- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.701
kızlar yaa içinizde hiçmi ankarada olan yok ben yalnızmıyım burda
Çok hoşsun aramıza hoşgeldinBenimde belli değil, 30 Ocak beklenen doğum tarihi, ama Şubat topiğini seçtim
Allah tamamına erdirsin canım.
Görünmez modda takılıyorum :)))
Evet Samsundayım ben, çiftlikte, sen neresindesin?
bende sütten şüpelendim ama değil, böyle soyuluyo gibide oldu. biraz moralim bozukdu.
Kızlar yaklasık 10-15 dakıkadan berı ıkı gogsum arasında bır sıkısma var.
Nasıl anlatılır bılemıyorum, sangı kocaman bır lokma yutmusum da orada takılmıs gıbı.
Korkmalı mıyım? Yoksa onemsız bırsey mıdır?
aynen aynen:) moralın neden bozuluyor yahu? Kimbilir ne salgılıyoruz takma.
Süt de olabilir bence. Kurumuş süt. Ya da ben kafayı yedim bilemedim bak şimdi.
ben atakumdayımm,yaşadığın şehir samsun diyince öle bi tanışmak istedim hangi doktora gidiousun?
hoşgeldin aramıza... umarım bu gebeliğin sağlıkla devam eder. Allah yardımcın olsun...
geç geç sende geççç.... arkadaşa bi tabure verin arkasına yastık koyun rahat etsin...
hoşgeldın şekerim aramıza... inşallah bi problem yaşamazsınız, Allah tamamına erdirir inşallah. biz buralardayız hepimiz iyi insanlarız. (ahahahah tevazuya gel) hangı konuda soracak sorun varsa beklerız.
valla kıslar ben nisan 2012 hayırlısıyla tabiii anne adayıyım...burda ne işin var demesseniz aranıza katılıveriiim
aradım taradım sohbeti ,bilgisi ve aktif en hos gelen bir topik siniz...
ben bugun itibariyle 7+2 yimmm sizin çömezinizsayılırım herhalde
benim bu 3,gebeliğim 2011 yılı ıcınde en son kayıptan sonra arastırmalar yapıldı kan pıhtısı cıktı ve hergun iğne yapıorum karından...simdilik yolunda gidio gozukuoyr ama ödümüz patlıyorr bii prob.cıkacak dıe..
Hosgeldıııınnnnnnn...
Nazar degmesın topıgımıze ama gercekten guzel paylasımlar yapıyoruz arkadaslarımla
Benım bır arkadasım da ıkı kez 5 ayllıkken bebegını kaybettı.
Doktorlar sonunda kan pıhtılasmasından oldugunu teshıs ettı.
3. ye hamıle kaldıgında sureklı ıgne vuruldu oda ve 9 ay boyunca yattı.
Ve sımdı oglunu kucagına aldı.
Sende ıgnelerını ıhmal etme ve bol bol dınlen.
ınsallah melegını kucagına alacaksın, buna ınan annesı.
endişelenme canım..göğüslerimiz hazırlık yapıyor...kurumuş süt olabilir...süt kuruduğu için dökülüyo gibi olabilir..ben sütyen numaramı iki beden büyüttüm,o bile yetmiyo.hafta sonu yani daha büyüğünü almaya gideceğim...küçük sütyenler sürtünmeden de soyulma yapmış olabilir...göğüslerini her duştan sonra mutlaka nemlendir..
canım hiç korkma bende de oluo biras çarpıntın olmuş olabilir bu normalmişş gebelikte öksürürsen kuvvetlice rahatllarsan yada afedersin ama geğirmeye çalışş doktor öle sölemişti.. ii gelioo
arkadaşlar çatlakları önlemek amacıyla kullandığınız bi şeyler var mı??ne kadar erken başlarsak o kadar çok önlem alırız....
Anaklinik Mükerrem bey'e gidiyorum ben. Atakumda dayımlar var, arasıra gelirim o taraflara
tskler cnmcımm
soyle biii hahhhhhh yaptım vallasaol cnm...sırtım belim agrıyo ama koltuk varsa onu alıım ben
6.hafta mıde bulantılarım baslamıstı benim kusmak yokda ogurme ...6+5 de doktora gittik hersey guzel normal dedi..ama dedim halsizim bulantı falan B vitamini verdi baktım bende evde B1 B12 B16 yı içeren vitamın varmıs onu alamaya basladıgım gunden beri bulantım sabah oluyr oglene kadar soyle boyle azaldı ogurme gelsede tutabilyrm..tabii kotu deneyimlerimizden dolayı karı koca her belirti eksikliği acaba bişey mı oldu dusuncesi yarattıyooo...dun dr da aldım solugu tabiibaktı neyseki bii problem yok 5 mm daha buyumus bilee...ne diim bu drlara ben kıss dr dıorumki bulantım var halsizlik için B vitamını yazıyorum bu senin bulantınıda azaltır desene yaw...ya hep ben yonlendiyorum dr umu....
Anaklinik Mükerrem bey'e gidiyorum ben. Atakumda dayımlar var, arasıra gelirim o taraflara
ben ankaralıyım canım
izmite gelin geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?