2012 Şubat Anneleri

dediğim gibi bayram sonrasını beklicem canım,ve ilk gittiğimde doktoruma sorucam eleviti!!

tskr ederim arkadaşlar bir oglum var 10 yaşında eşimde bende kız çocuk hastasıyız çokda dua ettim hayırlı bir kız evlat için kısmet çogu kişide yanılmalar oluyomuş ama yada öyle olmasını istiyorum bilmiyorm:

günaydın arkadaşlarr :))

bende 13+4 haftalıkken gittim doktoruma ısrar ettim daha belli olmaz daha dedi
ama tahminde bulunayım erkek gibi dedi ...
acaba biliyoduda bizemi net bişey demek istemedi..:26::26::26:
o zaman benimkide kesin erkek mi??

Son düzenleme:
günayyydınn kızlaaarrrrr yada tünaydınnn... nasıl geciyorr pazarr.. bana sıkıcı maalesef.. ramazan ayınınn geceleri güzel geciyor sadece:97: carsambaaa doktorla randevumuz.. günler gecmiyo valla

kızlar hepinize merhaba sizler ve bebişleriniz ıyısınızdır inşallah.kızlar sıze hemen bişey sormak istıyorum ıkı gundur karnımın sol altında kasığımın ustunde kramp gıbı bı ağrı var.yürüyüşümüde hareketlerımıde kısıtlıyo ara ara.bu durumu yaşayanınız varmı.korkuyorum doktoramı gıtsem:18::18::18:fikirlerinize ihtiyacım var yazın lütfeeeeennnn

dün buluştuk meleğimle. doktorum bak kesin erkek demiyorum bu dönemlerde klitoris şişkın oluyor ve bebek erkek sanılıyor ama erkek gibi dedi. bence de erkek çünkü tam bi keyif adamı yeminle. tek el kafada sırtüstü yatmış bacakları uzatmış o mini mini ayaklarıyla rahmimi dövüyor ayaklarıyla. kız kibar olur benimki bildiğin yaramaz bişi belli. ama o kadar tatlı ki teyzeleri bi görseniz.

ben çok özlüyorum yüzünü bile göremediğim meleğimi, şimdiden bu kadar bağlılık korkutuyor beni... doğunca yakama iğneler gezerim arık uğur böceğimi...

Canım aynı problem bendede var dün akşam hatta ayağa kalkamadım kramptan. SAnırım bebişlerimiz büyüdüğü için bağlarmı ne geriliyormuş oda ağrıya sebep oluyormuş .Aniden kalkmamaya çalış, hareketlerini yavaş tutmaya çalış. Ben ne zaman ani hareket etsem ve acele etsem daha kötü oluyor...

Ayyyy bende haftaya perşembe görücem inş. Öyle sabırsızlanıyorumki en son 9 haftalıkken gördüm çok minikti. Şimdi öyle merak ediyorum kii. Zaman geçmiyor ((((

Selam kızlar İnsallah hepiniz iyisinizdir. Fazla giremiyorum nete 2-3 gundur.

Benim de kasıklarımdan karnıma dogru kasılmalar oluyor. Rahim göbek deliginin oraya gelmeye baslıyormus bu haftalarda.
O yuzden de agrılar kasılmalar batmalar artıyor sanırım.

3 gun sonra melegimle gorusucez kısmet olursa, cok heycanlıyım. Sabırsızlıkla bekliyorum carsamba gununu.

benn o agrılarla ve kramplarla yasamayı ögrendim cnm:97::97: cünkü doktor ısrarla normal ,,olucak onlar diyor. rahim büyüyor diyor. ben de arada unutuyorum arada sızlanıyorumm öle geciyo günler:97::97:

annaammm carsambaaa günüü bi sürüü yeni bebek haberii geliyo bi cogumuzun randevusu 24 üne gelmiş:79:

bu arada ben eleviti gece içiyordum magnorm u da. ama elevitin içinde sabah kahvaltısından sonra yazıyormus

Son düzenleme:
selaaaaaam ben geldiiiiiiiiiiim burası bağımlılık yapmış bende dün facebooktaki şubat annelerine üye oldum ama burdaki tat yok bu arada o ağrılardan bendede çok oluyo özellikle akşam ve çok hareket ettiğimde temizlik filan yaparken düşük mü yapıcam acaba diyorum bide benim ilk gebeliğimde ğrendikten bi hafta sonra kanamayla düştü ondan çok pimpirikliyim Rabbim bebeklerimizi korusun

bende ilk defa hz. Yusufu baştan sona izledim internetten indirdim bölümleri ne kadar yakışıklı ya nur gibi eşim çok kıskandı

evet oynayann adamın da adı yusuf pek yakısıklı masallah.. ama gercektee cok daha yakısıklıymıss ya hz yusuf. zihnimde tasavvur edemiyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…