2012 Şubat Anneleri

Benim kıza yazmasın

şekerım sen akıllı davranıp anında kaptın kızı. nerden bılelım topıkte erkek patlaması olacak. yoksa bızde kapardık. eee kız anaları da doğal olarak naz yapıyolar şimdi. ah erkek az olsa görürdüm ben onları prensımı kapmak için yarışırlardı ama olmadı kısmet :)))

Benimkisi de hiç sevmez ve izlemez, Allahtan dizilerimin olduğu gün bilgisayarda oyun oynuyor, öylece hallediyoruz o meseleyi :) Beraber izlediğimiz programlar bellidir ; köpeklere fısıldayan adam, bir kadın bir erkek, canlı para...Onun haricinde hep film kiralarız.

hakkat ya sezon başlasa barı ızlesek bişiyler bulabılsek: fatmayı bende ozledım.. hürremi de... ama başka dizi ızlemıyorum ben. baalım bu sezon ne gıbı bombalar patlayacak. iffet ıyı gıbı sankı. valla kış gelsin ıstıyorum hayatımda ılk defa. bu yazı sevmedım ben...

Öyle düşünme şekerim..
Daha cinsiyetini öğrenmeyen çok arkadaş var..
Erkek anası olarak kendimi öyle avutuyorum..
Hem kızlarını bana vermek isterler mi orasıda meçhul ama..

ay seninki yine iyi yarışmalara falan bakıyormuş benimki onuda yapmıyor illa sinema filmi olacak bulamayınca sıkıldım az kestireyim der bi bakmış sabah olmuş ben dizileri açarsam ne var bunlarda ne anlıyorsun boş şeyler diyor
ancak yaprak dökümüne alıştırmıştım oradada bazen ferhunde çok ileri gidince sinirlenip değiştiriyordu

Benim dayım süper ya, adam emekli ne güzel eşiyle her diziyi izliyor, bir sahne kaçırsak ona sorsak hemen öğreniriz o derece Çok imreniyorum öyle çayı çekirdeği alıp beraber dizi izleyen eşlere

Erkeklerin geneli öyle demek ki..
Benim eşimde filmi çok sever sinema tvden felan izler ama ben uyuyakalırmışım çünkü ben kavgalı filmleri sevmiyorum oda onları seviyor..
Neyse tek tesellim futbola düşkün değil..
Maç izlemez yani..

Ayy Fatmagül, Öyle bir geçer zaman ki, Hürremim, bi de İffet'e başlıcam yani çok yoğunum Bu son izleyişlerimiz zaten, sonrasında mecburen yumurcak tv felan takılcaz :))

Eşim de bir tek Öyle bir geçer zaman ki'yi izliyor, onu da ben pek sevmiyorum :)
Hürrem ve Fatmagüle takıldım geçen sene.Ezeli de izlemiştik ama sonlara doğru pek baydı o da.
Bu sene bakalım bikaç dizi beğenicem kendime, ilk 1-2 bölüm tadına bakarım hepsinin hangisi sararsa

Benim eşim de pek sevmiyor, git diğer TV'de izle diyorum niye ayrı oturucaz ki zaten bütün gün ayrıyız diyor :44:

Iffet iyi gibi, bi de yaprak dökümündeki neclanın dizisi var yine pişman olan kız rolünde
Başka var mı yeni dizi gözünüzün tuttuğu

iyi günler annecikler,

keyifler yerindedir umarım. biz yine memlekete döndük dün. miniğim 2 gün içinde 1000km yol yaptı, çok şükür hiç sıkıntı yaşatmadı anneye gezenti bir yavruş olcak şimdiden belli
valla burda ne kadar erkek yoğunluğu varsa çevremde de kızlar çoğunlukta. arkadaşım 2 buçuk yaşındaki prensesimize alıyor oğlumu, zengin olurlar fena mı diyor bide ay doğsalar da sevsek ya çok sabırsızım bu aralar....

Eşim bana diyor ki “kaç bölümdür izliyorsun hala anlayamadın mı neymiş şu kızın suçu?”
Eğer aldırmaz izlemeye devam edersen de durmadan bu adam kim, bu yaşlı kadın kim, niye öyle dedi şimdi bu adam vs.vs. sorar durur, diziden soğursun

Kışın doğacaklar, o sıcacık nefeslerini kucağımıza aldığımızda boynumuzda hissedicez, ohhhh ev sıcacık olucak biz işlerden izinliyiz kucağımızda bebişimiz evin içinde konuşa konuşa turluyoruz, dışarda yağmur yağıyor felan

Ben de eşimden 1,5 yaş büyüğüm ama turnayı vuramadık hala

evet allahtan benimkininde futbolla uzaktan yakından alakası yok buda beni çok memnun ediyor salaklar 45 dadika bi topun peşinde koşuyorlar diyor :84:

günaydınnnn kızlar
yarın sabah 10 da doktora gitcem ikili test yapar belki 12+3 oluyoruz çok heyecanlıyım lütfen dua edin cinsiyet belli olurmu sizce?

NİYE CEVAP VERMİYOR KİMSE YA

ben vereyim bende 12 haftalıkken gittim bu gidiş erkek gibi dedi ama ben hala ümitliyim kız hssediyodu doktora göre degişiyo heraldekimisi erkenden bişey söylemek istemiyor

Son düzenleme:
evet allahtan benimkininde futbolla uzaktan yakından alakası yok buda beni çok memnun ediyor salaklar 45 dadika bi topun peşinde koşuyorlar diyor :84:

Vay be o kadar alakasız yani 45 dakika sanıcak kadar :)) Vallahi tebrikler, benimkisini BJK maçı varken koltuktan kazıyamazsın bile.Ama ben de koyu bir galatasaraylıyım.Ben de maçlarımızı izlerim.

Vay be o kadar alakasız yani 45 dakika sanıcak kadar :)) Vallahi tebrikler, benimkisini BJK maçı varken koltuktan kazıyamazsın bile.Ama ben de koyu bir galatasaraylıyım.Ben de maçlarımızı izlerim.

Biz eşimle Beşiktaşlıyız, maçları izleriz.
Milli maçları yada Türk takımlarının Avrupa maçlarını da...
Basketbol maçlarını çok severiz.
Benim ilgim burada bitiyor. Ama eşim denk gelirse Avrupa liglerinden maçları da izler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…