- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.541
Benim kıza yazmasın
Offf senin dizi kadron baya genişmiş..
Benim bey hiç birini izletmiyor..
Bloomberg tvde kelime oyunu vardı onu izliyorduk oda bitti..
İlhan varol doğrumu yanlış mı diye bir program yapıyor şimdide ama ben beğenmedim..
Artık mecbur sıkıntıdan izin vermesi gerek..
şekerım sen akıllı davranıp anında kaptın kızı. nerden bılelım topıkte erkek patlaması olacak. yoksa bızde kapardık. eee kız anaları da doğal olarak naz yapıyolar şimdi. ah erkek az olsa görürdüm ben onları prensımı kapmak için yarışırlardı ama olmadı kısmet :)))
İlhan varol doğrumu yanlış mı diye bir program yapıyor şimdide ama ben beğenmedim..
ay seninki yine iyi yarışmalara falan bakıyormuş benimki onuda yapmıyor illa sinema filmi olacak bulamayınca sıkıldım az kestireyim der bi bakmış sabah olmuşben dizileri açarsam ne var bunlarda ne anlıyorsun boş şeyler diyor
ancak yaprak dökümüne alıştırmıştım oradada bazen ferhunde çok ileri gidince sinirlenip değiştiriyordu
Ayy Fatmagül, Öyle bir geçer zaman ki, Hürremim, bi de İffet'e başlıcam yani çok yoğunumBu son izleyişlerimiz zaten, sonrasında mecburen yumurcak tv felan takılcaz :))
Benimkisi de hiç sevmez ve izlemez, Allahtan dizilerimin olduğu gün bilgisayarda oyun oynuyor, öylece hallediyoruz o meseleyi :) Beraber izlediğimiz programlar bellidir ; köpeklere fısıldayan adam, bir kadın bir erkek, canlı para...Onun haricinde hep film kiralarız.
şekerım sen akıllı davranıp anında kaptın kızı. nerden bılelım topıkte erkek patlaması olacak. yoksa bızde kapardık. eee kız anaları da doğal olarak naz yapıyolar şimdi. ah erkek az olsa görürdüm ben onları prensımı kapmak için yarışırlardı ama olmadı kısmet :)))
hakkat ya sezon başlasa barı ızlesek bişiyler bulabılsek: fatmayı bende ozledım.. hürremi de... ama başka dizi ızlemıyorum ben. baalım bu sezon ne gıbı bombalar patlayacak. iffet ıyı gıbı sankı. valla kış gelsin ıstıyorum hayatımda ılk defa. bu yazı sevmedım ben...
ay seninki yine iyi yarışmalara falan bakıyormuş benimki onuda yapmıyor illa sinema filmi olacak bulamayınca sıkıldım az kestireyim der bi bakmış sabah olmuşben dizileri açarsam ne var bunlarda ne anlıyorsun boş şeyler diyor
ancak yaprak dökümüne alıştırmıştım oradada bazen ferhunde çok ileri gidince sinirlenip değiştiriyordu
iyi günler annecikler,
keyifler yerindedir umarım. biz yine memlekete döndük dün. miniğim 2 gün içinde 1000km yol yaptı, çok şükür hiç sıkıntı yaşatmadı anneyegezenti bir yavruş olcak şimdiden belli
valla burda ne kadar erkek yoğunluğu varsa çevremde de kızlar çoğunlukta. arkadaşım 2 buçuk yaşındaki prensesimize alıyor oğlumu, zengin olurlar fena mı diyor bideay doğsalar da sevsek ya çok sabırsızım bu aralar....
iyi günler annecikler,
keyifler yerindedir umarım. biz yine memlekete döndük dün. miniğim 2 gün içinde 1000km yol yaptı, çok şükür hiç sıkıntı yaşatmadı anneyegezenti bir yavruş olcak şimdiden belli
valla burda ne kadar erkek yoğunluğu varsa çevremde de kızlar çoğunlukta. arkadaşım 2 buçuk yaşındaki prensesimize alıyor oğlumu, zengin olurlar fena mı diyor bideay doğsalar da sevsek ya çok sabırsızım bu aralar....
Erkeklerin geneli öyle demek ki..
Benim eşimde filmi çok sever sinema tvden felan izler ama ben uyuyakalırmışım çünkü ben kavgalı filmleri sevmiyorum oda onları seviyor..
Neyse tek tesellim futbola düşkün değil..
Maç izlemez yani..
günaydınnnn kızlar
yarın sabah 10 da doktora gitcem ikili test yapar belki 12+3 oluyoruz çok heyecanlıyım lütfen dua edin cinsiyet belli olurmu sizce?
NİYE CEVAP VERMİYOR KİMSE YA
evet allahtan benimkininde futbolla uzaktan yakından alakası yok buda beni çok memnun ediyor salaklar 45 dadika bi topun peşinde koşuyorlar diyor :84:
kızlarrr hürrem bir ara başka kanala geçicek diyolardı bu sezon yine show tv de mi:44:
Vay be o kadar alakasız yani 45 dakika sanıcak kadar :)) Vallahi tebrikler, benimkisini BJK maçı varken koltuktan kazıyamazsın bile.Ama ben de koyu bir galatasaraylıyım.Ben de maçlarımızı izlerim.
evet showda kaldı dediler en sonkızlarrr hürrem bir ara başka kanala geçicek diyolardı bu sezon yine show tv de mi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?