- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.821
Hemde nasıl :))) hamilelikten önce 80 olan göğüslerim şu anda 95 doğuma kadar ne olur bilemem :))) ve inanılmaz ağrıyor. Eve geldiğim gibi ilk iş sütyen çıkarmak valla
aynen cnm doğuma kadar taşıyamayacağım ben bu göğüsleri galiba
acımasa büyümesi çokta önemli değil.ama çok acıyor
Kızlaaaaaaaaaaaaaar, kızım oluyoooooooooooooooo
anammmm hadi hayırlı olsun canım,
bblau kızını vermiyo acaba biz de seninkini mi alsakkkk =)))))))
Bu arada kızlar;
karnım acaip sivri gidiyor,
kesinlikle popomdan hiç kilo almadım,
canım sürekli tatlı istiyor,
7. haftalarda bebek hep kesenin solundaydı.
Özetle tüm erkek bebek belirtilerini yaşamama rağmen, çocuğum da ben gibi herkesi ters köşe yaptı. Ehehehhehe.
Birtek Çin takvimi, hücre yenileme doğru çıktı.
simurganka ahhh canım benim ya. demek kız he süper valla. Allah tamamına erdirsin hayırlısı sağlıklısı olsun canım...
bblau'!ya da kapak olsun sanki bi tek o'nun kızı var... hıhhh.hem kahvekokusu nun da kızı olacak bi kerem..
arkadaşlar çok güzel bir topikte yazışıyorsunuz...çok güzel bir şubat 2012 ekibiniz var...birazcık eski sayfalarınızı okuyayım derken bile bi çok yeni sayfa eklemişsiniz..benimde sat'ım 30 nisan,yani tahmini doğum tarihim 4 şubat...ikiz bebek bekliyorum diye hiç şubatta doğurma ihtimalim olur mu diye düşünmedim...ama yine de sizlerle tanışmak konuşmak isterim...
oooo bakıyorumda kızlar hep kapılıyo benim kızım olursa
vermicem size hiç benimkini merak eden yok gidiyimde başka topiklarden dünür buluyum bariii
oğlum olursada ...............
Hoşgeldin canım sağlıkla kucağına al inşallahvalla kıslar ben nisan 2012 hayırlısıyla tabiii anne adayıyım...burda ne işin var demesseniz aranıza katılıveriiim
aradım taradım sohbeti ,bilgisi ve aktif en hos gelen bir topik siniz...
ben bugun itibariyle 7+2 yimmm sizin çömezinizsayılırım herhalde
benim bu 3,gebeliğim 2011 yılı ıcınde en son kayıptan sonra arastırmalar yapıldı kan pıhtısı cıktı ve hergun iğne yapıorum karından...simdilik yolunda gidio gozukuoyr ama ödümüz patlıyorr bii prob.cıkacak dıe..
Süt yapıyor annesiiiiiiii :)))) oyy öyle sabırsızlanıyorumki onu emzirince yavrunu doyurmanın hazzı bile yeter insanın mutlu olması için... Geçmiyor zamannnnn((
Ben geldim kızlar doktordan.Çok şükür temiz çıktı tahlillerim.Hipertansiyon hastası filan değilsin dedi moruk prof
Sağolsun canım benim,100 yaşında ama iyi adam
Bu arada 1571. sayfaya kadar okuyabildim yine döktürmüşünüz.Bi cevap yazacaklarıma yazayım, ordan sona kadar bi daha bakıcam :
Tatlım tebrik ederim
Bak heleeeeeee, hemen gözün kaymış dışarıyaaaaaaa
Benim de karnım sivri, popodan kilo almadım, sürekli tatlı istiyorum, bebek kesede soldaydı.
Sonuç: Kız
Hemen arkamdan dedikodum edilmiş bakıyorum, okumıcam mı sandın sen,seni kaynana seni
Hoş geldin canım,Allah tamamına erdirsin...
Ekibimiz gerçekten süperdirÇok şahsına münhasır tipleriz
Ovvvvvv çok iddialı sözlerrrrrrrrrr
Hoşgeldin canım sağlıkla kucağına al inşallah
Çok eğlenceli ve bilgiliyizdir gerçekten :86:
Ben geldim kızlar doktordan.Çok şükür temiz çıktı tahlillerim.Hipertansiyon hastası filan değilsin dedi moruk prof
Sağolsun canım benim,100 yaşında ama iyi adam
Bu arada 1571. sayfaya kadar okuyabildim yine döktürmüşünüz.Bi cevap yazacaklarıma yazayım, ordan sona kadar bi daha bakıcam :
Tatlım tebrik ederim
Bak heleeeeeee, hemen gözün kaymış dışarıyaaaaaaa
Benim de karnım sivri, popodan kilo almadım, sürekli tatlı istiyorum, bebek kesede soldaydı.
Sonuç: Kız
Hemen arkamdan dedikodum edilmiş bakıyorum, okumıcam mı sandın sen,seni kaynana seni
Hoş geldin canım,Allah tamamına erdirsin...
Ekibimiz gerçekten süperdirÇok şahsına münhasır tipleriz
Ovvvvvv çok iddialı sözlerrrrrrrrrr
Hoşgeldin canım sağlıkla kucağına al inşallah
Çok eğlenceli ve bilgiliyizdir gerçekten :86:
seninki kaç haftalık cnm...
ah ah bir bilsen nasıl hasret çekiyorum.onun süt kokusunu alabilmek iiçin.
dimii aynen valla canımm(( benimki 14 hafta bitti. Yarın büyük buluşma. çok heyecanlıyım. Nasıl poz verecek bize acaba ??:)))) cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz ???seninki kaç haftalık canım. cinsiyetini öğrendinmi ???
Oh çok sevindim tatlım. Ben tahmin etmiştim :))))))))) heyecandan sadece işte. YArın bendede çıkarsa diycem bak boşuna uğraşmayın heyecandan oluyor :))))))
cnm benim 14+4...13.haftaya girmeden öğrendim ben oğlumun olacağını...
ikili test için ayrıntılı ultrasyona girmiştim..hiç beklemediğim bir anda pipisini gördüm
Evet canım doktora söyledim ama dinletemedim ki...
24 saat o vırvır aletle yaşadığımla kaldım :)))
oy yerim onu ben :))) benden istemedi 2 li test. bizim doktor sadece 4 lü istiyormuş. inşallah bende yarın öğrenirimmm :)))
cnm benim 14+4...13.haftaya girmeden öğrendim ben oğlumun olacağını...
ikili test için ayrıntılı ultrasyona girmiştim..hiç beklemediğim bir anda pipisini gördüm
merhaba kızlarbende 15 haftalık bir anne adayıyım.tahmini doğum tarihim 12-13 şubat. 8.haftada hafif bir kanamam oldu ama şimdi durum gayet iyi.inşallah bir daha tekrarlanmaz.eylülün başında kontrole gidicem inşallah cinsiyetini öğrenebilirim
bblau ve dünyam tebrik ederim kızlar cinsiyetleri öğrenmişsiniz sonunda....bende de acayip bi duygusallık var şaka gibi oturdum hüngür hüngür ağladım şimdi hiç sebepsizz
olsun canımm onlarında içi rahat etsin :)))))))
Allah tamamına erdirsin canım
Bizim bebeklerin cinsiyeti belli oldu diye mi ağladın canım benim
Kıyamam
Cümleten rahatladık canım valla sorma
oy yerim onu ben :))) benden istemedi 2 li test. bizim doktor sadece 4 lü istiyormuş. inşallah bende yarın öğrenirimmm :)))
inşallah öğrenirsin yarın canım.ama benim daha iki hafta var kontrole
Ay inşallah cnmmm... Senin kaç haftalık ki ???
ben 15. haftaya girdim canım senin kaç haftalık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?