- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.381
kızlar günaydın
yaaa ben bir kaç gündür fena kabızım ve dün akşam gerçekten kendimi çok zorladım
sizce bebeğe zarar gelmişmidir?
Guzel olacak cunku...
Benımde bazı korkularım vardır, ama ne vakıt uzerıne gıtsem ben kazanırım.
Emın ol, aksam bıze guzel seyler yazacaksın.
Gotureyım derdım bende, ne guzel bırbırımıze arkadaslık ederdık
Arkadaslar, bılgılerınızı gurbetım e gondermıyor musunuz?
Lıste hıc gunvellenmıyor.
Merak edıyorum kız bebıslerın sayısı kaca ulastı.
Sankı erkeklerı yakaladı gıbıler, hı?
ayyy kızlar o kabızlık bende de varr o kadar kayısı ye diyolar bana fayda etmiyo
,işteeee..........
azelya bende yarın uzun yola çıkacağım benim dr hiç bir şey demedi
bi arada beni de bilgilendir
Günaydın kızlar, bu mübarek günde hepinizin dilekleri kabul olsun inşallah, tüm dualarımız bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak için olacak, Allah kabul etsin hepsini inşallah...
Ben sabah doktordan geldim, kendi doktoruma değil başka doktora gittim yakın diye.Ultrasonda bebeğim 20 haftalık çıktı, bana 5 aylık gebesin dediAklım karıştı imkansız yani zaten 25 Nisan Sat...Fazla mı iri acaba bebeğim? Bu kez boy kilo söylemedi.Uzun yol seyahatini de sordum, "ben önermiyorum su gelebilir, kanama olabilir" dedi.Yarım saat içinde kendi doktorumu arayıp sorucam ama canım çok sıkıldı.Heves etmiştim gidip iskender yemeye [/B]
arkadaşlar ozaman hergün kk ya giren bir arkadaşı kendimiz belirleyelim
gurbet güzelinden de izin isteyelim
belirlediğimiz arkadaş gurbet güzeline mesaj atıp hergün listeyi güncellesin ozaman
kim devralmak ister bu işi
Korkma dünür, ben 10 haftalıkken felaket kabızdım, resmen doğum anında gibi ıkındım çok zorlandım, ertesi gün tüm kaslarım ağrıyordu düşün.Çok şükür birşey olmadı.
azelyacıım ben pek sanmıyorum sakıncasını bebeğin tutunma evresinde bile sorun görmüyolarsa
şimdi hiç sakınca görceklerini sanmıyom...
ama yinede için rahat olsun doktoruna sorarsın
hadi yine iyisin kaşla göz arasında bebeşi 5 aylık yapmışsın
Ay sorma kız yakında doğurtcak bunlar beni
Ya uzman tvde felanda yapılabilir diyorlar.Bakalım kendi doktorumun dediği önemli artık o da gitme derse kırsam dizimi oturcam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?