2012 Şubat Anneleri

yaa benim eşim tam bir dizi kolik hergüne ayrı dizisi vardır aksine ben pek seyretmem dizi yoksa sineme tv ye devam o kadar yani türünün tek örnegi heralde:)))))

günaydın kızlar,
sabah bi heves uyandım bilgisayarı açayım da bakayım bblaunun neyi olacakmış diye laptop açılmıyor.eşimi aradım niye açılmıyordur sence diye şarzı bitmiştir diyo ya.sanırım beni hamile ve aptal sanıyor.neyse ayşenin odasında külüstür bi bilgisayar vardı onu açabildim ama sayfalarda gezinebilmek bi zülum.bugün sanırım bi daha giremem.şimdiden hepinize sevgiler .bblau tatlım bu arada hayırlı uğurlu olsun inşallah.

bende şu an bi yandan nette yer gök aşkı seyrediyorum pazartesi bakamadım güzel bir dizi hoşuma gidiyor
ama cananın sezon finaline bakamamıştım şimdide karışmış bakmıyorum

Canım çok teşekkür ederim, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah

offf benim kocada belgesel manyağı. dizi mizi izlemez ver ona belgesel izlesin...

ben kardeşi, abisi ve babası futbolcu olan biriyim. doğal olarak bızım evde futboldan başka bişi izlenmezdi, alışmışım. kocama da topu ver karpuz sanar o derece alakasız futbolla. evlendık galatasaray fener maçı (tabi yenilmişiz yine)nı izledim yetmedi bir de gece yarısı maç sonrası yorumları izlerken baya kendımı kaptırmışım... eşim artık nasıl sıkıldıysa "yaaa bunu mu izleyecez yaaa" demişti gayet kız tepkisi vererek...

deli zaar.

bence hep komedi dizileri seyredelim diger dizilerde hep kötü şeyler oluyo moral bozuluyor bugun okudugum kitapta anne ne kadar çok gülerse o kdadar mutluluk hormonu salgılıyormuş buda bebegim zeka gelişiminde oldukça rol büyük oynuyormuş.eşlerinize ve çevrenizdekilere bunu söyleyin hep mutlu etsinler sizi (bebek için) yanlış anlamasınlar:))))

ay yapma yapma, bak gerçekten sabırsızlaanıyom, hele o işlerden izinli olma kısmı güzelliğe güzellik katıyor, of şu doğum öncesi dersim az olsa da sonuna kadar çalışabilsem, sonra o 5 haftayı doğum sonrasına atabilsem, sonra alacağım raporlara kimse ses çıkarmasa da miniğimi bakıcı ellerine teslim ettiğimde 8 aylık oluverse bari. ooooooofff of

Ben de eşimden 1,5 yaş büyüğüm ama turnayı vuramadık hala

dur canım, daha çoook vakit var zengnlik bu nereden, ne zaman geleceği belli olmaz ...

Biz geldik kızlar

Devlete gittim, gitmez olaydım Cinsiyet soylemiyoruz dedi. Usg de bebegi de gostermedi resim de vermedi salak adam!
Sinirlendim o sinirle esimi aradım ve ben özele gidiyorum dedim

Gittim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bir oglum oluyor teyzeleriiiiiiiiii =)
180 gr geldi agırlıgı 17+2 haftalık cıktı usg de. Cok mutluyum, esim de oyle =)

Allah'ın emriyle kızına talibiz bblau

Evet çok doğru..Ama öyle beni güldürebilen dizilerden bi avrupa yakası vardı o da bitti :26:

niha ha ha haaaa o kız bizim şekerim. ayrıca dedım ben bu kızın erkeği olacak dıye.

maşallah Dünyam, bak bekledin ama en çok sevineceğin haberi duydun, e artık başlasın alışveriş o zaman
Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin...

Ayyyyy canımbenim gözün aydın tatlım, çok çok sevindim maşallah subhanallah
İçime doğdu ama, tutturdum bu kez bak
Benim kız da 180 gr geldi dün. Göbeği kendinden biraz önde zaten göbeğe göre 17+3üz
Tombili kıza talip misin

Ayyyyyy nihayetttttttt Gözünaydın Ama bblau'nun kızı çoktan kapıldı şeker :)))

hadi gözün aydın canım çok sevindim erkekler ağırlıkta bende yarın öğlen gideceğim dua edin kızlar söylesinler ama bende devlete gideceğim inşallah seninki gibi olmaz ne saçma yani devlete gidip orada doğum yapanlar cinsiyet bilmeden usg de görmedenmi yapıyorlar
ay ben olsam kavga ederdim orada vallaha lafa bak cinsiyet söylemiyoruz usg yapmıyoruz ne diye kadın doğumcu ozaman ne işe yarıyormuş

:65oooo süper canm hayırlı olsun oğluşun
allahım sağlıklı sorunsuz kucağınızada almayı nasip eder
topiğimiz de bi erkek daha ..
sizleri okudukca bende sabırsızlanıyorum öğrenmek için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…