2012 Şubat Anneleri

Benim kayınvalidemde yaklaşık 3 haftadır aramıyor en son ben aradım ve aramıcamı eşimede söyledim..
Ben bir adım attım artık gerisi ona kalmış birşey..
Eşimide özellikle işteyken yada yanında ben yokken arıyor..
Ailem hakkın ne olup ne bittiğini soruyormuş eşim ağzından kaçırdı ama eşime dedim bak böyle yaparsan sanada anlatmam..
O kadar merak ediyor bizimkileri arasın bana sorsun..
Az öncede eltime kızdım , sinir şey!
Aynen şunu yazmış ' slm ne zaman geliyorsunuz?'
İnsan bir sorar nasılsınız , bebişin cinsiyeti belli oldumu diye yada kayınvalidemden öğrendiysen hayırlı olsun erkekmiş felan diye ama yok..
Dedim Şu gün geleceğiz gecemi dedi evet dedim sustu..
Nasıl insanlar var ya..!
Kendilerinden soğutuyorlar gittikçe..
Memlekete gitcem ya yine buz gibi bir hava estircem bu gidişle ama ne yapem..

Duygusuzlar ne olacak!
Her sıkıntıyı bız cekelım, beyfendıler ıkı dakıka nazımızı cekmesınler ama!
Su an parcalamak ıstıyorum kocamı

Neyse fıstıklar ben cıkıyorum, aksam kendımı ıyı hıssedersem ugrarım yıne.

ıyı bakın kendınıze ve meleklerınıze.
Hıc kımsenın bızı uzmesıne ızın vermeyelım.
Kımse bızden ve meleklerımızden kıymetlı degıl!

opuldunuz hepınız

Benim küçük kızımın adı Ayse Beril.. Fakat hz.ayse nin bir lakabı da berile.. Temiz,saf, arınmış demek. O sekilde koyduk.
Hem Fransızca'da beril var hem Arapça'da .. Birde berilyumun kısaltması var diyenler var ama bizim koyma nedenimiz ve amacımız belli.
İlk kızım da Serra :)

eet canım sende takma boşver
kendine iyi bak

kızlar hamile kıyafeti alanınız oldumu kendine??
üstler idare ederde, artık pantolonlarımın fermuar ve düğmeleri açık bırakıp,sadece kemerle tutturduğuım için,üzerinede sürekli uzun tunik gibi badyler giyip öyle çık çıkıyordum.baktım olacak gibi değil,bugün 2 pantolon alıverdim kendime.kışlıklar henüz gelmemiş,mevsimlik kumaş keten aldıklarım ..siyah ve gri renkte.
ama çok şekerler yaa,çokta rahatlar..e bebeğim rahat etsin biraz,zavalllı kotların içinde oda sıkılmıştır:))
kot olanlarıda vardı ince yazlık kot ama kesimlerini hiç beyenmedim.paçalara doğru darlaşıyo!hiç sevmem o kesimleri!aldıklarımın kesimi harika boru paça ,düz iniyo..tavsiye ederim..

ben neredeyse 3 kilo almışım, bakalım sonum ne olcek :44:

Yaklaşık aynıyız işte kuzu..
Ablama doktoru ilk aylarda çok süt içmemesini söylemiş kilo yapar diye..
Ben sabah bir bardak akşam bir bardak içiyorum acaba ondanmı bilmiyorum ki..
Ablamada sormadım toplam kaç kilo aldığını..
Doğurmasına bir ay kaldı..
Bebiş 3 kilo 100 grmmiş doktor demiş doğana kadar 3 kilo 900 gr olur..
Ekmeği kes felan demişler..
Biz nasıl olcaz bakalım...

cnm benm kan değerlerimde çok iyi... dr dedi ki bu içtiğim kan ilaçları bebeğime geçmesi içinmiş.

bilmiyorumm cnmm gerek yok dedi vermedii.. simdiye kadar magnorm ve elevit içiodumm.. yine aynen devam dedi. bide catlak önleyici ve sıkılastırıcı bitkisel bi yag verdi. bende esime verdim arasın bulsun diye. alınca sizlere de yazarımm adınıı.. fiyatını da bilmiyorumm. aslında lierac , mustela ve bi ilac ismini de ekstra bi kagıda yazdı ama bu bitkisele daha taraftarr göründüü bende onu almasını söledim kocise.. gögüss cevresine de kullanabilirsin dedi. bakalım artık

sütten çok tiksinti geldi bana...

ayranla idare ediyorum.

hmm cnm bende hiç ilaç kullanmıyorsun zannettim...tamam işte bende bu ilaçları söylemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…