2012 Şubat Anneleri

sağolasın canım. da yine de insan biraz ürküyor. ben hala doktorumun özeline gittiğimde geriliyorum kalbini duyana kadar.

O bende de var, hastanede hep o korkuyu yaşıyorum iyi olduğundan emin olana kadar.Ben de yarın sabahtan gidicem, yine doktor iyi diyene kadar kasılırım.

Yok hiç duymadım sağdan soldan yumurtlama olayını Ama ultrason aletini sağ tarafıma dayıyor o zaman görüyoruz bebişi

evden gelişmelerı anlatırım sıze yahu. benım temızlıkcı kadın ayak altında benı ıstemıyor zaten. çekilirim ben bı köşeye :))

de test sonucu bayramdan sonraya çıkar kesin. ay midemmmmmmm oğlumun ismini buldum ızlar. ejder..... ejderha gıbın yakıyo mıdemı namıssızzz...

Neden sağ yumurtalığından böyle bişey beklemiyo muydun?
Ben de sağ overden yımırkladım

Madensuyu içsene...Ben onda buldum devayı valla.

Neden sağ yumurtalığından böyle bişey beklemiyo muydun?
Ben de sağ overden yımırkladım

hiç ummazdım sağ yımırtalığımın bunu yapacağını :) saka bi yana ben öle sağda soldan olur diye tahmin etmiyodum.cahillik işte her bebişte bişey öğreniyorum :) bu arada bebişin cinsiyeti belli mi bblau? bak şimdi yeni bi cinsiyet tahminine baslarmısız

aaaaaaa ben de bılmıyorm hangı yumurtalığımdan yumurtlamışım ben? nerden anlayacaz? 21. yuzyılda bu soruyu sormam kendımı bıraz kotu hıssettırdı ama hakıkaten nerden anlayacaz?

kız valla he... ben 1 aydır içmiyorum maden suyu bakk. ki bulantılarım varken ne tukettım ıyı gelıyordu bana.

bu arada sen kotu bı anı mı yaşadın bebişim? bu korkun neden?

Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı kuşum.Belki biraz ondan...
Biraz da beyaz önlük sendromu sanırım.Sağlıkla alakalı birşey oldu mu benim tüm dengem altüst oluyo,sükunetimi kaybediyorum.
Benim eşim karaciğer hastası,sanırım onun rahatsızlık evrelerinde ben böyle oldum önceden rahat bi insandım....Sonradan da dedemi,babamı peşpeşe kötü hastalıktan kaybedince, iyice içime işledi korkular galiba...

aaaaaaa ben de bılmıyorm hangı yumurtalığımdan yumurtlamışım ben? nerden anlayacaz? 21. yuzyılda bu soruyu sormam kendımı bıraz kotu hıssettırdı ama hakıkaten nerden anlayacaz?

bana doktorum söylemişt10.haftamdaydıi sağdan yumurtlama olmuş diye.ama hep sağ tarafımda bi batma yogunluk hissediyorum.doktora sormak lazım nerden yumurtlamısız diye galiba

eee yani daha ne olsun. iyi bile sakinsin. ilkini bende kaybettiğim için anlıyorum senin paniğini. kocan için geçmiş olsun, kayıpların içinde başın sağolsun canım dıyor konuyu kapatıyor, guzel şeylerden bahsedıyoruzzz....

tatili düşün.... ohh mis. ben çıkıyorum şekerler... hepınızı ayrı ayrı yanaklarından meleklerınızı de teker teker totoşlarından opuyor kokluyorum... kendınıze ıyı bakın. ıyı akşamlar..

umarım bu bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım.kayıpların içinde allah sabır versin onların toplu ömürlerinide bebişine ,sana versin inşallah.

Bana ilk başta, geç döllenme ve gecikmeme göre bhcg düşük diye ileri düzey ultrason istediler.Dış gebelik riskini ekarte edelim diye.
Yaptırdım ben de.Orada sağ over diğerinden ve normal sınırlardan daha büyük çıktı ve üzerinde ince septasyonlar içeren komple kistik bir lezyon vardı.
Kist yani.Bu gebeliğe özgü bir kistmiş, gebelikten sonra yok olurmuş.Ordan bildim ben....
Kendi doktorum demedi bana ama,zaten overin şekli şemalinden anlıyorlar.
Ama kese büyüdüğünde, 10.haftalardan sonra filan artık yumurtalıkları görmeye müsade etmiyor kapatıyormuş.

Bebeğim kız tatlım benim....
İşte sağdan soldan rastgele yumurtluyor hatun kişiler.Bazen üstüste sağdan,bazen soldan filan
Hangisine vurursa piyango artık

merhaba 19 haftalık hamileyim birşey sormak istiyrum bu tarama testlerini yaptırıpta üçlü taraması riskli çıkan varmı

Merhaba, aramızda henüz 3lü testleri yaptıran 1-2 kişi var, biri benim..Benim çok şükür iyi çıktı sonuçlar.3lü sonucun kötü mü? Bazen 2li iyi 3lü kötü çıkabiliyor ama 2linin daha güvenilir olduğu söyleniliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…