- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.801
ben ilk doktora gittiğimde folik ve elevit vermişti elevitim yeni bitti demire ve kalsiyuma başladım ben bi kaç doktora aile hekimime filan sordum eleviti hepsi önerdi meyveyide çok yiyen biriyim ama elevitte çok fazla vitamin var bence kullanabilirsin ayrıca kilo aldırmıyo ben 17. haftadayım daha yeni 1 kilo aldım tabi doktorunada danış doktordan doktora değişiyo bazısı meyve yiyosan gerek yok diyor ama bence o vitaminler bebeğe çok faydalı
selam arkadaşım doktorlar daha iyi anlıyolar tabi dediyse bişeyler görmüştürerkek bebekler daha erken belli oluyor diye biliyorum benimde o haftalarda belli olmuştu 3-4 hafta sonra seninde kesinleşir hayırlısı olsun
günaydın kızlar.nasılsınz bu sabah??
İyiyimm cnmm sağol , iştahsızlık devam ediyorsadece görev icabı yemeye çalışıyorum. Sen nasılsın ???
kızlar hepinize merhaba sizler ve bebişleriniz ıyısınızdır inşallah.kızlar sıze hemen bişey sormak istıyorum ıkı gundur karnımın sol altında kasığımın ustunde kramp gıbı bı ağrı var.yürüyüşümüde hareketlerımıde kısıtlıyo ara ara.bu durumu yaşayanınız varmı.korkuyorum doktoramı gıtsem:18::18::18:fikirlerinize ihtiyacım var yazın lütfeeeeennnn
dün buluştuk meleğimle. doktorum bak kesin erkek demiyorum bu dönemlerde klitoris şişkın oluyor ve bebek erkek sanılıyor ama erkek gibi dedi. bence de erkek çünkü tam bi keyif adamı yeminle. tek el kafada sırtüstü yatmış bacakları uzatmış o mini mini ayaklarıyla rahmimi dövüyor ayaklarıyla. kız kibar olur benimki bildiğin yaramaz bişi belli. ama o kadar tatlı ki teyzeleri bi görseniz.
ben çok özlüyorum yüzünü bile göremediğim meleğimi, şimdiden bu kadar bağlılık korkutuyor beni... doğunca yakama iğneler gezerim arık uğur böceğimi...
Ayyyy bende haftaya perşembe görücem inş. Öyle sabırsızlanıyorumki en son 9 haftalıkken gördüm çok minikti. Şimdi öyle merak ediyorum kii. Zaman geçmiyor((((
kızlar hepinize merhaba sizler ve bebişleriniz ıyısınızdır inşallah.kızlar sıze hemen bişey sormak istıyorum ıkı gundur karnımın sol altında kasığımın ustunde kramp gıbı bı ağrı var.yürüyüşümüde hareketlerımıde kısıtlıyo ara ara.bu durumu yaşayanınız varmı.korkuyorum doktoramı gıtsem:18::18::18:fikirlerinize ihtiyacım var yazın lütfeeeeennnn
Selam kızlarİnsallah hepiniz iyisinizdir. Fazla giremiyorum nete 2-3 gundur.
Benim de kasıklarımdan karnıma dogru kasılmalar oluyor. Rahim göbek deliginin oraya gelmeye baslıyormus bu haftalarda.
O yuzden de agrılar kasılmalar batmalar artıyor sanırım.
3 gun sonra melegimle gorusucez kısmet olursa, cok heycanlıyım. Sabırsızlıkla bekliyorum carsamba gununu.
annaammm carsambaaa günüü bi sürüü yeni bebek haberii geliyobi cogumuzun randevusu 24 üne gelmiş:79:
selaaaaaam ben geldiiiiiiiiiiim burası bağımlılık yapmış bende dün facebooktaki şubat annelerine üye oldum ama burdaki tat yokbu arada o ağrılardan bendede çok oluyo özellikle akşam ve çok hareket ettiğimde temizlik filan yaparken düşük mü yapıcam acaba diyorum bide benim ilk gebeliğimde ğrendikten bi hafta sonra kanamayla düştü ondan çok pimpirikliyim Rabbim bebeklerimizi korusun
bende ilk defa hz. Yusufu baştan sona izledim internetten indirdim bölümlerine kadar yakışıklı ya nur gibi eşim çok kıskandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?