- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.741
bende yeni ögrendim 50 nin altı erkek üstü kız oluyomus buda çok fazla tutmuyomuş
SLM kızlar benim derdim iki gündür kızarıklıklar mahfoldum yüzümde ve boynumda kızamık gibi lekeler oldu,gerçi ben bu sorunla senelerdir arada bir uğraşıyorum ama şimdi durum farklı hamilelikte ilaç kullanamicamı düşünerekten size soruyorum yarın dr gidicem ama çok yanıyor yüzüm ne olucak kızlar benim halim.
keçiörende oturuyorum, iş yerimde batıkent'te sen nerdesin? ayy çok mutlu oldum
offff hamileyim diye mi bazı tiplere takıyorum acaba. sizde de oluyor mu bu?
odaya bi kız geldi yeni 4 aydır bizimle çalşıyor. allah sizi inandırsın kızda bir ses var; bülent ersoyun bas sesini alın, yıldız tilbe çığırtkanlığını da üstüne koyun ve ibrahim tatlıses gırtlak nağmeleriyle pekiştirin. aha da sesi aynen böyle garip bi ses. kazara kıza bişey soruyorsun kız bağıra çağıra konuşuyor. heyecanlanıyor falan.
ağzının ortasına terliğin tersiyle vurup delik açmak istiyorum. kafa da bu kafa bu kadar bağrılır mı?
:))))))))))))))))) ay öldüm gülmekten alemsin cnm hormonlardan hormonlardaaaaaaaan :))))))) banada öyle oluyor geçicek canım geçicek minnoşlarımızı kucağımıza alınca dünyanın en sakin insanları olucaz :))))))))))
işyerin bana yakınmış eryamanda oturuyorum keçiörende akrabalarım var onlara geliyorum
eryaman otobüsleri tan karşıdan kalkıyor, iş yerim metro son durakta kilerin üstünde
yaa arkadaşlar ben birde heşeye aglıyorum aslında hiç sulugöz degilim ama sizlerde öylemisiniz hele eşimin söyledigi herşey dokunuyor bana:)):84:
Benim 49 :)) bakalım ne olacak çok merak ediyorum ama doktora ancak bir daha ki ayın 20 sinde gidebileceğim
ne iş yapıyosun arkadaşım birde yol seni çok yormuyormu?bu arada kaç haftalık bebek?
sigortacıyım noterin karşısı yolun düşerse 1 tane sigortacı var burda zaten... yol çok uzun ama çevre yolundan arabayla gidip geliyorum fazla zor olmuyor... oluşumda 16+2 haftalık
elefera sen de ben gibi sıkıntılı bi tipsin. gögsunde daralma var dı mı? sankı boğazına düğme kaçmış sen de düğmenin deliklerinden nefes alıyor gibisin. sıkıntılı daraltıcı bı nefes ama bu. dolu dolu dolu değil. bana da oluyor canım o sık sık. hatta bunun yüzünden kalp grafıgı bile çektırdim ben. hatta benim bundan önce kaybettiğim bebeğimin öldüğünü öğrendiğim gün benı amelıyata almadan bı alete bagladılar onda bıle kalbımde bı sorun çıktı. ama sonra gıttıgım de bişey çıkmadı çok şükür.
evhamlıyız evhamlı... rahat bırak kendini. ha demesı kolay gercı ama bı dene en azından.
Yahu kızlar cok heycanlıyım,
İcim icime sıgmıyor oglum oluyor diye.. Cıkıp herseyi almak istiyorum ona evi doldurmak istiyorum..
Ama malesef bugun butun paramı hastanelerde harcadım
Bu arada kızlar ben kaynanama iyice sinir olmaya basladım..
Dun bana diyor ki ilac verirse sakın alma bak ben icmedim gorumcen icmedi teyzenler icmedi noldu aslan gibi dogurduk.
Yok ilaclar tuy yapıyormus da bilmem neymis. Ben dogal seylerle beslenecekmisim oyle besin alacakmısım!
Dedim o bunyeden bunyeye degisir tuy yapması. Bende hic yapmadı 4 aydır kullanıyorum ilacları.
Bugun doktor ilac verdi iste gene bel agrılarım oluyor falan dedim vitamin yazmıs. Esim gelsin aldırıcam valla!
Boyle karısıyorlar ya deli oluyorum deli
Ama bu sıkıntıya benzemıyordu, gecekten agrıyordu. ):
Bıraz ovdum, bıraz uyukmaladım, su an gectı, ıyıyım.
Aslında evet bıraz evhamlıyım da.
Bır yerım agrısa, 'aayy bebegıme bırsey mı oldu?'... agrımasa yıne 'ayy bebegıme bırsey mı oldu?' dıyorum.
Gecmıs olsun sana da , ınsallah gercekten evham yapıyoruzdur.
Benım kayınvalıdem de ben yasıyor muyum, oldum mu umurunda degıl.
ıkı haftada bır ya arar ya aramaz.
Ogluna dert yansam 'bana her gun senı soruyor' der.
Sankı ona sorması ıle benı araması aynı sey!
selammm kızlarr.. dohturdaaann simdi geldimm.. ilk muyene de uyanıktı. ama kafa üstü duruyo haladoktor dürttü dürttüü dönmedi. sonra afp için kan verdim. tatlı bişiler ye yürü 20 dk sonra gel dedi. yedm yürüdüm döndümm.. kadın 10 dk dan fazla ugrastı dürttü öksürdümmm bana mısın demedi ya.. ne kadar inatcı dedi. kafa üstüü popo tepedee sadece kollar bacaklar hareket ediyo. 1 ay sonraya kaldı.. nahanda bu da cocummm... 170 gr agırlıgında ve 15 cm. sat a göre 16+2 usg ye göre 17+1
Oy yerimm ben onu Allahım duruşa bak yaa :))) bende yarın görücem bakalım çok heyecanlanıyorummm büyük buluşma yarın :)))))))))) neyse ben çıkıyoyurm. Zaman çabuk geçsin ama yaaaaaaa((
Sizce hangi isim güzel kızlar
Beril
Dila
Ecrin
Hep kız isimleri düşünüyorum.
Erkek olursa kocam koyucakmış :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?