- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.061
meleğin 16+4 günü dolduran meleklerle uyumlu şekerim. bende sata göre 16 haftamdayım ama ultrasona gore 17 haftamdayım. erken döllenme.
Bende de görünmüyordu çıkış yaptım birazda bekledim sonra göründü..
Azelyacım üzülme ne olur..
Bizimkiler hiç birşey almıyor telaşları yok diye alınıyorum ben sende annen alıyor diye..
Tuhaf bir durum..
Senide anlıyorum giydirmeyeceğin şeye o kadar para vermek saçma geliyor..
Annen sonuçta kırgınlığı fazla sürmez..
ya kızlar yaa bu işyerleri ne uyuz yaa....ewde canım çok sıkılıo ailem uzakta eşimle benden başka kimse yok..üniversiteyi yeni bitirdimm..işe grip çalışmak istioumm hamilesin die kimse almıyor yaa... sanki hamilelik bi hastalık..
ya kızlar yaa bu işyerleri ne uyuz yaa....ewde canım çok sıkılıo ailem uzakta eşimle benden başka kimse yok..üniversiteyi yeni bitirdimm..işe grip çalışmak istioumm hamilesin die kimse almıyor yaa... sanki hamilelik bi hastalık..
bugün yazdıklarıma hiç kımse yorum yapmıyorsohbete dahıl olamıyorum anlaşılan kendı kendıme vakıt öldürüyorum:85:
aaaa olurmu canım hiç zaten değiştircektim..
gökçe sevdiği için belki aynı resimle topikde olmak istemez die değiştirdim ki kullansın die
boş ver tatlım yaa ben en fazla 2 ay daha dayanabilirim çok yorucu güzelce bebişini doğur enaz 1 sene bak sonra iş bulursun... şimdi hamileyken insan hassas oluyor, yeni bir iş yeni insanlar ve yeni kaprisler kendinide bebişinide germe bence
bunu söyleyen bir kaynana adayımı yoksa
olsun bende bir görümce adayıyım ama olsun yinede atmalı diyorum
azelyacaım daha benim annem babam beni arayıp cinsiyetini bile sormadı son olayda tuz biber olduzaten sildim onları hayatımdan....sebebler çok fazla nolur somayın sinirleniyorum..bebeğim şuan herşeyden önemli..azelya..annen sana bişeyler alıyorsa inan bu hevesi olduğu içindir ama güzel bir dille annecim beraber alalım falan dersen eminim anlayış gösterir......kırma kalbini boşver bak ne güzel aynı evdesiniz...demekki seviyorsunuz birbirinizi..haydin ben kaçar...............:79::79:
ya eşimi sabah işe zor göndrioum sıkıntıdan yalnız kalmak istemioum hayatım düzene grsin diye istioum sadecee
hamile pilatesi yap, bebişe birşeyler ör dik, bebek şekeri malzemeleri al şeker hazırla bebişine birmax diye bir site var orda çok uygun hazırların yarı bile değil yani evdesin daha ne istiyosun bebişini mutlu et
Yolculuk yapabilir miyiz artık? Bayramda Bursa'ya gitmek istiyorum, acaba bir sorun oluşturur mu? Hamilelere uzun yol serbest mi acaba?
Yolculuk yapabilir miyiz artık? Bayramda Bursa'ya gitmek istiyorum, acaba bir sorun oluşturur mu? Hamilelere uzun yol serbest mi acaba?
bulunduğun şehirle bursa arası kaç saat ki canım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?