- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.821
Senin ne kadarlık bebegin?
Canım aynı problem bendede var dün akşam hatta ayağa kalkamadım kramptan. SAnırım bebişlerimiz büyüdüğü için bağlarmı ne geriliyormuş oda ağrıya sebep oluyormuş .Aniden kalkmamaya çalış, hareketlerini yavaş tutmaya çalış. Ben ne zaman ani hareket etsem ve acele etsem daha kötü oluyor...
benn o agrılarla ve kramplarla yasamayı ögrendim cnm:97::97: cünkü doktor ısrarla normal ,,olucak onlar diyor. rahim büyüyor diyor. ben de arada unutuyorum arada sızlanıyorumm öle geciyo günler:97::97:
Evet canım, 24 ünde birsuru yeni resmimiz olucak
doktor sezonunu ben kapatıyorum sanırım benım 26 sındazaten sonrada bayram tatılı hadı hayırlısı bakalım.
dünyam sen facebooktaki grupta dünyam yeliz diye biri var yok o senmisinseni bulduuum
Kızlar dun tartıldım teyzemlerde 56 kilo geldim. 10 dk sonra tartıldım 57 kilo geldim
Yarın saglıkocagına gidip bir tartılayım diyorum kac kilo aldım acaba ya inanamadım 2 kilo aldıgımı gorunce
merhaba arkadaşlar!gruba yenı katıldım.allahım izin ederse ben de şubat annesi olacağım.inşallah yavrularımızı sağlıklı sekılde kucaklarımıza alırız:))
Herkese iyi geceler kızlar.Hafta sonu yazdıklarınızı okuyamadım inşallah herkes güzel bir hafta sonu tatili geçirmiştir.
Benim son 2-3 gündür karnımda epey gerilmeler var..Epey de şişkinlik var, büyüdü sanırım göbeğim.
Cumartesi günü gittiğimiz restoranın lavabosunda sıramı beklerken bir hanım direkt olarak "Kaç aylık?" diye sordu...
Artık dışarıdan da tereddütsüz belli oluyor sanırım...Hamilemisiniz sorusu yerini kaç aylığa bıraktığına göre
Hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin
kızlar face grubuyla kim ilgileniyor? kurucusu kim??
benim face eşimle ortak "Dammex Fatih Keleş" hesabı bana ait ama katılımım onaylanmadı isimdenmi acaba???
Canım kendine ait adres alıp onunla katılsan daha iyi olur.Gruptakilerde aynısını söylüyor.Çünkü eşinde kullanıyormuş bu adresi biz orda herşeyi konuşuyoruz hoş olmaz yani.
eşim en son 2 ay önce girmiştir hesaba ilgilencek vakti yok zaten ama asıl benım tek basıma face hesabı almam onun için hoş olmaz sonucta orda bı suru esıyle hesabı olan var anlam veremedım benımkımı sadece sorun oluyor sıze????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?