- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.201
arkadaşlar birşey soracagım size saglık ocagına kaydı için ne istiyorlar
arkadaşlar birşey soracagım size saglık ocagına kaydı için ne istiyorlar
hiç bişey gerekmiyor.zaten orada kaydın olduğu için sadece sana sorular soruyorlar kilonu ölçüyorlar bi de tansiyona bakıyorla.sadece kayıt olmak gerekiyormuş onlarda sağlık bakanlığına bilgi veriyorlarmış.
benim kaydım orda nasıl oluyo anlamadım ben hiç saglık ocagına gıtmadimki
tamam canım aldım çikolatayı yanıma girmeden 10-15 dk önce yerim.Su da içeyim....
Bi 10 dakikaya kadar çıkarım canım evden bakalım...
İnşallah hayırlı haberlerle gelirim :)
Hangi şehirde ve hangi mahallede kaydın bulunuyorsa ordaki sağlık ocağında da kaydın oluyor..
Ama senin muracat etmende gerekebilir.
Yani yakın bir zamanda ikamet ettiğin yeri değiştirdiysen eski oturduğun yerde görülebilirsin bunun içinde muracat etmen gerekiyor..
Artık her ailenin bir aile hekimi olduğu için daha fazla ilgileniyorlar..
Tc kimlik numaranla Aile Hekimi Sorgulaması sitesine girip ordan hangi sağlık ocağı aile hekiminiz çıkıyor..
hanımlar neden çikolata yiyoruz, bi etkisimi var ???
Selam kızlar ben geldim...
Nasılsınız bakalım?
bebişler nasıl?
Selam kızlar ben geldim...
Nasılsınız bakalım?
bebişler nasıl?
Cikolata bebegi harekete geciriyor, hareket etmesini saglıyor usg kontrolu sırasında.
Hoşgeldin canım, iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
hoşgeldinnah keşke bebişlerimizi her istediğimiz an görebılsek.cuma gunu gıdıcem doktora 1 ay oldu görmeyelı minik meleğimi inşallah hepimizin bebişleri ıyıdr
Canımsın ya sen nasılsın...
Bende eve gittim yemeğimi yedim şükür...
Arabayı eve bıraktım..
Eşim benim canavarları dolaştıracakmış...
Hoşbulduk canım....
Canım bende senin gibi çok heyecanlanıyorum...
Benimki 15 eylülde sanırım..
Senin az kalmış randevune
ben de evde o kadar sıkıldım ki anlatamam.iftar falan da olmayınca bi telaş da olmuyor.herkes oruç hiçkimseye gidemiyorum.sıkıldım...
canım ya senın içinde zaman su gıbı akıp geçsın.ne zormuş beklemek bı gıtsemde hayırlısıyla görsem mınığımı.kızlar valla gülüceksınız belkı ama ben cınsıyetınden çok ıyı olduğunu görmeyı ıstıyorum.nıyeyse cinsiyetını çok merak etmıyorum.benım ilk zamalarda düşük riskım yuksektı yattım iğne yedım çok zor geçtı.o yuzden sadece ıyı olması tek dıleğim.
Canım... Sabahçı olacakmışsın bu sene...
İnan daha iyi..
Rahat edeceksin..
Bir çırpıda geçecek saatler...
Keşke bende öğretmen olsam!!!!
Canım ben senin bebeğini erkek diye hatırlıyorum
Yanlışım mı var yoksa benim...
Canım sen rahat ol..
Miniğin emin ol çok iyidir..
Telkin et kendini de...
Düşük riskin mi vardı seninde...
Allaha şükür bak sana sıkı sıkı tutunmuş yavrucuğun bebeğim ya..
ben de evde o kadar sıkıldım ki anlatamam.iftar falan da olmayınca bi telaş da olmuyor.herkes oruç hiçkimseye gidemiyorum.sıkıldım...
napıcam bilemiyorum. öğle yemeğinden sonra ağırlık basıyor iş yerinde koltuğumda uyukluyorum. şimdi gözlerimi açtım çalıştığımız firmalardan bi tanesinden bi adam karşımdaki koltuğa oturmuş uyanmamı beklyor. şaka gibi ya nasıl bi uykudur bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?