2012 Şubat Anneleri

Hemde nasıl :))) hamilelikten önce 80 olan göğüslerim şu anda 95 doğuma kadar ne olur bilemem :))) ve inanılmaz ağrıyor. Eve geldiğim gibi ilk iş sütyen çıkarmak valla

aynen cnm doğuma kadar taşıyamayacağım ben bu göğüsleri galiba

acımasa büyümesi çokta önemli değil.ama çok acıyor

Ben geldim kızlar doktordan.Çok şükür temiz çıktı tahlillerim.Hipertansiyon hastası filan değilsin dedi moruk prof
Sağolsun canım benim,100 yaşında ama iyi adam
Bu arada 1571. sayfaya kadar okuyabildim yine döktürmüşünüz.Bi cevap yazacaklarıma yazayım, ordan sona kadar bi daha bakıcam :

Kızlaaaaaaaaaaaaaar, kızım oluyoooooooooooooooo

Tatlım tebrik ederim

anammmm hadi hayırlı olsun canım,
bblau kızını vermiyo acaba biz de seninkini mi alsakkkk =)))))))

Bak heleeeeeee, hemen gözün kaymış dışarıyaaaaaaa

Benim de karnım sivri, popodan kilo almadım, sürekli tatlı istiyorum, bebek kesede soldaydı.
Sonuç: Kız

Hemen arkamdan dedikodum edilmiş bakıyorum, okumıcam mı sandın sen,seni kaynana seni

Hoş geldin canım,Allah tamamına erdirsin...
Ekibimiz gerçekten süperdir Çok şahsına münhasır tipleriz

oooo bakıyorumda kızlar hep kapılıyo benim kızım olursa
vermicem size hiç benimkini merak eden yok gidiyimde başka topiklarden dünür buluyum bariii

oğlum olursada ...............

Ovvvvvv çok iddialı sözlerrrrrrrrrr

Hoşgeldin canım sağlıkla kucağına al inşallah
Çok eğlenceli ve bilgiliyizdir gerçekten :86:

Oh çok sevindim tatlım. Ben tahmin etmiştim :))))))))) heyecandan sadece işte. YArın bendede çıkarsa diycem bak boşuna uğraşmayın heyecandan oluyor :))))))

benim oğlum çok yakışıklı istersen ultrasyon resmine bakabilirsinhadi ver kızını

seninki kaç haftalık cnm...

ah ah bir bilsen nasıl hasret çekiyorum.onun süt kokusunu alabilmek iiçin.

dimii aynen valla canımm (( benimki 14 hafta bitti. Yarın büyük buluşma. çok heyecanlıyım. Nasıl poz verecek bize acaba ??:)))) cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz ???seninki kaç haftalık canım. cinsiyetini öğrendinmi ???

cnm benim 14+4...13.haftaya girmeden öğrendim ben oğlumun olacağını...

ikili test için ayrıntılı ultrasyona girmiştim..hiç beklemediğim bir anda pipisini gördüm

cnm benim 14+4...13.haftaya girmeden öğrendim ben oğlumun olacağını...

ikili test için ayrıntılı ultrasyona girmiştim..hiç beklemediğim bir anda pipisini gördüm

bende ikili test yaptırdım ama doktor cinsiyeti söylemedi.sadece fazla hareketli değil kızlar genelde çok hareketli olmaz erkekler daha kıpır kıpır oluyor dedi.acaba anladı cinsiyetini de emin olmadan söylemek mi istemedi.benim daha gitmeme 2 hafta var

Allah tamamına erdirsin canım

bblau ve dünyam tebrik ederim kızlar cinsiyetleri öğrenmişsiniz sonunda....bende de acayip bi duygusallık var şaka gibi oturdum hüngür hüngür ağladım şimdi hiç sebepsizz

Bizim bebeklerin cinsiyeti belli oldu diye mi ağladın canım benim
Kıyamam

olsun canımm onlarında içi rahat etsin :)))))))

Cümleten rahatladık canım valla sorma

merhabalar,

uzun zamandır okuyorum ara sıra beğendiğimi de ifade ediyorum. İlk bebeğimin kalbi durduğu için 10 haftalıkken krtaj olmuştum, daha sonra 9. ayda hamile kaldım nasipse şubatta gelmesini bekliyorum bekliyoruz bebeğimin.

bblau gözün aydın, herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim. Öhöm öhöm eğer geç kalmadıysam senin kızla benim oğlanın başlarını bebeyken bağlayalım diyorum talibim kızına :)

dünyam80 seni çok net hatırlıyorum, bir usg fotoğrafı paylaşmıştın aman demiştim bu ne büyük pipi, nitekim oğlun olacakmış. çok sevindim.

sağlıkla sıhatle bebekleimizi umarım kucağımıza alırız. Ben sürekli takip edip yazamam genelde kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır topiğinde yazıyorum.

ha bu arada 16+4 gebelik haftam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…