2012 Şubat Anneleri

Sagol canım Allah razı olsun, hayırlısıyla sana da haber almayı nasip etsin.

Benim hcg 102 falandı sanırım. Yani yanılma var o iste (=

hımmm anladım canım sağol
gittiğimde ben söyleyim barii
alttan muyane etmiş acaba demesem mii daha hazır değim ona :18::18:

Alttan muayene etti ama sadece 2 parmagıyla etti canım alet sokmadı yani. Alet sokucak diye korktum ama korktugum basıma gelmedi
Bence ihmal etme soyle korkuyorum diye soylememezlik yapma derim ben.

Sonunnndaaaa..
Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah tatlım...
Hayırlı uğurlu olsun...

Evet sonunda ogrendik canım oglum oluyormus Allah'ın izniyle =)
Amin cumlemizinkini tatlım..

oğluşun hayırlı olsun...allahın izniyle sağlıkla alırsın kucağına...

Sagol canım tesekkur ederim.

Bende de var bel ağırıs, ben son aylara doğru olur diye biliyordum.

Yok hayır, bana mesaj geliyor turkcell den zaten yazıyordu artık bel agrıları baslayacak diye onlem almak icin hep yastık koyun sırtınıza falan diye

bunu ilk defa duyuyorum, bizim doktor yasaklmıştı 14.haftaya kadar, sonra da haftada biri geçmesin demişti ama buna değinmedi hiç. ben zaten korkudan cesaret edemiyordum bir türlü , eşim de ısrar etmeyince akışına bırakmıştık artık ne zaman hazır hissedersem diye. ben bunu da sorayım bir doktora, iyice arsız oldum nasılsa...

Bana doktorum bayramdan sonra gel dedi ve bayramdan sonra 17 + 3 oluyorum ama üçlü test yapar mı acaba?
18 e kadar yapılması gerekiyor deniliyor ya..
Benimde o telaşta hiç aklıma gelmedi..
Memlekete gittiğimde ablamın doktoruna gidim diyorum ama oda bayram izninde olcak..

kızlar ilişki konusu açılmışken
utanarak ve sıkılarak soruyorum
benim gibi ilşiki esnasında yanma hisseden varmı aranızda???

Canım enfeksiyon kapmış olabilirsin. Bendede oldu tam o sıralardada doktor tahlil vermişti ilk tahlilde enfeksiyon dedi. Kültür testi istedi. O sralarda çok su içmeye başlamıştım. Çok şükür onda bişi çıkmadı. Bol su iç ve ilişki esnasında prezervatif kullanın.

Bebeğimi özledim, cuma gününe randevu aldım eski hastanemde başka bir doktordan :97:
Cuma günü de Kadir gecesiymiş.

ben de çok özledim suratsızı. son gittiğimde pek bir havalıydı, ben o yanakları, kolları, bacakları ısırırken görücem onun havasını
zonguldaktaki doktora kadar bekliycem bu sefer canım, doktor da bir ay önce kontrole gerek yok maşallah sağlıklı dedi. umarım bu defa sabredebilirim. hem zaten şunun şurasında eylülün 17sine ne kaldı

ayyy çok kutluyummm eşim bana bi kasa portakal getirmiş
bayılıyorum portakal suyunaaaa
burda bi arkadaş kız bebek için cinsiyet tahmininde eğer canınız portakal suyu çekerse bebiş kız olurmuş yazmıştı
hakkaten doğruymuşşş bende portakal suyuna aşermiştimmm

Canlarım, geçen haftalarda tansiyon sorunu yaşadığım için ve evdeki internetim wireless olduğu için giremedim. Pazartesiden beri de geçmişi okumaya çalışıyorum o yüzden yazamadım. Halen bitiremedim ama şimdi doktordan geliyorum, bu heyecan ve mutlulukla hemen sizlerle paylaşmak istedim. İnşallah hepiniz, bebekleriniz de çok çok çok iyisinizdir. Hepinizi çok özledim. Güzel arkadaşlarım benim

Yapabilir.Kimi hastaneler 20. haftaya kadar süre veriyormuş.

selam kızlar ben geldim..
birkaç gündür çok yoğundum ,
sizi çok özlemişim

Hoşgeldin Nasıl bakalım bebişin?
Kızlaaaaaaaaaaaaaar, kızım oluyoooooooooooooooo

Ayyy canım kızlar çoğaldı gözünaydınnnnn

Ay ya benimde 10 eylülde gel dedi, ama ben merak ediyorum hep iyi mi diye dayanamıyorum o yüzden..Bi de şimdi 2 hafta geçmiş olcak en son gittiğimden beri.En son 160 gr.dı ne kadar oldu merak ediyorum

Bu tezi kırıyorum ve benim canım da portakal suyu istiyordu ve oglum oluyor kısmetse =))

anammmm hadi hayırlı olsun canım,
bblau kızını vermiyo acaba biz de seninkini mi alsakkkk =)))))))

Hhhhh babası kimseye vermeyecek sanırım. Daha şimdiden kızına aşık oldu, doktorumuz kız deyince halini bir görmeliydiniz, bi havaya zıplayıp çığlık atmadığı kaldı. :)

çok teşekkür ederim canımmm prezervatif mutkala kullanıyoruz aslında sıkta ilişki olmuyo ama dediğin gibi enfeksiyon olabilir iyi bi doktor bulup gidebilsmde sorsam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…