- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.521
Benim evim 2+1. Odalardan biri oturma odam biri yatak odam. Yan yanalar.
Zaten oturma odamda küçük bir köşe koltuk ve tv var. Orayı ileride çocuk odası yaparım diye düşünüyorum ama ilk etapta sadece beşik ve dolap koyacağım.
Zaten çocukla ilgilenirken oturacak bir yer illa lazım, o yüzden koltuğu kaldırmam.
İleride bebeğim büyüdüğünde, belki o arada 2. Çocuğum da olursa, o zaman onlara ait güzel bir oda yaptırırım.
Ben de yaptırmaktan yanayım bu arada.
Düşündüm de seninle aynı kafadayız biz, sana mı versem ki kızımı
Ben de ayrı odada tutacağım ama ilk etapta oda yapmayı düşünmüyorum...Beyaz bir Beşik alayım diyorum...Zaten beyaz bir dolabım var...Onu kullanacağım...
:
çok güzelmiş gerçekten... bir türlü karar veremiyorum bırakın beşiği hastane çıkışı bile alamadım daha o kadar kararsızınki ne isim ne kıyafet hiç birşey bulamıyorum çocukumun daha bir çorabı bile yok
canımmmm çok sevindimm seninde bebişin kızmışşşşş
kızıma arkadaş geliyoooo Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
bu sene erek senesi diyolardı ama kızlarda artıyo maşallahhhhh maşallahhh
vallaha benim arkadaşım doğar doğmaz ayırdı odayı çok rahat etti maşallah çok uslu bebeği yatırıyor odasına yatağına mışıl mışıl uyuyor tabiki anne olarak başlarda bize zor olur gece kalkıp emzirmek ama çocukta bilsin kendi yerini nasıl alışırsa öyle gider
valla bilmem şekerim. benim prens o güneş girmeyen karanlık odalarda emo olup hayattan kendini soyutlamasın diye, senin kızı da emo yapmasın diye bız buralarda ev taşımaktan, keyfımızı bozmaktan bahsedıyoruz. gör bak nasıl bi kaynanayım ki, hem oğluşumu hem gelinimi düşündüğümden taaa bu hamile halimle neler düşünuyorum. annem yan komşum diyorum rahatım bozulacak diyorum.
sen napıyosun kızımı sana mı versem ki? yeminle ayıp ayıp...
Ya kızlar ben nerdeyse odayı bitircem :26:THY hız konusunda yanımda halt etmiş :86:
Sen bu forumda teksin zaten şekerim..
Hızına hiç yetişilmiyor..
Neyse odamız tam hazır olunca fotoğraf koyarsında fikir edinirik..
saol azelyacım benimde 36 cıkmıs 2li testimin sonucu 1 kızım var bakalım bu ne olacak herseyden önce sağlık elbette ama insan değişikte olsun istiyor :)
Hep beni gaza getiriyorlar ondan..
Tamam koyarım
Öyle diyorlar canım ben de söleyenlerin yalancısıyım ama tutuyorda yani :)))
Çin, rus v.b. takvimlerin hepsinde kız çıkmıştı benim.
Bir tek bu hgc doğruyu söledi banaİnşallah gönlündeki olur canım
Kayınvalidemle yaklaşık 3 haftadır konuşmuyoruz..
Yani onda heycan yok..
Annemde kızım buraya gelince alırız diyor..
Hem şimdi onlarda ablamın heycanı var yani beni gaza getiren yok..
Vayyyyy psikolojik baskı heeeeeeee
Azıcık naz yapalım ayol, kız anasıyık
fazla naz prensimi usandırır topikteki başka kızlara yazar söyliyim... :))
fazla naz prensimi usandırır topikteki başka kızlara yazar söyliyim... :))
Olsun canım geç olsun güç olmasın, bizim evde akşam canımız sıkılıyor, dolap içlerine örtü aldık onların kenarlarına fisto geçiyoruz vakit geçsin diye :) Malum ben dizi sezonu başlayınca uğraşamam :))
Cidden ya sezon açılsa da vakit geçse.
Bir arkadaşım Fatmagülü izlerken doğurdu resmen
Ayy Fatmagül, Öyle bir geçer zaman ki, Hürremim, bi de İffet'e başlıcam yani çok yoğunumBu son izleyişlerimiz zaten, sonrasında mecburen yumurcak tv felan takılcaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?