2012 Şubat Anneleri

Ben de çok yiyorum..Sabah 3 tane simiti bitirdim, hem de arka arkaya, öğlen yine yedim birşeyler, şimdi acıktım lahmacun yemek istiyorum az önce çok konusu geçti.

özellikle gece bende 3 saatte bir acıkıyorum...tuzlu kurupasta yedim 1 tane öyle geçiştirmeye çalışıyorum bende..

şükür daha kilo almadım...

ense kalınlığı normal ikilimde normal ama işte üçlü riskli çıktı inşallah birşey olmaz çok saolun ya moral oldunuz bana

Korkma o zaman hiç, ense kalınlıgın normalse.

özellikle gece bende 3 saatte bir acıkıyorum...tuzlu kurupasta yedim 1 tane öyle geçiştirmeye çalışıyorum bende..

şükür daha kilo almadım...

1 tane yersen tabi kilo almazsın ama benim ne yesem midem yanıyor

Ben de çok yiyorum..Sabah 3 tane simiti bitirdim, hem de arka arkaya, öğlen yine yedim birşeyler, şimdi acıktım lahmacun yemek istiyorum az önce çok konusu geçti.

Ayyyy simitttt
Hem de boyle cıtır cıtır, kıtır kıtır, sıcacık :90:

Oğlumun da canı istedi galiba pıtpıt diyo ordan bana :86:

Ayyyy simitttt
Hem de boyle cıtır cıtır, kıtır kıtır, sıcacık :90:

Oğlumun da canı istedi galiba pıtpıt diyo ordan bana :86:

:))) Hergün simitçi geçerdi, 4 gündür istiyordum ya anca bugün alabildim, eşe hemen bi telefon ediver gelirken kapıversin 2 simit

Ben çıkıyorum kızlar,gideyim de kıyafetleri değiştireyim kendinize iyi bakın hepinizi öptüm

cicişlerrr çook öptüm sizi,,,
benm kociş gelir yarım saate..
herkese iyi akşamalr ...
yarın görüşmek üzere :80::80::80::80:

canım ya gündüz acıkmıyorum hiç sadece gece canavarlığım tutuyorgündüz oturur adam akıllı bişeyler yerim gece elimi neye attığımı bıle bilmiyorum gözü kapalı gezıyorum.bi kaç kez kalkmak zorunda kalıyorum bıdebenım mınık gecelerı napıyo acaba

Oyle de istemiyorum ben yaa..
Simiti bana degil, beni simitciye gotursun Ama eve gec geliyor ve erken cıkıyor onu da yapmıyor

canım ya yiyorum ama yinede acıkıyorumsankı yedıklerım anında eriyip gidiyor.buna rağmen sadece 1 kılo aldım.niye bu kadar çabuk acıkıyorum anlam veremedim

Ben de daha 1 kg aldım ama ben de sık sık acıkıyorum.
Gece acıkmıyorum Allahtan ama, yalnız gündüz feci acıkıyorum

Bende esıme sahur hazırlarken gozum kapalı atıstırıyorum.
Oysa hıc sevmem yuzumu yıkaman yemeyı.
Ama o canım cok cekıyor ve yuzumu yıkarsam uyuyamam dıye dalıyorum yıyeceklere...

canım benım de öyle oluyor felaket yanıyor.netten baktım rahım büyüdükçe miğdeyi yukarı doğru ıtıyormuş.normalde yedıklerımız salınım yaparak inermiş miğdeye fakat miğde yukarı ıtılınce direk ınıyormuş o yuzden yanma oluyormuş

işte benimde midemde sorun var canım...

aralarda kurupastayla geçiştiriyorum...ama yemekte yanımdakilerden utanıyorum artk...çöp tenekesi gibi ne bulursam mideme gönderiyorum:78::78::78::78:

Bende esıme sahur hazırlarken gozum kapalı atıstırıyorum.
Oysa hıc sevmem yuzumu yıkaman yemeyı.
Ama o canım cok cekıyor ve yuzumu yıkarsam uyuyamam dıye dalıyorum yıyeceklere...

İki gece sahurda yedim midem çok kötü oldu.Eşime hazırlayınca kendim yemiyorum artık.
Ancak meyva filan bazen...
Zaten dün akşam da kendi yemiş, zaten niye beni kaldırıyosa

Dünden beri simit istiyo benim de canım, kaç pastaneye baktım yoktu, vazgeçtim sonunda.
Bugün de iftarı dışarıda yapasım var, hiç evde durasım yok.

Benim de dısarıda yapasım var, ama malesef kaynanamlarla birlikte oldugumuz icin olmuyor.
Esimde para varsa kandırayım bugun de dısarı cıkalım.

Ama malesef kaynanam gene gorumcemi bize cagırıyor
Cıldırtıcaklar beni yaaaaaaaaaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…