- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.041
Noldu canım neden neşesizsin?
Annemle yine bi anlaşmazlık oldu.3 tane tişört almış ama ne rengi renk, ne ağzı yüzü düzgün.."Anne sen bu kadar zevksiz değildin ya" dedim, "beğenmezsen beğenme" dedi gitti:26:Geldi sonra değiştirmiş onu afedersin mok sarısı bir mevlüt kıyafeti almış Hala "hayır o krem" diye idda ediyor.Ben de dedim ki "anne mevlütte beyaz güzel olur, keşke beyaz alsaydın" dedim, bu kez çok özenli seçtim cümlelerimi suratımı da ekşitmedim öyle "Sana bir daha bir çöp alırsam" dedi gitti.
58tl. vermiş o takıma, bizim harcamalarımız bir sayılır hemen hemen.Giydirmeyeceğim birşeye niye para harcasın.Ben istiyorumki beni de götürsün alırken, bir fikrimi sorsun, el değil ki getirdiğini beğenmesem de sesim çıkmasın.Diyorum dürüstçe anne bunu beğenemedim diye, küsüp gidiyor :26:Sonra ben yine arkasından üzülüyorum.Az önce de aradı "git kendin değiştir" diye.
:2:
ahahahahah ah bu anneler. kız bok sarısı mevlut kıyafetı mı olur ya :)) ama olsun sen yine de hevesını kırma kadının yazıktır.
Annemle yine bi anlaşmazlık oldu.3 tane tişört almış ama ne rengi renk, ne ağzı yüzü düzgün.."Anne sen bu kadar zevksiz değildin ya" dedim, "beğenmezsen beğenme" dedi gitti:26:Geldi sonra değiştirmiş onu afedersin mok sarısı bir mevlüt kıyafeti almış Hala "hayır o krem" diye idda ediyor.Ben de dedim ki "anne mevlütte beyaz güzel olur, keşke beyaz alsaydın" dedim, bu kez çok özenli seçtim cümlelerimi suratımı da ekşitmedim öyle "Sana bir daha bir çöp alırsam" dedi gitti.
58tl. vermiş o takıma, bizim harcamalarımız bir sayılır hemen hemen.Giydirmeyeceğim birşeye niye para harcasın.Ben istiyorumki beni de götürsün alırken, bir fikrimi sorsun, el değil ki getirdiğini beğenmesem de sesim çıkmasın.Diyorum dürüstçe anne bunu beğenemedim diye, küsüp gidiyor :26:Sonra ben yine arkasından üzülüyorum.Az önce de aradı "git kendin değiştir" diye.
KremmişÖyle de krem görmedim hayatımda..Az çok zevkimi bilir, şimdi bugün yine beğenmediğimi ifade etmesem, yine o tür kıyafetleri dolduracak, ben de giydirmek istemiyorum soluk sarı renkli şeyleri..Annemle beraber yaşıyorum ben, alsa beni de götürse nolur sanki
azelyacım, annen muhtemelen sana süpriz yapmak istedi. bir hevesle torununa t-shirt almış ve senden de olumlu bir tepki bekledi. açık sözlü olarak tepkini ortaya koyduğun için kırılmış birz. sonrasında mevlüt kıyafetiyle değiştirip senin gönlünü almaya çalışmış. tamamen iyi niyetle hareket etmiş sadece süpriz yapmak istemiş. ancak sen de haklısın. belki de gezip daha farklı birşeyler almak istiyordun. annelerle kızları arasında arada bir böyle anlaşmazlıklar olur. arayıp gönlünü alsan, niyetinin kötü olmadığını anlatsan tatlıya bağlarsınız. sen de şu sıralar hassas bir dönemdesin, hormonlarımız bizi alt üst ediyor.
emekli falan mı annen? yoksa senden mı para alıyor? demın paramız aynı dedın. annene para verme sen.:))
kızlar bişi sorucam size ,
ben şu anda 15+6'yım ama ultrason çıktısında neden 16+4 yazıyor?
cahilliğimi bağışlayın lütfen
1605 .sayda yazılanları görmüyom yaaa sizde normal miii:84::84::84::84::84::84:
Evet aynısı geçen gün yine olmuştu, yine anlatmıştım.İyi niyetinin farkında olduğum için üzülüyorum zaten..Ben evlenmeden önce de bana yapardı, bana sormazdı alır getirirdi beğeneceğimi düşünüp, ama öylece dururdu dolabımda yazık günah.Ben de aldığını giydireyim istiyorum, o yüzden bana sorsun istiyorum.
O hormonlar beni mahvediyor zaten, ikide bir ağlıyorum ya[/QUOTE
Annenle konuşsan; anne birlikte gitsek, gezssek neler var bakalım, senin de fikrini almış olurum desen... alışveriş konusunda senin de hevesini kırmamasını, birlikte alışveriş yapmaktan hem çok keyif alacağını da söylersen belki çözüm olur. ayrıca verdiğin tepkide kırıcı olduğunu ancak hamileleiğin dolayısıyla çok hassas olduğunu söylemen anneni yumuşatacaktır.
hormonlar hepimizin başının belası. ben de parmağım yandığında kendimi kimsesiz hissedip ( ne alakaysa, annemler de aynı şehirde) yarım saat durmaksızın ağlamıştım.
pembiş bi kız...
hadii insallahhhh.. bende bi saat sonra ikinci denemeyi yapcammmmumarım bugün inadını kırarızz
ALLAH gönlüne göre versin kendinide ne istiyosan ona şartlama dr tersini söyleyince soka giriyosun sonra her ikisinide düşünerek git
yine öğrenemedim cinsiyetini bebişimincok sükür sağlığı gelişimi yerindeymiş.yüz üstü yatmış inatla kıpırdamadı 15 dk boyunca aldığımız yanıt erkek gibi oldu ama kesin bişey yok hayırlısı deyip bayram dönüşü kontrolümüzü beklicez artık.
Annenle konuşsan; anne birlikte gitsek, gezssek neler var bakalım, senin de fikrini almış olurum desen... alışveriş konusunda senin de hevesini kırmamasını, birlikte alışveriş yapmaktan hem çok keyif alacağını da söylersen belki çözüm olur. ayrıca verdiğin tepkide kırıcı olduğunu ancak hamileleiğin dolayısıyla çok hassas olduğunu söylemen anneni yumuşatacaktır.
hormonlar hepimizin başının belası. ben de parmağım yandığında kendimi kimsesiz hissedip ( ne alakaysa, annemler de aynı şehirde) yarım saat durmaksızın ağlamıştım.
yine öğrenemedim cinsiyetini bebişimincok sükür sağlığı gelişimi yerindeymiş.yüz üstü yatmış inatla kıpırdamadı 15 dk boyunca aldığımız yanıt erkek gibi oldu ama kesin bişey yok hayırlısı deyip bayram dönüşü kontrolümüzü beklicez artık.
En son dediğin şekilde konuşmuştum, kabul etmişti ama demek dışarı çıkınca kendini kaybediyor, unutuveriyor.Zaten birdaha olursa anlarım ki değişmeyecek.
1605 .sayda yazılanları görmüyom yaaa sizde normal miii:84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?