- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #14.981
aranızda eşiyle kan uyusmazlıgı olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yaptırdım detaylı ultrasona girdiğim gün.Temiz çıkmıştı.
bu cuma yaptıracam ben canım.
evt canım ben yaptırcam
çünkü;doktorum bana 2li test yapmadı 3lü testle aynı hastalıklara bakılıyo
gerek duymuyorum dedi..
bizde tamm o zaman dedik 9 eylülde 3lü test yapılcak hayırlısıyla inşallah....
ben yaptırdım canım çok şükür temiz çıktı.
kıyamam.boşluğuna gelmiştir belki ya. ne bıleyim soğuk bi kadındır sevgisini gösteremez ilgisini gösteremez. takma kafana ki takmıyosun belli :))
.
Ben de yaptıracağım İkili testim temizdi.
Fakat 2 konuda korkum var.
Birincisi USGde bulunan gebelik haftasıyla, SAT uyuşmazsa yalancı pozitiflik olabiliyormuş.
Bir de kilo da etkiliymiş AFP değerine.
Benim fazla kilom var + Sat ile uyumsuz gerçek gebelik haftam.
Gözden kaçırırlar da bu yüzden yalancı pozitiflik filan çıkar da boşuna sıkıntı yaşarsak diye korkuyorum
Yaptıran arkadaşlar önce usg sonra kan tahlili yaptırdınız değil mi?
tünaydın kızlar....
ayşem nihayet gözünü açtı da ben de aranıza gelebildim.hafta sonu olduğu için dr götürmedik acile de eşim götürmek istemedi .evde limonlarla falan baktım çok şükür bugün sabah eski neşesi ile uyandı.
geçmişe çok bakamadım 2-3 sayfa okuyabildim.umarım herşey yolundadır.
bblau bak şimdi ben de kararsız kaldım benim ikili sonucum iyi diye 3'lüyü yaptırmayı düşünmüyordum.kilo ben de fazlasıyla var ve benim de SATım hiç ultrasonla uyuşmuyo....
tünaydın kızlar....
ayşem nihayet gözünü açtı da ben de aranıza gelebildim.hafta sonu olduğu için dr götürmedik acile de eşim götürmek istemedi .evde limonlarla falan baktım çok şükür bugün sabah eski neşesi ile uyandı.
geçmişe çok bakamadım 2-3 sayfa okuyabildim.umarım herşey yolundadır.
bblau bak şimdi ben de kararsız kaldım benim ikili sonucum iyi diye 3'lüyü yaptırmayı düşünmüyordum.kilo ben de fazlasıyla var ve benim de SATım hiç ultrasonla uyuşmuyo....
Merhaba güzel annelernasılsınız üç dört gündür giremiyordum umarım herkes iyidir.
ben de tam kusmalarım bitti derken iki üç gündür yine devam eder durumda 17.haftaya girecem güya hala kesilmedi ne yapıcam ben yaaaaa
![]()
Merhaba güzel annelernasılsınız üç dört gündür giremiyordum umarım herkes iyidir.
ben de tam kusmalarım bitti derken iki üç gündür yine devam eder durumda 17.haftaya girecem güya hala kesilmedi ne yapıcam ben yaaaaa
![]()
ben varım canım ben 0rh- eşimde 0rh+
ben varım canım ben 0rh- eşimde 0rh+
doktorun ındırek coombs testı baktırdı mı sana ya da bole bıse dedı mı
![]()
Ah canımm, senin yazını okuyunca iyice umutsuzluğa düştüm ben:)
bende 14. haftmdayım, herkes dedi ki 3 aydan sonra azalacak. tam tersi benim daha da arttı. Napcam bilmiyom![]()
Aslında gel de bana sor gülüm...
Öyle bir takıyorum ki aslında...
Öyle bir üzülüyorum ki; yüreğimi ortaya saçsam....
Bişey kalmaz gönlümde diye korkuyorum..
Ama anadır yardır...
Ondan gelen taşta olsa hoştur deyip
Unutmaya çalışıyorum...
Soğuktur evet..
Herşeye rağmen ana işte...
Çok seviyorum işte bende...