2012 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar,
Ben geldim....
Bu zamana kadar yazamadım çünkü doktor kontrolümüzden sonra kan verdik,daha sonra da idrar...
Ve maalesef tansiyonum yine 170/100 çıktığı için doktorum kardiyologa sevk etti. Bir türlü kendisini ikna edemedim heyecandan stresten olduğuna dair. Öyle bile olsa masum değil bu tansiyon dedi ve kalp doktoruna bir mektup yazarak beni gönderdi.
Muayene oldum, kalp grafiğim çekildi, koluma holter takıldı tansiyonumu 24 saat kontrol edebilmek için,yarın da holter çıkarılacak ve eko çekilecek.Sonrasında gerekirse tansiyon ilacına başlanacak.
Ama kardiyolog doktor hipertansiyonum olmadığını heyecandan olduğunu düşünüyor, yine de gerekli kontrolleri yapalım dedi.
Ayrıca bebeğimin eşi öndeymiş, böyle gider yukarıya çıkmazsa mecburi sezeryan olabilirmişim....

Veeeeee günün bomba haberiiiiiiiii : Bebeğim KIZMIŞ

canım çok sevindim. Allahım sağlıkla göndersin meleğini...
tansiyon da umarım tahmin ettiğin gibidir.
yorgunluktan ölüyorum, şimdilik hoşçakal...

mrb canım butün gün heycanla seni bekledik...:))
inşallah tansiyonunda sorun çıkmaz dediğin gibi sadece
heycandan yüksektir...
ve heycanla beklediğimiz cisiyet ,,hayırlı olsun canım gözünüz aydın allahım
sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah

Canımmm Çok sevindimm, Allah hayırlı etsin inş. Melek kızına kolay bi şekilde kavuşmanı nasip etsin inş. Bence tamamen heyecandan. genede iyi olmuş tedbir almaları. Ama içini ferah tut.

Canım gecmis olsun. Olsun ihmal etme sen git gene kalp doktoruna ne olur ne olmaz.

Canımmmmmmmm cok sevindim valla ogrendin demekki sonunda cinsiyetini.
Yarın da ben gidicem insallah biz de ogreniriz.. Eger oglum olursa benim de kızına talibim simdidennnnnnn

arkadaşlar birşey soracagım size saglık ocagına kaydı için ne istiyorlar

İstemediler canım...Sadece kimlik fotokopimi alıp, orada bir form doldurdular.
Zaten artık adrese dayalı sayım usulü var ya, kimlik numaralarımızdan ikamet ettiğimiz yerler de belli ya...

Ay hadi bblau gel artık çatlicimmmmm

kızlar nolur şu konuyu dağıtalım, bilmediğimiz ne çok ahstalık varmış konuştukça iyice paranoyak olacağız...
bblau 'nun cinsiyeti belli oldumu?

Olduuuuu nihayet Kızımış varmışşşşşşş

slm bende geldim kızlar 16+1 im bende

Hoş geldin canım Allah tamamına erdirsinnn

Selam kızlar ben geldim bi bakıyım dedim.
Sanırım bblau gelmedi ve gece gelicek. Azelyanın dedigi gibi kesin alısverise daldı bizi unuttu

Yok hayatım kardiyolojide oyalandım, sonrasında da birazcık kardeşimle dolaştık :))))

herkese merhaba,

ben de aranıza katılabilir miyim kızlarrr?? 13+4 üm bende:)

Hoşgeldin canım aramıza,Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

bblau bütün gün sabırsızlıkla bekledim seni
ama şimdi çıkmam gerek akşam yine gelmeye çalışcam belki gelmiş olursun o zmana kadar

Buyuk ihtimalle 11-12 gibi gelir. Cunku doktora gittigi zamanlarda hep o saatlerrde geliyordu hatırladıgım kadarıyla.

Özür dilerim kızlar beklettim sizi ama geldimmmmmmm :)))))
Merak eden, dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim...
Dünyamcım inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz yarın

canım bebeğin kaç haftalık hoşgeldin sende benim gibi.benim oğlum olacak inşallah. ilk bebeğim. 16 haftalık hamileyim.

Hoşgeldin canım sen de,Allah tamamına erdirsin

canım çok sevindim. Allahım sağlıkla göndersin meleğini...
tansiyon da umarım tahmin ettiğin gibidir.
yorgunluktan ölüyorum, şimdilik hoşçakal...

Canımmm Çok sevindimm, Allah hayırlı etsin inş. Melek kızına kolay bi şekilde kavuşmanı nasip etsin inş. Bence tamamen heyecandan. genede iyi olmuş tedbir almaları. Ama içini ferah tut.

Çok teşekkürler kızlar iyi dilekleriniz için.Darısı cinsiyeti öğrenmeyenlerin başına inşallah....
Dünyamcım bugün gittim işte kalp doktoruna.Kolumda holter var şimdi, darladı beni sorma ikide bir ölçüyor tansiyonumu...
Eğer bebişin oğlansa kertelim valla beşikleri
Bana seninki oğlan gibi geliyor...

Evet evet kertelim gec ogrenenler olarak bu iki yaramazı
Bana da erkek gibi geliyor icimden hep erkek gibi geciyor

Allah'ın emri peygamberin kavliyle bblaunun kızına talibiz biz efemmmmmmmmmmmmmmmm....

kurban olduğum kızmış demek he. o'nun o pembiş totosunu yerim ben. Maşallah zoru başardın bu topikte kızı buldun ya helal..........

Evet evet kertelim gec ogrenenler olarak bu iki yaramazı
Bana da erkek gibi geliyor icimden hep erkek gibi geciyor

ya dünyam çekilsene sen aradan ya... bi kızı bin kişi ister bi kişi alır. o da ben...

Gec kaldın once ben istedim vallaa. Tabi bir de pisti olmayalım sonra

Eyvaaaaahhhhh bizim kız topiğe düştüğü anda olay çıkarmayı başardı :))))
Babasına sorayım bakalım kime vereceğimizi :)
Ben bilmem beyim bilir :))))

Canım benimde sat 20 mayıs Allah hepimize hayırlı evlatlar verir inş.
Bugün dr kontrolum vardı. Bana erkek olabilir dedi seninkinin cinsiyeti belli mi?

slm hclc benimde sat 20 mayıs banada doktor 12 haftalıkken erkek gibi dedi çok kız istiyodum halada öyleyim kısmet artık hayırlısı olsun

Doktor bu kez sadece bacak arası resmi verdi canım :)))
Ama evde tarayıcım yok ki benim ((

Olsun canım, aynı haftalardayız ya ondan nasıl gorunuyor diye merak etmistim neyse artık bir an once uyumak istiyorum sabah olsun diye, ama uykum yok

Kızlar benim melegim hareket ediyor icerideeeeeee seyirmelerini hissediyorum suan =) Karnı doydu tabi hareket eder simdi =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…