2012 Şubat Anneleri

canım ya süpersin valla katılıyorum sana.ben az bucuk çizimden anlarım ben çizim sen dik ortak olalımsonrada tükan açarızz

arkadaşlar çok güzel bir topikte yazışıyorsunuz...çok güzel bir şubat 2012 ekibiniz var...birazcık eski sayfalarınızı okuyayım derken bile bi çok yeni sayfa eklemişsiniz..benimde sat'ım 30 nisan,yani tahmini doğum tarihim 4 şubat...ikiz bebek bekliyorum diye hiç şubatta doğurma ihtimalim olur mu diye düşünmedim...ama yine de sizlerle tanışmak konuşmak isterim...

oooo bakıyorumda kızlar hep kapılıyo benim kızım olursa
vermicem size hiç benimkini merak eden yok gidiyimde başka topiklarden dünür buluyum bariii

oğlum olursada ...............

Yok kız dolu var, tabi kızlarınki ile yarışamaz ama çok seksi kıyafetler buldum ben Bir tane kaşe kaban gördüm 3 aylık bebek için, Allahım görsen aşık olursun o derece, arkasında yırtmacı bile var kabanın, baba kabanlarından Düğmeleri de tahta uzun ay çok hoştu ama 90tl. dedi bıraktım

canım vitamin kullanıyor musun?
vitamin benim bu şikayetlerimi azalttı

Kullanıyorum ama demek kı faydası yok.
Bırde cok uyuyamıyorum, onun etkısı de var belkı.
ıkı gece ust uste sahurdan sonra uyuyamadım.
Dun gecede eve gec dondum, 24:00 gıbı uyuyup, 06:30 gıbı uyandım.
Bugun yemekte yemedım, corba ıctım bıraz.
Yemek koymustum tabagıma ama, kokusu ıgrenc geldı (Allah affetsın)
Hepsı bırlesınce pili bıtmıs bır elefera cıkıyor ortaya.

Kızlaaaaaaaaaaaaaar, kızım oluyoooooooooooooooo

gözün aydın canım ne güzel

bende cuma günü öğrencem kısmetse 12 haftalıkken doktorum sanki erkek gibi ama net bişey söylemek yanlış olur demişti o haftalar yanıltıcı oluyormuş.. benimde gönlüm kızdan yana niye yalan söyleyeyim ama tabiiki Allahtan hayırlısını istiyorum bebeğim sağlıklı olsunda en önemlisi o

Google Images

bu nedir şimdi? valla bebeme bununla foto çeksem çocuk ilerde benden soğur ya.

Google Images

bir de şuna bak. sadelikten güzelleşmiş yeminle. yok yok bu işe atılacam ben karar verdim.

valla kızları olacak olanlar yaşadınız piyasa sizler için...

Kesinlikle katılıyorum tatlım sana..

Ne kadar guzel elbiseler etekler t-shirtler var kızlar icin gordukce icim gidiyor valla.
Erkeklerinki ise hep standart seyler..

Tesekkur ederiz canım,

Eger azelya'nın dunuru olmasaydın senin kızına da asılırdık oglumla

dünyam canım gözünaydın sende prens bekliyormuşsun allahım nazardan korusun sağlıkla kucağına almayıda nasıp etsın.yenı girdım topiğe baya yazılmış okuyamadım hepsını.MELEKLERININ CİNSIYETINI ÖĞRENEN ANNELERIN HEPSİNİN GÖZÜAYDIN OLSUN.SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN İNŞALLAH

yaa arkadaşlar ben artık çok özlüyorum bebeğimi..ultrasyon videosunu kaydettim sürekli seyrediyorum kuzumu.

rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin..rabbim bebek aşkıyla yanıp tutuşan ailelere en kısa zamanda bi evlat nasip etsin..

Sagol canım Allah razı olsun. Evet bir oglum oluyor. Pasam geliyor pasammmmmm

azo var tabi var da çok nadir bulabılıyorsun. ama kızların oyle mi? ya netten alacam bişeyler erkeklerinkine bakıyorum mavi tulum, yakasında bi ayıcık, gömleklerde ılla bı sevımlı olsun dıye konulmuş objeler, pantolun desen illa ya kadife ya kot ama onda da bi işleme var.

öfff... kızlarınkıne bakıyorum yemınle adamlar aksesuar bölümü bile açmış. adaletın bu mu moda dünyası? oğluma dar paça bi kot aldım, düz beyaz bi mont. başka da bi şey bulamadım daha.

şu kız analarına söyle aldıkları kıyafetleri koymasınlar buraya. sinirden kendimi ısırırım bak.

oldugu soyleniyor canım cogu kisinin de cıkıyor, fakat benim degerim 102 idi ve oglum oluyor. Bende tutmadı yani..

illk hamileliği öğrendiğin beta hcg mi bakılıoo...çünkü benim ondan aşka hiç ölçüm yapılmadı..bide nasıl oluoo merak ettim şimdi...ben bayramdan sonra öğrenicem cinsiyetini çünkü sabırsızlanıoumm

Yok canım 2 li test var duymussundur. Onu yaptırdıgında free beta hcg diye bir deger var o deger egore yorum yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…