- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.081
7-8 saat, 748 km. diyor netten baktım şimdi :)
Yolculuk yapabilir miyiz artık? Bayramda Bursa'ya gitmek istiyorum, acaba bir sorun oluşturur mu? Hamilelere uzun yol serbest mi acaba?
verdiğin bebek şekeri bibloları sitedeki şekerler çook uygunmuş ve çok güzeller
bende alsam yaa bütün gün sıkıntıdan patlıyom
metal bisiklet bebek şekeri malzemesi
bayıldım buna. sepetine badem koyacaksınız direksiyonuna da mavi ufak bi kurdela bağlayacaksınız harıka olur. evet ben prensımın sünnetini de 2 aylıkken falan yaptıracam mevlutle beraber bu şekerlerı dagıtırım. süpermiş ve çok uygun gerçekten.
önemli olan sağlıklı olması en azından onu öğrenmişsin kaç haftalıktı neden göstermediki?
Son gelişmelerden haberdar edeyim sizleri..
Annemi aradım "Bursa'ya gideyim mi, ne edeyim" felan ayaklarına yatarakNeyse normal muhabbet ettik yine, kapıya bir dilenci kadın gelmiş kucağında 3 aylık bir bebeği varmış, "ona verdim senin dün beğenmediklerini nasıl sevindi kadıncağız" dedi Ben de "onun kısmetiymiş o zaman" dedim, "bugün beğenmediklerini de akşam çıkışına gelirim değişiriz" dedi Şükür bir sorunun daha sonuna geldim.
valla boyle anan var da hala ağlıyosun serzenışlerde bulunyorsun. ben anneme begenmedım desem suratıma atıp gıder valla aldıklarını. "kestane kumiçiden çıkmış ay ben bundan mı çıktım demiş kabını beğenmemiş" diye bi laf vardır bızde der bı de... :)))
annem de çok munis bı kadındır ama der yanı beklerım ben.
cennetlik senın annen kıymetını bil.
kızlar bende dr antalyaya gidebilirmiyim dedim gidebilirsin dedi
ist-antalya uzak biliyorsunuz
bu arada kustum şimdi :26:
arkadaslar ben az önce milupanın sitesine üye oldum.bebişe ve size minik hediyeler gönderiyorlar tamamen ücretsiz.ayrıca doğduktan sonrada yolluyorlarmıs.ben bayılırımda promosyonlara :)) birde primanın sitesine gebeliğiniz 24.haftayı doldurduğunda üye olursanız yine promosyonlar geliyomuş :))
Gunaydın guzel bayanlar ve meleklerı,
Ben bıraz ıslere bıraz da kuzum ıcın alıs-verıs olayına daldım.
Markafonı nın abonmanı oldum resmen.
Bugun bebetto markasından urunler var.
Benım kuzunun cınsıyetı bellı olmadıgı ıcın sadece bakım cantası aldım.
Fakat melegının cınsıyetını bılenler, bakabılırler.
Bu arada hepınız ıyısınızdır umarım.
Ben dun gece guzel uyumanın vermıs oldugu huzurla ıyıyım.
Sadece esımle küstüm, o kadar
Ben de en son ortaokuldayken kusmuştum.
Korkuyorum kusarsam içorganlarım da çıkacak diye
ayyy canım yaaa çok tatlısın yanında olmak konuşmak isterdim
bana çok moral olurdun ben yalnızım burda bütün gün evde yalnızım komşum yok..
arkadaşda 1-2 tane onlarıda epeydir görmüyorum...
sabah sabah beni güldürdün allah razı olsun
biraz önce çıkarmış biri olarak bu duyguyu hiç tatmadığın için çok sevindim
Dun esim eve yarım saat gec geldi ben de 3 kere aradım 1. acmadı 2. de mesgule verdi 3. de actı araba yıkıyorum gelicem dedi kapadı.
Sonra eve geldi gorumcemle actık kapıyı. Daha iceri girmeden " bir adam 10 defa aranmaz, istersen sen erkek ol ben kadın olayım" dedi.
Bir soruma gitti gorumcemin yanında beni azarlaması.. Gozlerim doldu gittim mutfaga salata yaptım o sinirle..
Sonra tutamadım kendimi odamda aglamaya basladım.. Susmak istiyorum ama bozulmus cesme gibi habire akıyordu yaslar gozumden..
Sonra esim geldi yanıma konusuyodu benimle gel yanıma falan diyordu gitmedim..
Sonra gorumcem geldi odaya oturdu yanımıza!
Sinir oluyorum ya kocamla basbasa odadayken yanımıza gelmesine. Sonra gorumcem gelince kaynanam da geldi oturdu odaya!
Herkesin her yaptıgı sey batmaya basladı bana artık ya.. Millet de sanki herseyi inadına yapıyor!
Kızlar bunlar haftas onu civilden melegıme aldıklarım,
Eki Görüntüle 246874 Eki Görüntüle 246875 Eki Görüntüle 246876 Eki Görüntüle 246877 Eki Görüntüle 246878
Buda bıraz once bebettodan aldıgım bakım cantası,
Eki Görüntüle 246879
Ah bı' cınsıyet bellı olsa daha neler alacagım...
kızlar siz deyince baktım markafoniye
çok güzel şeyler var hele o alt açmalardan kesinlikle almam gerekk
Kızlar, patlıcanı HİC sevmem ama kozlenmis patlıcana bayılmaya basladım..
merhaba kızlar
doktordan geldim ikili test yapıldı ense kalınlıgı 1.1 çıktı nasıl iyimi? birde bebişimiz kız gibiymiş doktorumuz oyle dedi.hadi kız anneleri değişik fazla duyulmamıs kız isimleri bulalım.gerçi tam emin değil ama kız gibi dedi
1.1 ense kalınlığı çok iyi..normalde 3'ün altında olması gerekiyor..
kızlar biz de doktordan geldik müjde kızım oluyor
adengökçe sana çok teşekkür ederim,dün sen söylemiştin zaten
bundan sonra seni forumun kahini ilan ediyorum:90:
dün gece kaptan amerika diye bi film vardı onu seyrettik.bütün gece kaptan amerika ile o macera senin bu macera benim dolaşmaktan uyuyamadım..
dünyam ben abim evlendiğinde 18 yaşındaydım.ve onlara gitmeye bayılırdım.evimiz eski bi evdi eşyalarımız eskiydi onun yeni eşyaları ve evi çok hoşuma giderdi.sürekli okul çıkışı sürekli arkadaşlarımı da alır giderdim.abim ve yengem de o sıralar 23 yaşındaydılar.yenge trip yapardı ama ben hiç anlamazdım.şimdi geçmişe bakınca ne ayıp etmişim ama o zamanlar dediğim gibi abime gitmek onda kalmak onların sürekli yanında olmak keyif verirdi.o keyfi hala da hatırlarım.belki görümcen de seninle ve abinle bir oturup çene çalmak istiyordur.kendini size yakın hissediyordur.sizinle bişeyler paylaşmak istiyordur.o yanınıza gelince 5-10 dk onunla ilgilensen sonra da hafif işveli hadi biz abinle biraz yalnız kalalım fıstık falan deyip şaka ile karışık yollasan.tabi ki haddime değil sana akıl vermek ama belki kızcağız hakikaten seni üzmek için falan yapmıyordur.seni çok öperim güzel kardeşim....
kızlar bişey sorcam benim sat 22 mayıs her gittiğimde 1-2 hafta eksik çıkıyordu bugun baktıgımızda haftası günü bile tam çıktı bundan sonra boyle tam devam eder mi yoksa yine eksik çıkarmı? doktor geç yumurtlama demişti simdi nasıl tam çıktı anlamadım
Dunyam, bencede adese nın yazdıgı gıbı yapabılırsın.
Gorumcenın yası kac bu arada?
Valla benımde abım evlı, daırelerımız karsılıklıdır.
Kardeslerım gıtse pat dıye, vururdum kapıyı, cıkarırdım.
Abımın esıne de 'bu kadar anlayıslı olma' derdım.
Bızım utu masası kırılınca yenge hatununkını kullandık bır sure.
Yatak odasına koyardı utu masasını.
ıstedıgım zaman, 'al' derdı, 'sen ver, yatak odasına gırmeyeyım ben' derdım.
Benım adetımdır, kımsenın yatak odasına pat cat gırmem.
Hatta ılk evlendıgımız aylar kayınvalıdemın odasına da gırmezdım.
Oldu kı bırı 'yatak odasından sunu getır' dedı, 'anne gırebılır mıyım?' derdım.
Oda bır gun, 'senı oglum mu tembıhlıyor, odaya gırme dıye' dedı.
'yok anne, ben kımsenın yatak odasına gırmem' demıstım.
Bugun Bahar yıne cok yogun galıba...
Yok ortalarda.
Gurbetım de yok, lıste epeydır guncellenmıyor.
Cınsıyetı bellı olan meleklerı gorurduk.
Gelse de bır el atsa.
ben de kızlarıma bayramlık almaya gidiyorum teyzeleri gelince görüşürüz.
kızlar hepinize merhabalar ıyısınızdır inşallah sizler ve melekleriniz.bebişlerinin cinsiyetını öğrenen annişler hepinizin gözüaydın sağlıkla kucağınıza almayıda nasıp etsın allahım.sizleri gördükçe daha çok heycanlanıyorum bende yarın gıdıyorum doktora çok acaba benım prens prenses olmuşmudur kocişim bugun nöbetçi bugece yalnızım şimdi zaman hiç geçmezkı yarın olsunda miniğimi görmeye gıdeyım
İlk evlendiğim sene bir kez Eskişehire giderken ben anahtarı içerde unutup yanlışlıkla kapıyı çekmiştim. Çilingir getirtecek vakit de yok trene yetişeceğiz, biz gittik kayınvalidem açtırdı kapıyı.
O zaman evin anahtarından edinmiş kendine de bir tane! Daha sonra da biz yine Eskişehirdeyken kaynım (bekar) bu anahtarla bizim eve gelmiş, erkek arkadaşlarıyla hem de, dış kapının anahtarı olmadığından kapıyı komşulara açtırmış. Yatak odamdan pike-yastık alınmış, banyo yapılıp benim bornozum giyilmiş.
O zaman bende kayış kopmuştu, gözüm dönmüştü resmen.
Şimdi evime desturla geliyor, gelemiyor hatta.
Merhaba Arkadaşlar Bugün yine maşallahınız var.bblau ve dünyam cinsiyetleri öğrenmişsiniz hayırlısı olsun bakalım çok sevindim sizin adınıza.bende dün doktora gittim ama benim ufaklık döndü popoyu göstermedi başını çeviriyor popoyu çevirmiyor bir türlü göremedik eylül 20 ye kaldı 16. haftanın içindeyiz heralde en son ben kalacam öğrenmeyen bakalım hayırlısı
Selamlar, ben tatilden dondum bir kac gun de evdeyim, dag gibi camasir yikanacak asilacak nese ki evi temiz brakmistik. Turkiye tatili yollarda gecti ama cok keyifliydi, bebisimi herkesler ogrendi artik saklanacak gibi de degil zaten, heleki aksamlari oluyor koca bir gobek
Gelmeden birkez daha doktora gittik, bu sefer baska bir bayan doktor, cok ilgilendi, bir kac hafta once ikili testler yapildigindan cinsiyetini biliyoruz sandi halbuki soylememisti doktor, 'biliyorsunuzdur zaten, erkek bebek' demez mi.... Soku atlatamadik bir sure, biz kiz bekliyorduk, isim dusunuyorduk kiz icin, esim cok uzuldu malesef kiz istiyordu. Ben farketmez dedim hep ilk bebek nasilsa, ama simdi biraz korkmaya basladim erkek cocuk nasil bas edicez... Bu arada aileler bayram yapiyor ilk erkek olacak hem cocuklardan hem de torunlardan...
Alisverise eminonune havuzlu han'a gittik, fiyatlar gayet iyiydi, battaniye tulum, body, havlu bissuru biseyler aldik, tavsiye edilir.
Kendime de gecelik, hamile patolonu, gomlegi falan aldim. Kislik pek bisey yok az bekleyin oyle cikin alisverise derim cikacak olanlara. Besiktas carsisinda pazarlik imkanlari olabiliyor. Ebru' da da indirim var bazi urunlerde.
Oglan senesindeyiz dedik biz de oglan haberi aldik, herkesinki hayirli olsun saglikli bir dogum olsun insallah...
Ben bugün "kırıcı mod on" durumundayım, o yüzden sesimi çıkarmadan okuyorum, çok neşesizim..Ama okurken senin yazını da görmedim :26:
Annemle yine bi anlaşmazlık oldu.3 tane tişört almış ama ne rengi renk, ne ağzı yüzü düzgün.."Anne sen bu kadar zevksiz değildin ya" dedim, "beğenmezsen beğenme" dedi gitti:26:Geldi sonra değiştirmiş onu afedersin mok sarısı bir mevlüt kıyafeti almış Hala "hayır o krem" diye idda ediyor.Ben de dedim ki "anne mevlütte beyaz güzel olur, keşke beyaz alsaydın" dedim, bu kez çok özenli seçtim cümlelerimi suratımı da ekşitmedim öyle "Sana bir daha bir çöp alırsam" dedi gitti.
58tl. vermiş o takıma, bizim harcamalarımız bir sayılır hemen hemen.Giydirmeyeceğim birşeye niye para harcasın.Ben istiyorumki beni de götürsün alırken, bir fikrimi sorsun, el değil ki getirdiğini beğenmesem de sesim çıkmasın.Diyorum dürüstçe anne bunu beğenemedim diye, küsüp gidiyor :26:Sonra ben yine arkasından üzülüyorum.Az önce de aradı "git kendin değiştir" diye.
slm kızlar nasılsınız bugün komşularıma dedim hamileyim erkek diye şok oldular valla onlarda ditormuş bu kız ne kadar kilo aldı ramazanda diye....sağ olsunlar en azından bana dikkat etmişler..çok şükür....inş herşey güzel gider gerçi bayramdan sonra inş bi aksili olmassa ev bulup taşınacağım daha fazla ailemle aynı binada olmak istemiyorum malum ipleri kopardık sildim onları hayatımdan..azelyacım ne güzel sana ki beraber oturabileceğin kadar anlayışlı bir annen var demekki herkes anne olamıyor..inş bizlerde hayırlı sağlıklı güzel evladlar yetiştirip onlara layık annelere oluruz....neyse kızlar ben kaçar öptüm sizi işlerim yoğun bugün....
Yolculuk yapabilir miyiz artık? Bayramda Bursa'ya gitmek istiyorum, acaba bir sorun oluşturur mu? Hamilelere uzun yol serbest mi acaba?
15+3 günlük normalde ama bugun 16 haftaya uyumlu cıkmısız.vallahi bilmiyorum ya edepli bi kızım geliyor öle göstermiyor hemen yada inatçı bi oğlan :) sımarık bide kordonu dolamıs bacaklarının arasına doktor emin olmamakla birlikte erkek gibi dedi.7 eylülü beklicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?