- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.361
Canım benimde sat 20 mayıs Allah hepimize hayırlı evlatlar verir inş.
Bugün dr kontrolum vardı. Bana erkek olabilir dedi seninkinin cinsiyeti belli mi?
kurban olsunlar o'nu verene. hayırlısı olsun canım ya valla çok sevindim nazlı prenses göstermedi tabi kendisini. ağırdan aldı malum kızlar nazlı olur.
valla ben bilmem şekerim gençler konuşup anlaşsın bize laf düşmez... :)) bak benim oğlanla günü gününe haftası haftasına denk ama onu söylıyım de
Canlar ben şimdi çıkıyorum...
Bu kolumdaki alet beni çok darladı biraz yatayım da dinleneyim bari...
YArın görüşürüz Allahın izniyle...
İyi geceler kuzularınıza ve sizeeeee :79::80:
Merhaba kızlar,
Ben geldim....
Bu zamana kadar yazamadım çünkü doktor kontrolümüzden sonra kan verdik,daha sonra da idrar...
Ve maalesef tansiyonum yine 170/100 çıktığı için doktorum kardiyologa sevk etti. Bir türlü kendisini ikna edemedim heyecandan stresten olduğuna dair. Öyle bile olsa masum değil bu tansiyon dedi ve kalp doktoruna bir mektup yazarak beni gönderdi.
Muayene oldum, kalp grafiğim çekildi, koluma holter takıldı tansiyonumu 24 saat kontrol edebilmek için,yarın da holter çıkarılacak ve eko çekilecek.Sonrasında gerekirse tansiyon ilacına başlanacak.
Ama kardiyolog doktor hipertansiyonum olmadığını heyecandan olduğunu düşünüyor, yine de gerekli kontrolleri yapalım dedi.
Ayrıca bebeğimin eşi öndeymiş, böyle gider yukarıya çıkmazsa mecburi sezeryan olabilirmişim....
Veeeeee günün bomba haberiiiiiiiii : Bebeğim KIZMIŞ
Merhaba kızlar,
Ben geldim....
Bu zamana kadar yazamadım çünkü doktor kontrolümüzden sonra kan verdik,daha sonra da idrar...
Ve maalesef tansiyonum yine 170/100 çıktığı için doktorum kardiyologa sevk etti. Bir türlü kendisini ikna edemedim heyecandan stresten olduğuna dair. Öyle bile olsa masum değil bu tansiyon dedi ve kalp doktoruna bir mektup yazarak beni gönderdi.
Muayene oldum, kalp grafiğim çekildi, koluma holter takıldı tansiyonumu 24 saat kontrol edebilmek için,yarın da holter çıkarılacak ve eko çekilecek.Sonrasında gerekirse tansiyon ilacına başlanacak.
Ama kardiyolog doktor hipertansiyonum olmadığını heyecandan olduğunu düşünüyor, yine de gerekli kontrolleri yapalım dedi.
Ayrıca bebeğimin eşi öndeymiş, böyle gider yukarıya çıkmazsa mecburi sezeryan olabilirmişim....
Merhaba kızlar,
Ben geldim....
Doktorum aradı hastaneden ikili sonuclarım iyi çıkmış şükür
Az kalmıs canım ben de 2 hafta once gittim cinsiyet icin bak bitti bile 2 hafta
Yarın sabah melegime kavusucam teyzesi
Bende bu sefer heyecanlanmazsam epidural istiyorumm bebikim gelişini görmek istiyorum artikkkkk
kızlar bişey sorucam..
yeni doğum yaptığımızda eve gelince belli bir süre yanımızda kalacak olan kişi kayınvalidemi annemizimi olmalı??ben anneme söyledim,ben ilk seni isterim dedim,annemin yanında daha rahat hissederim kendimi,bişey isterken yada nazımı annemiz çeker gibime geliyo.benim kayın validem uzakta olduğu ve senede 1-2 kere görüştüğümüz için çekinirim sanki ondan!annemde benimle aynı şehirde değil ama kayınvalidemlerden daha yakın mesafede..
annemde diyorki en fazla 15-20 gün kalırım,gider arada yine gelirimdiyo..ben 40 ım çıkana kadar kalsın istiyorum,offff yaaa..
sizlerin nasıl olacak,yanınızda kim kalacak?yada hem kayınvalide hem annemi kalır??ikisi kalırsada zor olur?ben hep annemden bişey isterim ,kayınvalide alınır vs..şimdiden düşünmeye başladım ben!!:26:
Merhaba kızlar,
Ben geldim....
Günaydın kızlar
Sanki yarın dogum olucak gibi isim mevzuuna kafayı taktım ben :/
Enis,sami,musab beğendiklerim birde Salih
Ama varmi oğlu olan yada ismi hazır olan?
Dr kiZmis derse zaten hazır
Ayy ben çok kolay kiz ismi buluyorumm
İyi geceler kızlarr, bişi diycem nerelerde oturuyoruz acaba. Aslında hepimiz toplansak yüzyüze görüşsek ne güzel olur değilmi ??? Miniklerimiz doğduğundada görüşürüz ? Çok güzel bir ortam olur bence... Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?