2012 Şubat Anneleri

Kızlar yaklasık 10-15 dakıkadan berı ıkı gogsum arasında bır sıkısma var.
Nasıl anlatılır bılemıyorum, sangı kocaman bır lokma yutmusum da orada takılmıs gıbı.
Korkmalı mıyım? Yoksa onemsız bırsey mıdır?

bende sütten şüpelendim ama değil, böyle soyuluyo gibide oldu. biraz moralim bozukdu.

endişelenme canım..göğüslerimiz hazırlık yapıyor...kurumuş süt olabilir...süt kuruduğu için dökülüyo gibi olabilir..ben sütyen numaramı iki beden büyüttüm,o bile yetmiyo.hafta sonu yani daha büyüğünü almaya gideceğim...küçük sütyenler sürtünmeden de soyulma yapmış olabilir...göğüslerini her duştan sonra mutlaka nemlendir..

canım hiç korkma bende de oluo biras çarpıntın olmuş olabilir bu normalmişş gebelikte öksürürsen kuvvetlice rahatllarsan yada afedersin ama geğirmeye çalışş doktor öle sölemişti.. ii gelioo

aynen aynen:) moralın neden bozuluyor yahu? Kimbilir ne salgılıyoruz takma.

Süt de olabilir bence. Kurumuş süt. Ya da ben kafayı yedim bilemedim bak şimdi.

bu gün bakıyorumda sanırım zeytin yağı dün iyi geldi, öyle bişey yok, bide dün kayınvalidemlere gittik iş çıkışı, eve gidince hemen sütyeni çıkarıyorum. Dün geç saate kadar kalınca içinde birazda ondan oldu sanırım.

hoşgeldin aramıza... umarım bu gebeliğin sağlıkla devam eder. Allah yardımcın olsun...

tskler cnmcımm

soyle biii hahhhhhh yaptım valla saol cnm...sırtım belim agrıyo ama koltuk varsa onu alıım ben
6.hafta mıde bulantılarım baslamıstı benim kusmak yokda ogurme ...6+5 de doktora gittik hersey guzel normal dedi..ama dedim halsizim bulantı falan B vitamini verdi baktım bende evde B1 B12 B16 yı içeren vitamın varmıs onu alamaya basladıgım gunden beri bulantım sabah oluyr oglene kadar soyle boyle azaldı ogurme gelsede tutabilyrm..tabii kotu deneyimlerimizden dolayı karı koca her belirti eksikliği acaba bişey mı oldu dusuncesi yarattıyooo...dun dr da aldım solugu tabii baktı neyseki bii problem yok 5 mm daha buyumus bilee...ne diim bu drlara ben kıss dr dıorumki bulantım var halsizlik için B vitamını yazıyorum bu senin bulantınıda azaltır desene yaw...ya hep ben yonlendiyorum dr umu....

Hosgeldıııınnnnnnn...
Nazar degmesın topıgımıze ama gercekten guzel paylasımlar yapıyoruz arkadaslarımla

Benım bır arkadasım da ıkı kez 5 ayllıkken bebegını kaybettı.
Doktorlar sonunda kan pıhtılasmasından oldugunu teshıs ettı.
3. ye hamıle kaldıgında sureklı ıgne vuruldu oda ve 9 ay boyunca yattı.
Ve sımdı oglunu kucagına aldı.
Sende ıgnelerını ıhmal etme ve bol bol dınlen.
ınsallah melegını kucagına alacaksın, buna ınan annesı.

cnm cok tsk ederimmm..sabah ilk işim uyanınca ıgnemi yapmak daha sonrada 1 tane aspirin içiyorum...
bakalım allah nasip etmişşse artık annneliği hepimize tattırsın ınsallh

ilk iş büyük beden sütyen alacam.

canım hiç korkma bende de oluo biras çarpıntın olmuş olabilir bu normalmişş gebelikte öksürürsen kuvvetlice rahatllarsan yada afedersin ama geğirmeye çalışş doktor öle sölemişti.. ii gelioo

Oksurdum ama gecmedı
Gegırme ısını de beceremem kı.

Tam anlatamıyorum ama bu her ne ıse su an canımı yakıyor.
Kemıklerımı sıkıyorlar sankı

CANIM SENİ İLKİNDE KÖTÜ TECRÜBE YAŞAMIŞ biri olarak anlıyorum. ama içini ferah tut. tut ki sıkı sıkı sarılsın anasına meleğin. hem daha bulantısı 1 hafta önce geçen biri olarak da vitamınler acayıp mıde bulandırıyor. bulantıya yapacak bişey de yok mecbur katlanıyoruz o sevımsız günlere. ama mıde bulantısı ıyıdır, bedenın bebeği şuan tanımıyor ve onu dışarı atmak için uğraşıyor ama bı yandan da kabullenmesı için de elınden gelenı yapıyor. bu da hormonları altust edıyor ki en barız ornegı bulantı olması. bulantı ıyıdır bebegı kabul edıyorumun göstergesıdır. devam et ıyı yoldasın :))

kızlar mail adresime gelen haftalık bültene göre 17. haftanın içindeki bebişlerin vücut yağları oluşmaya başlıyormuş, yani o çubuk kraker gibi kol ve bacakların yerini ısırılası butlar alacakmış veeeeee minik kuzular artık sesleri duyabiliyorlarmışşşşşşş. hatta köpek havlaması, kapı zili gibi sesler onları ürkütüp yerlerinden zıplatabiliyormuş. kıyamam ben kuzucuuuuma ya... bundan sonra zile basan eller itinayla kırılır, sokakta havlayan köpeklerin kafaları koparılır oyh sahiden büyüyolar mu ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…