- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.221
cnm %99 iyi çıkar sonucun...bebeğinin ense kalınlığı normalse..hiçbirşey olmaz.
ense kalınlıgı 3ün üzerinde olursa o bebeklerde sorun çıkıyor.
Ben de çok yiyorum..Sabah 3 tane simiti bitirdim, hem de arka arkaya, öğlen yine yedim birşeyler, şimdi acıktım lahmacun yemek istiyorum az önce çok konusu geçti.
ense kalınlığı normal ikilimde normal ama işte üçlü riskli çıktı inşallah birşey olmaz çok saolun ya moral oldunuz bana
özellikle gece bende 3 saatte bir acıkıyorum...tuzlu kurupasta yedim 1 tane öyle geçiştirmeye çalışıyorum bende..
şükür daha kilo almadım...
Ben de çok yiyorum..Sabah 3 tane simiti bitirdim, hem de arka arkaya, öğlen yine yedim birşeyler, şimdi acıktım lahmacun yemek istiyorum az önce çok konusu geçti.
Ayyyy simitttt
Hem de boyle cıtır cıtır, kıtır kıtır, sıcacık :90:
Oğlumun da canı istedi galiba pıtpıt diyo ordan bana :86:
özellikle gece bende 3 saatte bir acıkıyorum...tuzlu kurupasta yedim 1 tane öyle geçiştirmeye çalışıyorum bende..
şükür daha kilo almadım...
:))) Hergün simitçi geçerdi, 4 gündür istiyordum ya anca bugün alabildim, eşe hemen bi telefon ediver gelirken kapıversin 2 simit
Ben çıkıyorum kızlar,gideyim de kıyafetleri değiştireyimkendinize iyi bakın hepinizi öptüm
canım ya yiyorum ama yinede acıkıyorumsankı yedıklerım anında eriyip gidiyor.buna rağmen sadece 1 kılo aldım. niye bu kadar çabuk acıkıyorum anlam veremedim
canım ya gündüz acıkmıyorum hiç sadece gece canavarlığım tutuyorgündüz oturur adam akıllı bişeyler yerim gece elimi neye attığımı bıle bilmiyorum gözü kapalı gezıyorum.bi kaç kez kalkmak zorunda kalıyorum bıde benım mınık gecelerı napıyo acaba
Oyle de istemiyorum ben yaa..
Simiti bana degil, beni simitciye gotursunAma eve gec geliyor ve erken cıkıyor onu da yapmıyor
Merhaba, aramızda henüz 3lü testleri yaptıran 1-2 kişi var, biri benim..Benim çok şükür iyi çıktı sonuçlar.3lü sonucun kötü mü? Bazen 2li iyi 3lü kötü çıkabiliyor ama 2linin daha güvenilir olduğu söyleniliyor.
Korkma o zaman hiç, ense kalınlıgın normalse.
1 tane yersen tabi kilo almazsınama benim ne yesem midem yanıyor
Korkma o zaman hiç, ense kalınlıgın normalse.
1 tane yersen tabi kilo almazsınama benim ne yesem midem yanıyor
Dünden beri simit istiyo benim de canım, kaç pastaneye baktım yoktu, vazgeçtim sonunda.
Bugün de iftarı dışarıda yapasım var, hiç evde durasım yok.
Bende esıme sahur hazırlarken gozum kapalı atıstırıyorum.
Oysa hıc sevmem yuzumu yıkaman yemeyı.
Ama o canım cok cekıyor ve yuzumu yıkarsam uyuyamam dıye dalıyorum yıyeceklere...
Dünden beri simit istiyo benim de canım, kaç pastaneye baktım yoktu, vazgeçtim sonunda.
Bugün de iftarı dışarıda yapasım var, hiç evde durasım yok.
bende paates kızartmasını sık tüketiyorum kızlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?