2012 Şubat Anneleri

yorumun için çok teşekkür ederim canım çok sağol.evet anlattıklarının aynısı oluyor.daha öncelerdede olmuştu ama bu kadar şiddetli değildi.bu senınde söylediğin gıbı anı hareketlerde daha çok ağrı yapıyor.korktum bu kadar şiddetli olmuyodur doktora gıdım en ıyısı dıye.yazılarınızı okuyunca rahatladım normalmiş die

benn o agrılarla ve kramplarla yasamayı ögrendim cnm:97::97: cünkü doktor ısrarla normal ,,olucak onlar diyor. rahim büyüyor diyor. ben de arada unutuyorum arada sızlanıyorumm öle geciyo günler:97::97:

ecrincim canım çok sağol yorumun için.ben doktorumla hiç konuşmadım bu konuları zaten 20 gun oldu dok.gıtmeyeli 26 ağust.randevumuz var bebişin kesın cınsıyetı için o zaman sorarım.zaten bel fıtığıyım zor yuruyorum bıde miniğim acıtıyo annesının göbüşünü daha beter oluyorumallahım hepimize bebişlerimize sağlık versin

doktor sezonunu ben kapatıyorum sanırım benım 26 sındazaten sonrada bayram tatılıhadı hayırlısı bakalım.

Aslında doktor 1 ay sonra gel demisti bana o da 26 sına denk geliyor. Ama ben carsamba gidicem daha fazla dayanamıyorum cunku
Yarın randevu alıcam onda da carsambaya veriyorlar iste..

Kızlar dun tartıldım teyzemlerde 56 kilo geldim. 10 dk sonra tartıldım 57 kilo geldim
Yarın saglıkocagına gidip bir tartılayım diyorum kac kilo aldım acaba ya inanamadım 2 kilo aldıgımı gorunce

kızlar face grubuyla kim ilgileniyor? kurucusu kim??
benim face eşimle ortak "Dammex Fatih Keleş" hesabı bana ait ama katılımım onaylanmadı isimdenmi acaba???

Kızlar dun tartıldım teyzemlerde 56 kilo geldim. 10 dk sonra tartıldım 57 kilo geldim
Yarın saglıkocagına gidip bir tartılayım diyorum kac kilo aldım acaba ya inanamadım 2 kilo aldıgımı gorunce

bende 2ye yakın kilo aldım ama tartıdan tartıya ve gunun hangı saatınde tartıldıgıma gore çok fark edıyor.
bu arada en dogru kılo sabah tuvalete cıktıktan sonra ölçulurmuss

merhaba arkadaşlar!gruba yenı katıldım.allahım izin ederse ben de şubat annesi olacağım.inşallah yavrularımızı sağlıklı sekılde kucaklarımıza alırız:))

Selam kızlar 2 gündür ishalim üstünüze afiyet.Çok değil ama yinede tedirgin oldum neden diye?9 gün önce gittim dr.a ama yarın tekrar gitsemmi acaba?

Herkese iyi geceler kızlar.Hafta sonu yazdıklarınızı okuyamadım inşallah herkes güzel bir hafta sonu tatili geçirmiştir.
Benim son 2-3 gündür karnımda epey gerilmeler var..Epey de şişkinlik var, büyüdü sanırım göbeğim.
Cumartesi günü gittiğimiz restoranın lavabosunda sıramı beklerken bir hanım direkt olarak "Kaç aylık?" diye sordu...
Artık dışarıdan da tereddütsüz belli oluyor sanırım...Hamilemisiniz sorusu yerini kaç aylığa bıraktığına göre

darısı bizlere de olur inşallah

kızlar face grubuyla kim ilgileniyor? kurucusu kim??
benim face eşimle ortak "Dammex Fatih Keleş" hesabı bana ait ama katılımım onaylanmadı isimdenmi acaba???

Canım kendine ait adres alıp onunla katılsan daha iyi olur.Gruptakilerde aynısını söylüyor.Çünkü eşinde kullanıyormuş bu adresi biz orda herşeyi konuşuyoruz hoş olmaz yani.

Canım kendine ait adres alıp onunla katılsan daha iyi olur.Gruptakilerde aynısını söylüyor.Çünkü eşinde kullanıyormuş bu adresi biz orda herşeyi konuşuyoruz hoş olmaz yani.

eşim en son 2 ay önce girmiştir hesaba ilgilencek vakti yok zaten ama asıl benım tek basıma face hesabı almam onun için hoş olmaz sonucta orda bı suru esıyle hesabı olan var anlam veremedım benımkımı sadece sorun oluyor sıze????

Bu arada bugün bir alışveriş merkezine gittim.Anadolu yakasında oturanlar varsa bilirle, Optimum Outlet.
Orada Gratis'e uğradım çatlak için bir şeyler bakarım diye. Bebe yağlarının dışında, ROC marka çatlak önleyici bir ürün vardı. Fiyatı 43TL. Diğer ürünlere göre fiyatı biraz daha iyi olduğu için sizle paylaşmak istedim.ROC iyi de bir markadır zira.
Bir de adını hatırlayamadığım bir markanın kakao yağı içerikli bir ürünü vardı, onun fiyatı da yanlış hatırlamıyorsam 19TL idi.Çatlak kremi olarak sunulmuştu.
Bir de Niveanın bebe yağında etkileri kısmında, gebelik çatlaklarını önler diye açıkça belirtilmiş.Niveanın yağı badem yağı özlü.
Ben deneme amaçlı Komilinin yağını aldım, o da zeytinyağı özlüymüş.Kokusu hoşuma gitti.
Daha önce bacak içlerime çatlak ve sivilceler için badem yağı uygulamıştım ben, tüylenme yapmıştı çünkü...Ayrıca kaş ve kirpiklerime uygulamıştım, çok faydasını görmemiştim bir de zeytinyağına bakalım dedim.
Ayrıca doktorumdan da isteyeceğim bikaç ürün tavsiye etmesini onları da paylaşırım sizinle.

Başka ortak hesap yok canım bildiğim kadarıyla.Ayrıca grubun cevabını yazıyorum benlik bişi yok.

günaydın kızlar
cuma akşamı dayanamadım rastgele bir doktora gittim, doktorun beyinsizliği ve çocuğumun bacaklarını kapaması yüzünden cinsiyeti öğrenemedim
artık şafak 12 dicem kaderime razı gelip kendi doktor randevumu beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…