2012 Şubat Anneleri

ya kızlar yaa bu işyerleri ne uyuz yaa....ewde canım çok sıkılıo ailem uzakta eşimle benden başka kimse yok..üniversiteyi yeni bitirdimm..işe grip çalışmak istioumm hamilesin die kimse almıyor yaa... sanki hamilelik bi hastalık..

azelyacııım sana sonuna kadar hak veriyorum..
kaç defa anneni uyarmana rağmen böyle davranıyo...
senn yerinde bende olsam en az senn kadar sinir olur üzülürdüm .....

bana şunana kadar bişey alan olmadığı için sorunumuz yok..
ama böyle olacaksa eğer istemezdim zaten

slm kızlar nasılsınız bugün komşularıma dedim hamileyim erkek diye şok oldular valla onlarda ditormuş bu kız ne kadar kilo aldı ramazanda diye....sağ olsunlar en azından bana dikkat etmişler..çok şükür....inş herşey güzel gider gerçi bayramdan sonra inş bi aksili olmassa ev bulup taşınacağım daha fazla ailemle aynı binada olmak istemiyorum malum ipleri kopardık sildim onları hayatımdan..azelyacım ne güzel sana ki beraber oturabileceğin kadar anlayışlı bir annen var demekki herkes anne olamıyor..inş bizlerde hayırlı sağlıklı güzel evladlar yetiştirip onlara layık annelere oluruz....neyse kızlar ben kaçar öptüm sizi işlerim yoğun bugün....

Bence de tuhaf :) Ben de bensiz alacağına almasın diyenlerdenim..Ya hem bi kere 2 kişi alışverişe çıkmak tek çıkmaktan daha zevkli bence..Ben onsuz adımımı atmam o free takılıyor bozuluyorum :97:

Anlıyorum seni..
Bende ilk üniversiteyi bitirdiğimde staj yaptığım fabrikayla iş görüşmesine gittim adam bana diyor pek bayan almıyoruz..
Sen evli değilsin ama evlenip çocuk yaptığında süt izni felan sürekli izin alman gerekecek o nedenle bayanlara olumlu bakmıyoruz dedi ki torpilimde var..=)

boş ver tatlım yaa ben en fazla 2 ay daha dayanabilirim çok yorucu güzelce bebişini doğur enaz 1 sene bak sonra iş bulursun... şimdi hamileyken insan hassas oluyor, yeni bir iş yeni insanlar ve yeni kaprisler kendinide bebişinide germe bence

azelyacaım daha benim annem babam beni arayıp cinsiyetini bile sormadı son olayda tuz biber olduzaten sildim onları hayatımdan....sebebler çok fazla nolur somayın sinirleniyorum..bebeğim şuan herşeyden önemli..azelya..annen sana bişeyler alıyorsa inan bu hevesi olduğu içindir ama güzel bir dille annecim beraber alalım falan dersen eminim anlayış gösterir......kırma kalbini boşver bak ne güzel aynı evdesiniz...demekki seviyorsunuz birbirinizi..haydin ben kaçar...............:79::79:

bugün yazdıklarıma hiç kımse yorum yapmıyor sohbete dahıl olamıyorum anlaşılan kendı kendıme vakıt öldürüyorum:85:

Canım benım, bazen bende senın gıbı alınıyorum.
Zaman zaman yorumlarımıza karsılık alamayabılıyoruz, hepımızın oluyordur bu, emın ol.
Cok duygusalsın sen bugunlerde ama...
Duyguların fazla zorluyor sanırım senı.
Al bak, benden sana bır buket cıcek
Ve kocaman opucukler
Hadı artık darılma, bırazdan koyu bır muhabbet baslar.
Sende mutlaka olmalısın bu muhabbetın ıcınde.

aaaa olurmu canım hiç zaten değiştircektim..
gökçe sevdiği için belki aynı resimle topikde olmak istemez die değiştirdim ki kullansın die

Pekı canım.
Bır an acaba kotu bırsey mı yaptım dıye dusundum de...

ya eşimi sabah işe zor göndrioum sıkıntıdan yalnız kalmak istemioum hayatım düzene grsin diye istioum sadecee

Üzüldüm canım.Tabiki şükrediyorum ama giydirmeyeceğim şeye para vermesini de istemiyorum durum bundan ibaret.Umarım iyisindir? Oruç devam mı?
Kendine iyi bak daha sık gir.

ya eşimi sabah işe zor göndrioum sıkıntıdan yalnız kalmak istemioum hayatım düzene grsin diye istioum sadecee

hamile pilatesi yap, bebişe birşeyler ör dik, bebek şekeri malzemeleri al şeker hazırla bebişine birmax diye bir site var orda çok uygun hazırların yarı bile değil yani evdesin daha ne istiyosun bebişini mutlu et

verdiğin bebek şekeri bibloları sitedeki şekerler çook uygunmuş ve çok güzeller
bende alsam yaa bütün gün sıkıntıdan patlıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…