2012 Şubat Anneleri

Azelya'm ben dun devlete gittigimde doktor test yapıcaz dedi ne testi dedim?
3lü test dedi ben 2li testi yaptırdım dedim he yaptırdın mı o zaman tamam dedi yapmadı.

Teşekkürler canım.Evet güzel şeylerden bahsedelimmmmmm
Sen bu haftayı kapadın zaten,arife günü çalışacak mısınız?

umarım bu bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım.kayıpların içinde allah sabır versin onların toplu ömürlerinide bebişine ,sana versin inşallah.

amin canım, cümlemize inşallah.

Azelya'm ben dun devlete gittigimde doktor test yapıcaz dedi ne testi dedim?
3lü test dedi ben 2li testi yaptırdım dedim he yaptırdın mı o zaman tamam dedi yapmadı.

Kimi doktor yaptırmıyor canım.Bak 2li de düzgün çıkıp, 3lü kötü çıkınca moral bozulabiliyor..Ama benimkisi yaptı, 4lü de yapacakmış, varsın yapsın ne yapayım :))

Merhaba, aramızda henüz 3lü testleri yaptıran 1-2 kişi var, biri benim..Benim çok şükür iyi çıktı sonuçlar.3lü sonucun kötü mü? Bazen 2li iyi 3lü kötü çıkabiliyor ama 2linin daha güvenilir olduğu söyleniliyor.

2li test temiz çıktı fakat 3lü 136/1 çıktı amniyosenez dedi yaptırdık bir hafta oldu zaman geçmiyor korkuyorum kusura bakmayın sizinde haftanızı böle bir soruyla bozdum sanırım :44:

ayyy siz böyle diyince şimdi daha çok korkar oldum (
doktr bana 2li test yapmadı 3lü testi yapalım dedi..
ya aksilik çıkarsa :84::84::84:

Geçmiş olsun canım.Ama şöyle bir gerçek var ki tarama testi riskli olup da amniyosentez yaptıranlarda %98 temiz çıkıyor sonuç...
Allahın izniyle güzel çıkacaktır.

Kimi doktor yaptırmıyor canım.Bak 2li de düzgün çıkıp, 3lü kötü çıkınca moral bozulabiliyor..Ama benimkisi yaptı, 4lü de yapacakmış, varsın yapsın ne yapayım :))

Benim sigortam yoktu zaten yanımda da para yoktu bir d eona para vermiyim dedim ustelemedim o yuzden ben de.
Bayramdan sonra ya da bayramda eger doktorlar varsa teyzemleri kandırıp 3 boyutluya göturtucem kendimi
Esim gondermez daha zaten 1 ay sonra kontrole giderim sadece.

hmm cnm benmde 2li testim 1/249 çıktı 3lü testte yaptıracağım...bebeğimin ensesi 1,1 çıktı...

amniyosentez zor mu?

canım zor değil 10-15 saniye anca sürüyor işlem ağrı sızı bişey hissetmiyorsun iğnenin girişini ultrasonda görüyorsun bebeğim uyuyordu haberi bile olmadı sonrasında da çok şükür bi sıkıntı olmadı aynı gün isirat ettim o kadar ama bu bekleme süresi sıkıntılı sonucu alsam da bi rahatlasam inşallah

Dun beyefendıye dedım kı gogsumde bır agrı var, canım acıyor.
Sormadı bıle bana neyın var, gectı mı dıye?
Sabah azıcık bacagım agrıdı, onu merak edıp aramıs.
Bılmıyor bana nasıl davranacagını, nazlandırmayı beceremıyor!

Cınsıyetı bır ogrensem daha neler alacagım ama zor duruyorum.
Safak 19, ınsallah o gun ogrenırım.

Allah tan benım masam duvara donuk, kımse arkama gecemıyor
Yıne de zaman zaman odama gırenler olunca bende cıkıyorum
Ya da hıc de bozuntuya vermıyorum, ısımle ugrasıyormus gıbı devam edıyorum.

canım zor değil 10-15 saniye anca sürüyor işlem ağrı sızı bişey hissetmiyorsun iğnenin girişini ultrasonda görüyorsun bebeğim uyuyordu haberi bile olmadı sonrasında da çok şükür bi sıkıntı olmadı aynı gün isirat ettim o kadar ama bu bekleme süresi sıkıntılı sonucu alsam da bi rahatlasam inşallah

Estağfurullah canım ne bozması...Genelde amniyosentez temiz çıkıyor, neler neler okuyup görüyoruz Allah ol desin yeter ki, inşallah iyi haberler alacaksın.

cnm %99 iyi çıkar sonucun...bebeğinin ense kalınlığı normalse..hiçbirşey olmaz.

ense kalınlıgı 3ün üzerinde olursa o bebeklerde sorun çıkıyor.

Geçmiş olsun canım.Ama şöyle bir gerçek var ki tarama testi riskli olup da amniyosentez yaptıranlarda %98 temiz çıkıyor sonuç...
Allahın izniyle güzel çıkacaktır.

ay inşallah yaa çok araştırdım öyleymiş anormal çıkan pek yok ta işte insanın içi rahat olmuyor bu tarama testleri neden var ya moral bozuyor

Geceleri eğer biraz meyve arkasında süt,yoğurt yada meyve yersen daha geç acıkırsın canım.
Meyve arkasından alınan protein acıkmayı yavaşlatıyor.

canım ya yiyorum ama yinede acıkıyorumsankı yedıklerım anında eriyip gidiyor.buna rağmen sadece 1 kılo aldım.niye bu kadar çabuk acıkıyorum anlam veremedim

canım ya yiyorum ama yinede acıkıyorumsankı yedıklerım anında eriyip gidiyor.buna rağmen sadece 1 kılo aldım.niye bu kadar çabuk acıkıyorum anlam veremedim

Ben de çok yiyorum..Sabah 3 tane simiti bitirdim, hem de arka arkaya, öğlen yine yedim birşeyler, şimdi acıktım lahmacun yemek istiyorum az önce çok konusu geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…