- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.261
Yani sayende rahatladımArkadaşım maşallah ne güzel moral vermişsin, normal doğum yapmak isteyen biri olarak bunu okumayı hiç istemezdim.Lütfen yazarken biraz ince düşünüp yazın, sadece "sezeryan hakkında deneyimlerinizi paylaşır mısınız" desen yeterli olurdu.
Günaydın tatlım, bblau görünmüyor belki gitmiştirİnan tahmin yapmaya çalışıyorum ikiniz için yapamıyorum :) Ama ikinizden birininki erkek
rica ederim yavru ceylan ni demek...
ege bulut... güzelmiş canım.. de pek heveslenme kız olursa :))
aaa çok kötü ya bu nasıl bir cinsiyet tahminidir anlamadım annesi babasıda sürekli bir şaşkınlık içersindedir,Allah sağlıklısını versin tabi ama cinsiyetinden emin olmak istiyor insan...
Evet kızlarrrrr,
Simdi cekilmis bir fotomuzu sizlerle paylasıyoruz minik yavrumla =)
Eki Görüntüle 245917
kız olursada ipek koycam teyzesi :)
kız olursada ipek koycam teyzesi :)
Bence güzel canım...
Rüzgar Ege nasıl?
canım ya buda çok güzelseçeneklerimiz çoğalıyor.
Aşk olsun ...
Sana Rüzgar Ege dedim
Dönüp bakmadın bile
ben kimseyi korkutma amacı ile yazmadım arkadaşım ona kalırsa sezeryanın çok kötü olduğunu yazanlar da var çok kötü düşünceli bir tavır ile cevap vermişsin.gerçek olan şu arkadaşım ben normal doğumun çok daha iyi olduğunu ve tavsiyeler ile normal doğum yaptım.iç ve dış dikişlerim vardı.1 saat tansiyon düşüklüğünden masadan kalkamadım.çocuğumu bile göremedim 1-2 saat.herkes böyle olacak diye bir kural yok bunu biliyorsundur herhalde.ben sezeryan istediğim için senden değil daha önce sezeryan olmuş annelerden yardım istedim.burası bir paylaşım platformu.kötü ve iyi deneyimlerimizi,fikir alışverişlerimizi yapacağımız yer.ben normal doğum zor dedim diye sen yapma demiyorum herkes özgür bu konuda.ne yazacağım konusuna gelince bu kimseyi ilgilendirmez.ben sana has bir şeyde yazmadım.eğer hoşuna gitmiyor ise o zaman yazılarımla ilgilenme.ne yazacağımı senden öğrenecek değilim.
ben kimseyi korkutma amacı ile yazmadım arkadaşım ona kalırsa sezeryanın çok kötü olduğunu yazanlar da var çok kötü düşünceli bir tavır ile cevap vermişsin.gerçek olan şu arkadaşım ben normal doğumun çok daha iyi olduğunu ve tavsiyeler ile normal doğum yaptım.iç ve dış dikişlerim vardı.1 saat tansiyon düşüklüğünden masadan kalkamadım.çocuğumu bile göremedim 1-2 saat.herkes böyle olacak diye bir kural yok bunu biliyorsundur herhalde.ben sezeryan istediğim için senden değil daha önce sezeryan olmuş annelerden yardım istedim.burası bir paylaşım platformu.kötü ve iyi deneyimlerimizi,fikir alışverişlerimizi yapacağımız yer.ben normal doğum zor dedim diye sen yapma demiyorum herkes özgür bu konuda.ne yazacağım konusuna gelince bu kimseyi ilgilendirmez.ben sana has bir şeyde yazmadım.eğer hoşuna gitmiyor ise o zaman yazılarımla ilgilenme.ne yazacağımı senden öğrenecek değilim.
canım sen daha önce bir deneyimyaşamış olabilirsin ama burda bir çoğumuz doğum olayına çok yabancıyız...azelyama hak veriyorum çünkü bu yazında bile hala masadan kalkamadım gibi cümleler kurup dahada ürkütücü hale getiriyorsun bizler için normal doğumu...olabilir kötü deneyimler yaşamış olabiliriz, burada bebeğini kaybeden arkadaşlarımız bile oldu ama sırf biz etkilenmeyelim diye hiçbiri detay bile vermediler....
eğer sen normal doğumun zorulukları hakkında dertleşmek istiyorsan eminim bu konu hakkındada topikler vardır...ama burası yeri değil canım...biz burda moral için varız , destek için varız...
Aşk olsun ...
Sana Rüzgar Ege dedim
Dönüp bakmadın bile
canım benım ya bakmaz olurmuyum çok beğendimhatta buluttan dönerim bıle çok hoşuma gıttı rüzgar ege.teşekkür ederim tatlım.akşam kocişede söylerim
Gerekli cevabı zaten srgmn vermiş...
Benimde favori ismin ilk olarak Rüzgardı.Ama kimileri Rüzgar derken ^ işareti koymuyor â'nın üzerine ve o zaman kaba oluyor.Ama bir yanım hala Rüzgar isminde takılı kaldı :)
Benimde favori ismin ilk olarak Rüzgardı.Ama kimileri Rüzgar derken ^ işareti koymuyor â'nın üzerine ve o zaman kaba oluyor.Ama bir yanım hala Rüzgar isminde takılı kaldı :)
bizim de rüzgar'ımız vardıkuzenimin bebeği. 10 aylıkken kaybettik. güzel isim ama hep buruk bi isim kalacak benim için. hele bi reklam varya... "rüzgar nereye götür beni oraya" diye off offf...
merhaba kızlar herkesler iyidir umarım benim de doktor kontrolüm bu hafta çok sabırsızlanıyorum cinsiyet için bakalım hayırlısı
poyraz istiyorum erkek olursa ama eşim istemiyo
sanırım eymen olcak gibi şimdilik...
kız olursa zaten hazır 2 senedir buğlem-su olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?