- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.381
günaydın kızlar...
ELEFERA canım çokkk sevindim..topikte biliyosun kız kıtlığı vardı:)
rabbim hepimizin yavrucuğunu korusunnn inşallah...
ühü ühüü ühüü benimki göstermiooo dün dr a gittik tammamen dönmüş bize sırtını:'((
valla ben süper olur derim. düşünsene 9 ay birbirimizle bu en heyecanlı günlerimizi paylaşıp sonra kucağımızda bebişlerimiz buluşuyoruz bir yerde. ne güzel olur. ben izmirde yaşıyorum canım. ya sen?
canım tebrik ederimm hayırlı olsunnnkızlar için harika ciciler war.alışwerişte işin baya uzun olcak pembiş pembişşş
Canım merhaba,bebeğinin cinsiyetını öğrenmişin ne güzel,darısı bizlere de olur inşallah.tansiyonunda tahmin ettiğin gibidir,inşallah normale iner canım..
Gunaydın kızlar.
Sabah 5.30 dan beri ayaktayım esimi ise gonderdim hala uyumadım.
Bir an once saatler gecsin istiyorum melegimi gormek istiyorum.
HAyırlı olsun Müjdecim...
İnşallah bu cuma bende alacağım...
Bfreehcg değerine bakar mısın kaç yazıyor?
Hadi dünyam sende git gel canım...
Bana bblau ve seninki hep kız gibi geldi..
HAyırlı haberlerle gel canım
Epidural o kadar güzel ki Müjde...
Keşke epidural normal doğum yapabilme şansım olsaydı
Benim çatım darmış..
Boy 171 ama bu boyla alakalı değilmiş
Canım ben annemi isterdim...
Bi tek annem olsun bana bişey olmaz....
Canım...
Bendemiştim bunların ikisinden de kız diye biliyor musun?
Ama okumamışsın sanırım...
Hatta neden gçremedi dedim içimden....
Çok sevindim senin için ve minik kızın için...
Tansiyon bence heyecandan canım..
Kuzucuğunu kelebeğini büyüt içinde gülüm...
İnşallah Rabbim kucağımıza aldığımı günleri de gösterir....
bblau hayırlı olsun bakalım kızımız
bende dr gittim bebeğimi gördüm her gittiğimde bebeğimin ayrı bir huyunu öğreniyorum; kuzum emecek bir yer arıyordu sanki..sürekli eli ağzında
küçük haftada erkek olduğunu öğrenmiştim nedense genede içimde bir kuşku vardı..dr tekrar cinsiyetine bakmak istedi..ama kuzumun kesesi biraz dar galiba ayaklarıyla dönmeye çalıştı fakat başaramadı..pipisini göremedim:95::95::95::95::95:bebeğim yoruldu uyudu kaldı sonra:97::97:
neyse ki sağlığı iyi görünüyor
günaydın kızlarrrr
bblau gözün aydın canım senin adına çok sevindim.Tansiyonunda önemli bir şey değildir inşaallah
dünyam senden güzel haberler bekliyoruz
BEn istanbul cnm((
valla ben süper olur derim. düşünsene 9 ay birbirimizle bu en heyecanlı günlerimizi paylaşıp sonra kucağımızda bebişlerimiz buluşuyoruz bir yerde. ne güzel olur. ben izmirde yaşıyorum canım. ya sen?
Merhaba kızlar,
Ben geldim....
Bu zamana kadar yazamadım çünkü doktor kontrolümüzden sonra kan verdik,daha sonra da idrar...
Ve maalesef tansiyonum yine 170/100 çıktığı için doktorum kardiyologa sevk etti. Bir türlü kendisini ikna edemedim heyecandan stresten olduğuna dair. Öyle bile olsa masum değil bu tansiyon dedi ve kalp doktoruna bir mektup yazarak beni gönderdi.
Muayene oldum, kalp grafiğim çekildi, koluma holter takıldı tansiyonumu 24 saat kontrol edebilmek için,yarın da holter çıkarılacak ve eko çekilecek.Sonrasında gerekirse tansiyon ilacına başlanacak.
Ama kardiyolog doktor hipertansiyonum olmadığını heyecandan olduğunu düşünüyor, yine de gerekli kontrolleri yapalım dedi.
Ayrıca bebeğimin eşi öndeymiş, böyle gider yukarıya çıkmazsa mecburi sezeryan olabilirmişim....
Veeeeee günün bomba haberiiiiiiiii : Bebeğim KIZMIŞ
Canım çok teşekkür ederim....Dikkatimden kaçmış demek senin kız dediğin. Bak benim için tuttu.
Dünyamınkini oğlan gibi geliyor bana bakalım hangimizin hisleri doğruymuş :)
Gerçi benimkilere güven olmaz
Tansiyonum inşallah heyecandandır.Bakalım bu öğleden sonra bakacak doktorumuz.
Anadolu yakası mı?
Ben de İstanbuldayım...
Bende çok isterim görüşmeyi.
Ben istanbul Avrupa yakasında oturuyorum.
BENİMDE 20 LİK DİŞİM ÇOK AĞRIYOR VE KULAĞIMA VURUYOR
SEN GİTTİN Mİ DOKTORA
kızlar bişey sorucam..
yeni doğum yaptığımızda eve gelince belli bir süre yanımızda kalacak olan kişi kayınvalidemi annemizimi olmalı??ben anneme söyledim,ben ilk seni isterim dedim,annemin yanında daha rahat hissederim kendimi,bişey isterken yada nazımı annemiz çeker gibime geliyo.benim kayın validem uzakta olduğu ve senede 1-2 kere görüştüğümüz için çekinirim sanki ondan!annemde benimle aynı şehirde değil ama kayınvalidemlerden daha yakın mesafede..
annemde diyorki en fazla 15-20 gün kalırım,gider arada yine gelirimdiyo..ben 40 ım çıkana kadar kalsın istiyorum,offff yaaa..
sizlerin nasıl olacak,yanınızda kim kalacak?yada hem kayınvalide hem annemi kalır??ikisi kalırsada zor olur?ben hep annemden bişey isterim ,kayınvalide alınır vs..şimdiden düşünmeye başladım ben!!:26:
Merhaba kızlar,
Ben geldim....
Bu zamana kadar yazamadım çünkü doktor kontrolümüzden sonra kan verdik,daha sonra da idrar...
Ve maalesef tansiyonum yine 170/100 çıktığı için doktorum kardiyologa sevk etti. Bir türlü kendisini ikna edemedim heyecandan stresten olduğuna dair. Öyle bile olsa masum değil bu tansiyon dedi ve kalp doktoruna bir mektup yazarak beni gönderdi.
Muayene oldum, kalp grafiğim çekildi, koluma holter takıldı tansiyonumu 24 saat kontrol edebilmek için,yarın da holter çıkarılacak ve eko çekilecek.Sonrasında gerekirse tansiyon ilacına başlanacak.
Ama kardiyolog doktor hipertansiyonum olmadığını heyecandan olduğunu düşünüyor, yine de gerekli kontrolleri yapalım dedi.
Ayrıca bebeğimin eşi öndeymiş, böyle gider yukarıya çıkmazsa mecburi sezeryan olabilirmişim....
Veeeeee günün bomba haberiiiiiiiii : Bebeğim KIZMIŞ
Elefera yok bugün..
Oysa her sabah açardı benle tükkanı bu kız nerde yaaaaaa[/B][/I][/COLOR]
günaydın kızlar...
ELEFERA canım çokkk sevindim..topikte biliyosun kız kıtlığı vardı:)
rabbim hepimizin yavrucuğunu korusunnn inşallah...
eleferanın değil canım bblau nun belli oldu
Biliyor musun bir azalya için yaptığım tahmin tutmadı daha...
Ben baştan beri her yazılanı okuyorum ne hissediyorsunuz ne yiyorsunuz...
Sonra bu kız bu erkek diyorum..
Benim de hislerim acaip güçlüdür..
Hadi bakalım hangimizin ki doğru çıkacak hemşerim?
Ama sağlıklı olsunlar herşeyden önemlisi...
Gece boyunca kolundaki aletle mi uyudun çok merak ettim?
rahatsız etmedi i seni?
ühü ühüü ühüü benimki göstermiooo dün dr a gittik tammamen dönmüş bize sırtını:'((
Canım gunaydın, burdayım da yazmaya vaktım olmadı pek.
Dun gec saate kadar toplantı vardı, notlarımı gozden gecırıyorum, bır yandan da yapılacak bır yıgın ıs cıktı, onları koordıne etmeye calısıyorum.
Tesekkur ederım fark ettıgın ıcın yoklugumu
Allah mı soylettı?
Benım kontrolume dah coooook var, 13 Eylul.
ınsallah o gun ogrenecegım cınsıyetını kuzumun.
Ve ınsallah kız der, oglum olsa elbette uzulmem ama kız olursa ayrı bı' sevınırım.
.
Anadolu yakası mı?
Ben de İstanbuldayım...
Canım, cok sevındım kızın olacagına.
Kızların sayısı arttıkca, benım umudum da artıyor.
Rabbım saglıklı dogmasını ve yasamasını nasıp etsın.
Tansıyonun heyecandandır bencede.
Insallah oyledır.
Yıne de dıkkat et kendıne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?