2012 Şubat Anneleri

Ay sorma kız yakında doğurtcak bunlar beni
Ya uzman tvde felanda yapılabilir diyorlar.Bakalım kendi doktorumun dediği önemli artık o da gitme derse kırsam dizimi oturcam yaaa

azelya sen ana klinikte doğum fiyatlarını öğrendinmi dün bi arkadaşla karşılaştım oda oraya gidiyor çok pahallı sezeryan 1500TL normal 1250 TL dedi bende başka hastanelerede sor dedim sanırım en uygunu çiftlikteki anadolu normal 300TL sezeryan 400TL

kızlar unutmadan dün duydum 1 ağustostan beri sezeryan mecbur kalınmadığı sürece yasaklanmış

ama bizim doktorlar yine bi yolunu bulur mecbur kalındı diye rapor çıkartırlar

Ben 10. haftada gitmiştim canım, kese yanındaki kanamam yeni geçmişti, halen progestan kullanıyodum...
Doktorum uçağa da, otobüse de binebilirsin dedi.

Ne kadar uzaklıktaydı canım yol?

Anaklinikte yapılan normal doğum epiduralli 1,250 canım.Ben Anadoluya güvenmiyorum, orda hiç normal doğuma rastlamadım hep sezeryan, hep sezeryan.

Son düzenleme:

ben ilk hamileliğimde fitik ve krem kullanmıştım hemoraid için
krem çok iyi geldi
yine kabızım ama artık hemoraid olmadım ogünden beri

benim gideceğim yol kaç 4 saatlik

bence bir şey olmaz yaa
ben doktora antalyaya gitçem dedim hiç gitme demedi

Azelyacığım sen kendi doktorunun dediklerini dikkate al cnm..
Her doktor farklı düşünüyor..
bblaunun düşündüğü gibi keşke başka doktora gitmeseydin kafan karışmazdı..
Bana doktorum gidebilirsin dedi ben yolculuğun kaç saat süreceğini söylemeden..
Ki bende lekelenme felanda oldu ara ara..

Anaklinikte yapılan normal doğum epiduralli 1,250 canım.Ben Anadoluya güvenmiyorum, orda hiç normal doğuma rastlamadım hep sezeryan, hep sezeryan.

anadoluda sezeryanda aynur hanım çok iyi zaten lakabı sezeryancı aynur
normal doğum için hüseyin akdenizi çok iyi diyorlar
bende bilmiyorum daha sorup araştırmadım ilk baştan almanyaya gidip orada yapacaktım doğumu ama burada yapıp gidince almanyada daha az kağıt işlerim oluyormuş atasamda henüz fiyat sormadım ama bende normal istiyorum bunu araştırmam gerekiyor

kızlar unutmadan dün duydum 1 ağustostan beri sezeryan mecbur kalınmadığı sürece yasaklanmış

ama bizim doktorlar yine bi yolunu bulur mecbur kalındı diye rapor çıkartırlar

Hiç dikkate almamışlar, bugün anadoluya gittim işte ben.3 sezeryan vardı.1 kerede normal var desinler yok anacım hep sezeryan.

Kızlar sağolun, psikolojik olarak çok gitmeye ihtiyacım var, eşimle bugüne kadar başbaşa bir yolculuğa çıkamadım hiç, ilk seneler zaten borç yüzünden balayına bile gidemedik
Şimdi imkanım varken, henüz bebeğim doğmamışken bu tatilden faydalanıp çok gitmek istiyorum.Olcağı varsa heryerde olur demek istiyorum ama o zaman da tedbirsiz mi davranmış olurum diyorum..İşin kötüsü bayramın 2. gününe biletimde hazır.12 saatte 3 saatte bir mola verir diye düşünüyorum, metro ile gidicem.Şehiriçi otobüslere bindiğimde daha çok sallanıyorum aslında daha tehlikeli değil mi :26:Offf benim bi kafamı toparlamam lazım.

Ne kadar uzaklıktaydı canım yol?

İstanbuldan önce Erdeke, ordan Ayvalıka, ordan İzmire, ordan Çeşmeye, (3 gün boyunca İzmir-Çeşme arası), bir gün de Kuşadası-İzmir geliş gidiş.
Sonra İzmirden İstanbula dönüş.
Toplam 2200 km filan gitmişim.Ama otobüs değildi de arabayla gitmiştik, istediğimizde durduk, yatarak gitme imkanım filan vardı.
Dönüşte hasta oldum ama birkaç gün…Kanamam filan olmadı da, halsizlik bulantı,ağrı filan gibi….
Ben de bayramda 3-3,5 saatlik yola gidicem gerçi nasipse ama sorun olacağını sanmıyorum.

Juweline bende istanbulda guvenebilecegim bir havuz arıyorum nerde olduğunu söylesen nasıl olur?

günaydın kızlarr.sabah uyandığımda birden koca bi göbekle karsılastım bugun.100 bin baloncuk yuttum galiba:2:

Sağol canım ya rahatlıyorum böyle okudukça azcık.
Ben otobüse bindiğimde direk uyuyorum molalarda anca uyanıyorum, yastıkla felan da desteklerim kendimi..Gidicem sanırım büyük ihtimalle.Herkes gidiyormuş, sizinkilerde doktor sonuçta tehlikeli olsa kesinlikle gitme derlerdi dimi.

bence bu kadar heves ettiysen git be canım.bende gidicem bebiş olmadan son tatilimiz sonucta bi kaç sene daha dikkatli olmak zorunda olacağımız için.allaha emanet git gel bişeycikler olmaz insallah.

azelya bende yarın uzun yola çıkacağım benim dr hiç bir şey demedi
bi arada beni de bilgilendir

kızlar bende eylülde 10 saatlik bi yola çıkıcam doktorum çıkabilirsin artık otobüsler rahat dedi:)eskiden yollar da otobüsler de kötüydü o yüzden çok hoplattığı için zararlıymış.ben bugün doktora gidicem tekrar konuşucam

Bi de benim doktorum inanılmaz evhamlı bi tip, beni kardiyologlarda endokrinde filan uğraştırdı biliyosun bişey de çıkmadı :)
Ben daha önce başka bi doktor daha sormuştum ilk gebeliğimde trene bineyim mi diye, ki tren çok sallar biliyosun, biz sadece son aylarında ve erken doğum riski olanlara yolculuk vermiyoruz demişti.
Ama yine kendi doktoruna danış canım bence.

günaydın canım hiç korkma ben hamileliğimin 9.haftasında 12 saatlik otobüs yolculuğu yaptım hiçte sorun olmadı kendini iyi hissediyosan sorun yok bayram içinde 8 saatlik yola gidicem hayırlısıyla sakın korkma allahın izniyle gider geliriz inşallah sen içini ferah tut :))

kızlar bu arada kadir geceniz mübarek olsun.dualarınız kabul,hersey gönlünüzden gecen gibi olsun.

hehe yakınızda
ağzın bal yesin inşallah

Bugun dıscıye gıderken sana refakat edemem (calıstıgım ıcın)
Ama ıstersen ısten ayrıldıktan sonra gorusuruz...
Bı' kahvemı ıcersın, kuzucuklarımız arkadas olur
Okula beraber baslarlar, belkı aynı kıza bıle asık olurlar.
Bugun kendımı cok hayalcı gordum...

vallaha ben göndermek istedimde doktor yüzde 80 deyince 2 hafta daha kendi doktorumu bekleyeceğim ama inşallah erkek demez kızda kalır :82:
ınsallah canım hayırlısı ve gonlune gore olur.

bende 2 gün önce böyle bi teklifte bulundum ama kimse ilgilenmedi
Sanırım herkes 'ya takıp edemezsem?' dıye endıse yasıyor.
Benım gıbı.

Bu arada benım_olan, dun bır ara yorumunu okudum, yanıt veremedım.
Onemlı degıl, ne vakıt uygun olursan getırdıgınde yazarım sana.

Azelyacıgım, ne mutlu sana, haftaları cıfter gıdıyorsun artık.
Bende bır an once sıze kavusmak ıstıyorum...

Sordum canım, onlar kararı bize bırakıyormuş, git ya da gitme diyemiyormuş, sonuçta hamilelik her an heryerde birşey olabilirmiş
Senin doktoru biliyorum, ona daha çok güveniyorum hatta Eşime söyledim doktor böyle böyle dedi diye, o da agresifleşti birden, biz ona gidelim mi gitmeylelim mi diye sormuyoruz, tehlikeli mi diye soruyoruz dedi
:26:

bence bu kadar heves ettiysen git be canım.bende gidicem bebiş olmadan son tatilimiz sonucta bi kaç sene daha dikkatli olmak zorunda olacağımız için.allaha emanet git gel bişeycikler olmaz insallah.

Sağolun kızlar, beni rahatlattınız

yoldayken de tedirgin olma ama stres bebeğe zararlı rahat rahat git gel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…