2012 Şubat Anneleri

kurban olsunlar o'nu verene. hayırlısı olsun canım ya valla çok sevindim nazlı prenses göstermedi tabi kendisini. ağırdan aldı malum kızlar nazlı olur.

valla ben bilmem şekerim gençler konuşup anlaşsın bize laf düşmez... :)) bak benim oğlanla günü gününe haftası haftasına denk ama onu söylıyım de

Canım benimde sat 20 mayıs Allah hepimize hayırlı evlatlar verir inş.
Bugün dr kontrolum vardı. Bana erkek olabilir dedi seninkinin cinsiyeti belli mi?

Yok canım daha belli değil perşembe kontrolummm inşallah belli olur :)) bana kız gibi geliyor ama birde yüzük testi yaptık kız çıktı daha bi kıza meyillendim, eşimde kızıyor belli olmadan kendini kız diye alıştırma o kadar diye :))) ama ilk çocuğumun kız olmasını istiyorum bu bir gerçek :)) Allah hayırlı evlatlar versinde inş. gerisi boş. SAna kesin konuşmamış bu haftalarda zaten yanılma olabiliyor sanırım ( anlaşılan bi dahaki kontrole kadar daha bekliycez (

kurban olsunlar o'nu verene. hayırlısı olsun canım ya valla çok sevindim nazlı prenses göstermedi tabi kendisini. ağırdan aldı malum kızlar nazlı olur.

valla ben bilmem şekerim gençler konuşup anlaşsın bize laf düşmez... :)) bak benim oğlanla günü gününe haftası haftasına denk ama onu söylıyım de

Evet canım nazlıymış zilli :)))
Evet evet en güzeli gençler anlaşsınnn, tercihi kızıma bırakıyorumm :)))))

Canlar ben şimdi çıkıyorum...
Bu kolumdaki alet beni çok darladı biraz yatayım da dinleneyim bari...
YArın görüşürüz Allahın izniyle...
İyi geceler kuzularınıza ve sizeeeee :79::80:

İyi geceler kızlarr, bişi diycem nerelerde oturuyoruz acaba. Aslında hepimiz toplansak yüzyüze görüşsek ne güzel olur değilmi ??? Miniklerimiz doğduğundada görüşürüz ? Çok güzel bir ortam olur bence... Ne dersiniz?

canım tebrik ederimm hayırlı olsunnn kızlar için harika ciciler war.alışwerişte işin baya uzun olcak pembiş pembişşş

Canım merhaba,bebeğinin cinsiyetını öğrenmişin ne güzel,darısı bizlere de olur inşallah.tansiyonunda tahmin ettiğin gibidir,inşallah normale iner canım..

Canım merhaba,bebeğinin cinsiyetını öğrenmişin ne güzel,darısı bizlere de olur inşallah.tansiyonunda tahmin ettiğin gibidir,inşallah normale iner canım..

Gunaydın kızlar.

Sabah 5.30 dan beri ayaktayım esimi ise gonderdim hala uyumadım.
Bir an once saatler gecsin istiyorum melegimi gormek istiyorum.

Günaydın kızlar
Sanki yarın dogum olucak gibi isim mevzuuna kafayı taktım ben :/
Enis,sami,musab beğendiklerim birde Salih
Ama varmi oğlu olan yada ismi hazır olan?
Dr kiZmis derse zaten hazır
Ayy ben çok kolay kiz ismi buluyorumm

Doktorum aradı hastaneden ikili sonuclarım iyi çıkmış şükür

HAyırlı olsun Müjdecim...
İnşallah bu cuma bende alacağım...
Bfreehcg değerine bakar mısın kaç yazıyor?

Az kalmıs canım ben de 2 hafta once gittim cinsiyet icin bak bitti bile 2 hafta
Yarın sabah melegime kavusucam teyzesi

Hadi dünyam sende git gel canım...
Bana bblau ve seninki hep kız gibi geldi..
HAyırlı haberlerle gel canım

Bende bu sefer heyecanlanmazsam epidural istiyorumm bebikim gelişini görmek istiyorum artikkkkk

Epidural o kadar güzel ki Müjde...
Keşke epidural normal doğum yapabilme şansım olsaydı
Benim çatım darmış..
Boy 171 ama bu boyla alakalı değilmiş

Canım ben annemi isterdim...
Bi tek annem olsun bana bişey olmaz....

Canım...
Bendemiştim bunların ikisinden de kız diye biliyor musun?
Ama okumamışsın sanırım...
Hatta neden gçremedi dedim içimden....
Çok sevindim senin için ve minik kızın için...

Tansiyon bence heyecandan canım..
Kuzucuğunu kelebeğini büyüt içinde gülüm...
İnşallah Rabbim kucağımıza aldığımı günleri de gösterir....

Benim oğlumun adı Emir Alp
Rabbim onu koruu.....
Salih Musab ve Enis hoş bak üzerinde düşün derim...

Elefera yok bugün..
Oysa her sabah açardı benle tükkanı bu kız nerde yaaaaaa

bblau hayırlı olsun bakalım kızımız

bende dr gittim bebeğimi gördüm her gittiğimde bebeğimin ayrı bir huyunu öğreniyorum; kuzum emecek bir yer arıyordu sanki..sürekli eli ağzında

küçük haftada erkek olduğunu öğrenmiştim nedense genede içimde bir kuşku vardı..dr tekrar cinsiyetine bakmak istedi..ama kuzumun kesesi biraz dar galiba ayaklarıyla dönmeye çalıştı fakat başaramadı..pipisini göremedim:95::95::95::95::95:bebeğim yoruldu uyudu kaldı sonra:97::97:

neyse ki sağlığı iyi görünüyor

günaydın kızlarrrr
bblau gözün aydın canım senin adına çok sevindim.Tansiyonunda önemli bir şey değildir inşaallah
dünyam senden güzel haberler bekliyoruz

valla ben süper olur derim. düşünsene 9 ay birbirimizle bu en heyecanlı günlerimizi paylaşıp sonra kucağımızda bebişlerimiz buluşuyoruz bir yerde. ne güzel olur. ben izmirde yaşıyorum canım. ya sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…