- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.781
Teşekkürler canım...
İyi dilekte tek sen bulunmuş olsan da...
Kardeşin burda kalacak yani...
Burası zaten tam öğrenci şehri gülüm..
Yurtta kalır burda...
Benim miniğin ayak parmağını arı soktu şimdi
Babası ilgileniyor..
Bende kalkayım...
Tamam, alayım o zaman.
Beyaz benım olur, dıgerı de oglumun.
Bız cınsıyetı ogrenmeye gıtmedık ama, ıcıme hep erkek doguyor.
Bırde bıraz once ablam ıle konustuk,
3 yasında bır yegenım var, evde 'teyzemın ogluna sunu alacagım, teyzemın oglu ıle bunu yapacagım' dıye anlatıyormus.
Dedım, 'cocugun kalbıne dogdu herhalde'
Yegenım gıbı bır oglum olsa, ısterım ama, ıhtımal yok.
Saclar sarı, gozler mavı...
Bırde akıllı kı kuzum.
Annesını delı edıyor ama, olsun
Selam guzel anneler, nasılsınız?
İyiyiz :)) sen nasılsın cnm ???
İyiyim canım nolsun. Yuvarlanıp gidiyoruz bıdıgımla :)
allah gönlune göre versın canım.bana doktor erkek olabılır demıştı 26 ağust.randvumz var kesın öğrenıcez meleğimin cınsıyetını ınşallah.yeğenını allah bağışlasın canım benımde bır tane var kız ama maşallah ınanılmaz akıllı ve olgun.keşke öyle bı kızım olsa.du edıyormuş benım için teyzemın bebeği sağlıklı olsun inşallah ama bıde kız olsa daha ıyı olur dıecımcımem benım ya
:))) bizde öyle bugün temizlik yaptım, yoruldum biraz. Sen kaçıncı haftadasın ? Cinsiyetini öğrendinmi ? En son ne zaman kontole gittin? ben haftaya gidicem nasıl göreceğimi çok merak ediyrum ? :)))
Ben de bugun temizlik yaptım gorumcemle birlikte. Cok ayakta kalınca agrım oluyor benim de kasıklarımda.
2-3 gundur normalde de agrım var zaten kasılma gibi nolrmaldir herhalde.
Ben 17. haftadayım canım. Cinsiyetini gecen hafta gostermedi benim melegim. Carsamba gunu kısmet olursa gidicez kontrole insallah ogreniriz.
Anladım canım demekki normal benim 2.gebeliğim ama ilk defa böyle oluyor.Normalse sorun yok.canım bana da oluyo.ben sordum bebek buyudukce rahımı tutan baglar gerılıyomus ve bebek de hareket etmeye baslıyo ya ona baglı acıyo.ben dun gece uyandım acıdan gerılmeden.
inş içten çatlak olmuyordur..
ya kızlar bişey sorucam..herkes elevit kullanıyormu???ve kaçıncı haftada başladınız??ya etrafımda doğum yapmış olsun yada hamile olsun kimi gördüysem elevit kullaanmış!!!bana niye doktorum yazmadıki??ben 12.haftaya vkadar folik asit kullandım,onu kesti demir hapı verdi.ama elevit vitamin hapıymış!annenin ve bebeğin ihtiyacı olan tüm vitamini karşılıyorumş???acaba ben doktora sormadan başlasam olurmu???
ben doktoruma sordum arkadaşım,gerek yok çok kilo aldırıyor dedi.banada demir verdi,foliği bırak dedi.bence doktorun doğru.duydyklarımızla hareket etmeyelim...
selam arkadaşlar ben 12 haftalık hamileyim gecen hafta ikili tarama yaptırdık kısmetse cuma sonuç alacagız dr erkek dedi bu kadar erken belli olurmu sizce ben hep kız hissediyordum kendimi öyle şartlamısım demekki neyse hayırlısı olsun herkese saglıklı dogumlar olur insallah
ben ilk doktora gittiğimde folik ve elevit vermişti elevitim yeni bitti demire ve kalsiyuma başladım ben bi kaç doktora aile hekimime filan sordum eleviti hepsi önerdi meyveyide çok yiyen biriyim ama elevitte çok fazla vitamin var bence kullanabilirsin ayrıca kilo aldırmıyo ben 17. haftadayım daha yeni 1 kilo aldım tabi doktorunada danış doktordan doktora değişiyo bazısı meyve yiyosan gerek yok diyor ama bence o vitaminler bebeğe çok faydalıya kızlar bişey sorucam..herkes elevit kullanıyormu???ve kaçıncı haftada başladınız??ya etrafımda doğum yapmış olsun yada hamile olsun kimi gördüysem elevit kullaanmış!!!bana niye doktorum yazmadıki??ben 12.haftaya vkadar folik asit kullandım,onu kesti demir hapı verdi.ama elevit vitamin hapıymış!annenin ve bebeğin ihtiyacı olan tüm vitamini karşılıyorumş???acaba ben doktora sormadan başlasam olurmu???
selam arkadaşım doktorlar daha iyi anlıyolar tabi dediyse bişeyler görmüştürselam arkadaşlar ben 12 haftalık hamileyim gecen hafta ikili tarama yaptırdık kısmetse cuma sonuç alacagız dr erkek dedi bu kadar erken belli olurmu sizce ben hep kız hissediyordum kendimi öyle şartlamısım demekki neyse hayırlısı olsun herkese saglıklı dogumlar olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?