- 30 Kasım 2010
- 9.601
- 19.271
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.221
çok şükür canım ya çok sağol evet kanamalarım lekelenmelerım vardı baya zor geçtı o yuzzden çok korkuyorum.canım doktor ıkılı testteyken 12. haftadaydık erkek olabılır ama kesın değil dedi e herkezde o zaman bellı olmaz çok erken değişebılır dıyo o yuzden doktor 1 ay sonrasına randevu verdı.kesın olarak ınş cuma öğrenıcez gösterırse
Evet ben o yüzden 17. haftamda gideceğim..
Bana da %51 erkek dedi..
Ama kesin değil sonuçta...
Rabbim hayırlısını versin...
Şimdi belli olmuştur inşallah seninkinin cinsiyeti de
Ama benim bir arkadaşıma 12. haftada kız..
17. haftada erkek
20. haftada kız dediler hala aklım almıyor
Böyle yanılmayı Rabbim kimseye yaşatmasın...
Hele biri vardı kiii
Doğuma kadar kız dediler
Doğumdan önce doktoru son kez bakmış erkek demiş
Şaka gbii valla[/I]
valla sen en iyisini yapıyorsun canım en azından kesınlık şansı yukselıyor.benımkınede şüphelı erkek demiştine komik.ben bu gidişimde öğrenemezsem bıdaha 7. aylarda falan gıdıcem ara sıra sağlık ocağına gıdıp kalp atışlarını dnlıycem ıyı olduğunu öğrenır eve gelirım..zaten alışverışede 7. aylarda başlıycam bıde ortak renkler alıcam. a canım benım ablamın doğana kadar erkek dediler doğunca kız oldu çok var böyle
mg2008 avatarındaki foto senin fotonsa Katie Holmes 2a acayıp benzıyorsun... ha "ayol şekerım o zaten o'nun fotosu dersen yeni uyanmışlığıma ver" derim :)))
mg2008 avatarındaki foto senin fotonsa Katie Holmes 2a acayıp benzıyorsun... ha "ayol şekerım o zaten o'nun fotosu dersen yeni uyanmışlığıma ver" derim :)))
Evet canımm benim fotom :))) teşekkür ederim iltifat ettin valla, keşke o kadar güzel olsam :))
teyzeleri benim şüpheli oğluşumun adına nıye bişey yazmadınız beğenmedınızmı küstük size
Acııııııııım, cok acım hemde!
Ve daha yemek gelmedı.
Acıkınca mıdem bulanıyor ):
Ve yarım saat ıcınde gelmezse aksama kadar ac kalırım.
Cunku toplantı var ve toplantı yerıne gıtmek ıcın erken cıkacagım ofısten ):
kıslar eğer oğlum olursa adını EGE BULUT koymayı düşünüyoruz sızce nasıl.
Evet ben o yüzden 17. haftamda gideceğim..
Bana da %51 erkek dedi..
Ama kesin değil sonuçta...
Rabbim hayırlısını versin...
Şimdi belli olmuştur inşallah seninkinin cinsiyeti de
Ama benim bir arkadaşıma 12. haftada kız..
17. haftada erkek
20. haftada kız dediler hala aklım almıyor
Böyle yanılmayı Rabbim kimseye yaşatmasın...
Hele biri vardı kiii
Doğuma kadar kız dediler
Doğumdan önce doktoru son kez bakmış erkek demiş
Şaka gbii valla[/I]
Evet kızlarrrrr,
Simdi cekilmis bir fotomuzu sizlerle paylasıyoruz minik yavrumla =)
Eki Görüntüle 245917
biraz klasik olacak ama o kadar makyajı bize yapsalar bende anjelina joli olurum yani. ayrıca kendıne haksızlık etme ve bu konuda son lafım "keyttt senin yesin bi tarafını."
kıslar eğer oğlum olursa adını EGE BULUT koymayı düşünüyoruz sızce nasıl.
valla sen en iyisini yapıyorsun canım en azından kesınlık şansı yukselıyor.benımkınede şüphelı erkek demiştine komik.ben bu gidişimde öğrenemezsem bıdaha 7. aylarda falan gıdıcem ara sıra sağlık ocağına gıdıp kalp atışlarını dnlıycem ıyı olduğunu öğrenır eve gelirım..zaten alışverışede 7. aylarda başlıycam bıde ortak renkler alıcam. a canım benım ablamın doğana kadar erkek dediler doğunca kız oldu çok var böyle
Evet kızlarrrrr,
Eki Görüntüle 245917
çokkk şekersiniz...
hey maşallah...baya baya hamile ayol bu...
tatlım bişeyler söylesen dışarıdan.ben de acıkınca çok kötü oluyorum sırf o yüzden oruca niyetlenemedim.
ayşecim kızacaksın b iliyorum ama ben de doktorun yanılmış olmasını çok istiyorum....bu tür örnekleri duyunca biraz hevesleniyorum...sonra korkuyorum günaha mı giriyorum acaba diye....
Evet kızlarrrrr,
Eki Görüntüle 245917
Evet kızlarrrrr,
Eki Görüntüle 245917
Elefera
Canım bir tost ye kuzum yol üstünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?