil Ürünleri - Bebe Vitrini.com | Bebek Ürünleri | Hamile İhtiyaçları | Bebek Arabası | Bebek Beşikleri | Oyuncaklar
kızlar çok mantıklı bişey değil mi bu? ilk defa görüyorum ayrıca.
Kızlar bunlar markafonıden kuzum ıcın aldıklarım.
Bır kac gune kadar da pısık kremı, dus jelı v.s. gelecek.
Babası bıberonları cok begendı, ama bu daha bır baslangıc
Eki Görüntüle 243666
Bu da benım gobusum, sabah aksam genelde boyle
Kızlar bunlar markafonıden kuzum ıcın aldıklarım.
Bır kac gune kadar da pısık kremı, dus jelı v.s. gelecek.
Babası bıberonları cok begendı, ama bu daha bır baslangıc
Eki Görüntüle 243666
Bu da benım gobusum, sabah aksam genelde boyle
yaa kızlar sanırım ben bebeğin hareketlerini hissediyorum
ama çok erken olduğunuda biliyorumdaaa ,nasıl oluyo aklım ermedi resmen bir kaç gündür hissediyorum bişeyler
Canım bu kişi...
Sana gönülden başka hisler hissetmiş..
Sen gönlünü başkasına açınca da...
İçine kapanmış...
Küsmüş dediğin şeyi yaşamış kendi çapında adamcağız...
Gerçek bir hisle bağlanmış ki...
Sana çok değer vermiş ki...
Kendine gelmesi uzun yıllar almış..
Hemen evlenmemiş..
Beklemiş... Belki senin gibi birini...
İş yemeklerinde elbet eşinle konuşmayacak...
Kim konuşmaktan haz alır bir dönem sevdiği kadının eşiyle!
Gelelim soruna...
Kesinlikle gitmemelisin...
Evli barklı ve az çok onun hislerini anlayan bir kadınsın..
Ama hediyeni al gönder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?