- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.201
Kızlar sizden de yardım ve yorum bekliyorum =)
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...5798-kizlar-ogluma-isim-konusunda-yardim.html
Merhaba, aramızda henüz 3lü testleri yaptıran 1-2 kişi var, biri benim..Benim çok şükür iyi çıktı sonuçlar.3lü sonucun kötü mü? Bazen 2li iyi 3lü kötü çıkabiliyor ama 2linin daha güvenilir olduğu söyleniliyor.
eee yani daha ne olsun. iyi bile sakinsin. ilkini bende kaybettiğim için anlıyorum senin paniğini. kocan için geçmiş olsun, kayıpların içinde başın sağolsun canım dıyor konuyu kapatıyor, guzel şeylerden bahsedıyoruzzz....
tatili düşün.... ohh mis. ben çıkıyorum şekerler... hepınızı ayrı ayrı yanaklarından meleklerınızı de teker teker totoşlarından opuyor kokluyorum... kendınıze ıyı bakın. ıyı akşamlar..
umarım bu bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım.kayıpların içinde allah sabır versin onların toplu ömürlerinide bebişine ,sana versin inşallah.
Azelya'm ben dun devlete gittigimde doktor test yapıcaz dedi ne testi dedim?
3lü test dedi ben 2li testi yaptırdım dedim he yaptırdın mı o zaman tamam dedi yapmadı.
136/1çıktı cnm amniyosenez yapıldı bir hafta oldu
Merhaba, aramızda henüz 3lü testleri yaptıran 1-2 kişi var, biri benim..Benim çok şükür iyi çıktı sonuçlar.3lü sonucun kötü mü? Bazen 2li iyi 3lü kötü çıkabiliyor ama 2linin daha güvenilir olduğu söyleniliyor.
2li test temiz çıktı fakat 3lü 136/1 çıktı amniyosenez dedi yaptırdık bir hafta oldu zaman geçmiyor korkuyorum kusura bakmayın sizinde haftanızı böle bir soruyla bozdum sanırım :44:
Kimi doktor yaptırmıyor canım.Bak 2li de düzgün çıkıp, 3lü kötü çıkınca moral bozulabiliyor..Ama benimkisi yaptı, 4lü de yapacakmış, varsın yapsın ne yapayım :))
hmm cnm benmde 2li testim 1/249 çıktı 3lü testte yaptıracağım...bebeğimin ensesi 1,1 çıktı...
amniyosentez zor mu?
Canım sanada artık tünaydın diyeyim ben...
Patron arkamda bitti
Hayalet gibi adam ya
Mecbur çıktım.
Milli Eğitimde işler vardı gittim geldim...
Sen eşinle neden küsüyon kız?
Adam sana o kadar ceviz alıyor?:84:
Canım ben burdayım...
Canımsın...Sabahtan ben vardım sen yoktun...
Alışverişteydin....
2li test temiz çıktı fakat 3lü 136/1 çıktı amniyosenez dedi yaptırdık bir hafta oldu zaman geçmiyor korkuyorum kusura bakmayın sizinde haftanızı böle bir soruyla bozdum sanırım :44:
canım zor değil 10-15 saniye anca sürüyor işlem ağrı sızı bişey hissetmiyorsun iğnenin girişini ultrasonda görüyorsun bebeğim uyuyordu haberi bile olmadı sonrasında da çok şükür bi sıkıntı olmadı aynı gün isirat ettim o kadar ama bu bekleme süresi sıkıntılı sonucu alsam da bi rahatlasam inşallah
Geceleri eğer biraz meyve arkasında süt,yoğurt yada meyve yersen daha geç acıkırsın canım.
Meyve arkasından alınan protein acıkmayı yavaşlatıyor.
Hepinizi cooooooooooook seviyorum ben yaaa
canım ya yiyorum ama yinede acıkıyorumsankı yedıklerım anında eriyip gidiyor.buna rağmen sadece 1 kılo aldım. niye bu kadar çabuk acıkıyorum anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?