- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.661
ya o değil de, erkek çocuklar için neden güzel sevimli kıyafetler yok? illa sevimli olması için bi taraflarına ayıcık, miki, böcek, kuş falan mı koyulması gerekiyor? bu mudur erkek çocuk modası? bu mudur moda eşiğimiz.
ben tekstil işine atılıyorum arkadaş. bebek kıyafetleri çizip dikecem.
varya sırf şu topikteki erkek evlat analarını bağlasam ihya olurum yeminle. çok çakal gördüm kendimi. evet evet yapacam bunu.
Kızlaaaaaaaaaaaaaar, kızım oluyoooooooooooooooo
ya o değil de, erkek çocuklar için neden güzel sevimli kıyafetler yok? illa sevimli olması için bi taraflarına ayıcık, miki, böcek, kuş falan mı koyulması gerekiyor? bu mudur erkek çocuk modası? bu mudur moda eşiğimiz.
ben tekstil işine atılıyorum arkadaş. bebek kıyafetleri çizip dikecem.
varya sırf şu topikteki erkek evlat analarını bağlasam ihya olurum yeminle. çok çakal gördüm kendimi. evet evet yapacam bunu.
canım vitamin kullanıyor musun?
vitamin benim bu şikayetlerimi azalttı
Google Images
bu nedir şimdi? valla bebeme bununla foto çeksem çocuk ilerde benden soğur ya.
Google Images
bir de şuna bak. sadelikten güzelleşmiş yeminle. yok yok bu işe atılacam ben karar verdim.
valla kızları olacak olanlar yaşadınız piyasa sizler için...
Tesekkur ederiz canım,
Eger azelya'nın dunuru olmasaydın senin kızına da asılırdık oglumla
dünyam canım gözünaydın sende prens bekliyormuşsun allahım nazardan korusun sağlıkla kucağına almayıda nasıp etsın.yenı girdım topiğe baya yazılmış okuyamadım hepsını.MELEKLERININ CİNSIYETINI ÖĞRENEN ANNELERIN HEPSİNİN GÖZÜAYDIN OLSUN.SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN İNŞALLAH
ya kızlar bişey sorcam bu beta hcg ile cinsiyet arasında bağlantı mı war
Google Images
bu nedir şimdi? valla bebeme bununla foto çeksem çocuk ilerde benden soğur ya.
Google Images
bir de şuna bak. sadelikten güzelleşmiş yeminle. yok yok bu işe atılacam ben karar verdim.
valla kızları olacak olanlar yaşadınız piyasa sizler için...
oldugu soyleniyor canım cogu kisinin de cıkıyor, fakat benim degerim 102 idi ve oglum oluyor. Bende tutmadı yani..
illk hamileliği öğrendiğin beta hcg mi bakılıoo...çünkü benim ondan aşka hiç ölçüm yapılmadı..bide nasıl oluoo merak ettim şimdi...ben bayramdan sonra öğrenicem cinsiyetini çünkü sabırsızlanıoumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?