2012 Şubat Anneleri

İlk evlendiğim sene bir kez Eskişehire giderken ben anahtarı içerde unutup yanlışlıkla kapıyı çekmiştim. Çilingir getirtecek vakit de yok trene yetişeceğiz, biz gittik kayınvalidem açtırdı kapıyı.
O zaman evin anahtarından edinmiş kendine de bir tane! Daha sonra da biz yine Eskişehirdeyken kaynım (bekar) bu anahtarla bizim eve gelmiş, erkek arkadaşlarıyla hem de, dış kapının anahtarı olmadığından kapıyı komşulara açtırmış. Yatak odamdan pike-yastık alınmış, banyo yapılıp benim bornozum giyilmiş.
O zaman bende kayış kopmuştu, gözüm dönmüştü resmen.
Şimdi evime desturla geliyor, gelemiyor hatta.

Daha gecen gun eltimle konustuk iyi ki gorumcemiz yok diye, valla laf da soyleyemezdim ben, kahrolurdum, ama bence gosterin disinizi, kocanizi arkaniza aldiniz mi gerisi bos...

Merhaba bayanlar..

Cinsiyeti belli olan arkadaşlarada hayırlı uğurlu olsun..
Sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin..

Görümceler konuşuluyor sanırım..
Allahtan görümcem yok , birde onu çekemezdim..

Merhaba Arkadaşlar Bugün yine maşallahınız var.bblau ve dünyam cinsiyetleri öğrenmişsiniz hayırlısı olsun bakalım çok sevindim sizin adınıza.bende dün doktora gittim ama benim ufaklık döndü popoyu göstermedi başını çeviriyor popoyu çevirmiyor bir türlü göremedik eylül 20 ye kaldı 16. haftanın içindeyiz heralde en son ben kalacam öğrenmeyen bakalım hayırlısı

Merhaba Arkadaşlar Bugün yine maşallahınız var.bblau ve dünyam cinsiyetleri öğrenmişsiniz hayırlısı olsun bakalım çok sevindim sizin adınıza.bende dün doktora gittim ama benim ufaklık döndü popoyu göstermedi başını çeviriyor popoyu çevirmiyor bir türlü göremedik eylül 20 ye kaldı 16. haftanın içindeyiz heralde en son ben kalacam öğrenmeyen bakalım hayırlısı

Yuh yani havlunu mu kullanmıs!
Ben asla vermem havlumu o da kullanacak kadar saygısız degildir herhalde.
2-3 kere gorumcem de bizde banyo yaptı ama onun kızlıgından kalma havlusu vardı onu kullanıyor geldigi zaman.
Ben de onlarda dus aldıgımda bana baska havlu cıkarıp da verir kendisininkini verse de kullanmam zaten!

Kızlar su gorumceleri ve kaynanaları alıp kaynar kazana atsak mı napsak?

kızlar kusura bakmayın ama yatak odası mahrem bölgedir. ha bunun seksle alakası yok. yatak odası yani bu. belki de evlerimizde kocamızla bize ayrılmış tek özel alan. diğer alanlar kamusal alan gibi herkese açık ama yatak odası öyle değil.

görümceleriniz garip sizin. bir insana klozet kapağını kaldırmadan işeme denilene kadar kaç kere o kapağı kaldırmadan işer ki? bence hiç. aha yatak odasının kapısı da kendisi de böyle bence. ne tıklanmadan girilir ne de o yatağa yatılır... iyi bile sabretmişsiniz.

adese'nin söylediklerine kısmet katılıyorum ama dunyamın durumu farklı. dunyam aynı evde kalıyor. yeni eşya merakıysa görümce zaten her gun o evde. ha bizde küçükken bayılırdık yeni gelin evı gezmeye ama bı kere bıle kocasıyla gelın yatak odasındayken odaya dalıp yanlarına kuluçlanmadık yani. :))

Yok canım fazla taviz vermiycem artık kimseye. Gokcenin dedigi gibi odaya girdigimiz zaman esimle kapıyı kitliycem.
Niye kitliyosun derse 2 dk yalnız kalamıyoruz hemen geliyolar odaya yanımıza diycem. Zaten esimi gece yatmadan yatmaya goruyorum.
Hatta dun sadecee iftar sofrasında gordum gece geldiginde uyumusum hic duymadım bile gelip yattıgını..

Ay yok dünürüm ya ben öyle hani tebrik baaaabııınnnnda şeyettimdi, yoksam tosbik gelinimin üstüne gül koklar mıyız hiç

canım kusura bakma birden panik oldum japon damadımı kaptırma korkusunun vermiş olduğu can havliyle sert bi çıkış yaptım
bu topiktekiler bizi birbirimize düşürücekler yaa

bunu söyleyen bir kaynana adayımı yoksa
olsun bende bir görümce adayıyım ama olsun yinede atmalı diyorum

ahahahahaha kaynın da tam bi yontulmamış kalasmış yani. rahat insan :))

Daha gecen gun eltimle konustuk iyi ki gorumcemiz yok diye, valla laf da soyleyemezdim ben, kahrolurdum, ama bence gosterin disinizi, kocanizi arkaniza aldiniz mi gerisi bos...

katılıyorum eşinizi arkanıza aldınız mı tamamdır olay.

selamm kızlarrrrrr.. bugünn ilk doktorumdan randevu aldım. 2 de gidipp bi denemede orda yapcazz belkii bugün döner diye.. döndü döndüü dönmedii 23 üne kalcakkkk

dünyam ve görümcelerinden çeken tüm hamişlere gelsin...

yine yüzünden düşen bin parça
dalıp dalıp uzaklara iç çekiyorsun
eğer bıçak kemiğe dayandıysa
niye bu amansız acıya göz yumuyorsun?
akıl kârı değil ıstırabın böylesi
bu aşk değil esaretin ta kendisi
ben senin yerinde olsam
ufak ufak uzarım durmam
pılımı pırtımı toplar giderim
bakmam gözyaşına bakmam
bir dakika bile katlanmam
sevene zulmedeni ezer geçerim
sevene zulmedeni yakar geçerim
o halden anlamıyormuş sanıyorsam
sen niye üzülüp kahroluyorsun?
sonucun vebali onun boynuna
bırak inceldiği yerden kopsun

ahahaha ajda bile çekmiş görümceden bakın... direk görümceye yazılmış kızlar bu şarkı anladım ben.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…