- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.021
benim ne ilginçtir ki daha hamile bile kalmadan herkez senin kızın olur diyordu.bende kız hisstmiştim ve öyle çıktı:))
kızlar benimde ağrılarım vardı aynı zamanda da akıntı.doktora gittim test yaptı ve idrar yollarımda enfeksiyon çıktı.şimdi antibiyotik kullanıyorum ağrılarım da akıntım da nerdeyse yok gibi.eğer ağrılar çoalırsa bi test yaptırın derim
eşimle bebek düşünüdüğümüzden beri hep kız istedik....ama beni her gören hep erkek dedi daha kız diyen olmadı
bende o yüzden artık erkek düşünmeye başladım
canım ağrıların nasılsıdı....:26:
ara ara giriyordu hiç şiddetli ağrı olmadı.ama bigün yolda yürürken daha kuvvetli bir ağrı oldu.yine ara ara girdi ağrı.zaten onun ertesi günü doktora gittim canım.senin ağrılar nasıl?
aslında benim öğle bir ağrım yok .idrara çıkınca yanmada olmuyo
sadece arada otururken yada uzandığımda yan taraflarımda hafif ağrılar oluyo
belki rahimin buyumesinden dir...
8 haftalıkken doktor bana idrar tahlilinden sonra suda eriyen ilaç verdi 1 tane
acaba enfeksiyon varda ben mi bilmiyorum die hevham yapıyorum ....:26::26::26:
canım enfeksiyon olması normal.benim başlarda da olmuştu.bana da o zaman suya karıştırılan toz bi ilaç vermişti.ikinci testte normal çıktı.şimdi yine var.ama sen doktora gittiğinde bir sor istersen.kontrole gittiğinde şikayetlerini söyle gerekli görürse ister zaten.benim 3.ye yaptı idrar testi senin yapmadı mı bidaha
Enfeksiyon olsa akıntıda olmaz mı kokulu?
yooo hiç istemedi sadece 1 defa yaptırdı oda başta, kan ve idrar...istedi
söyliycem zatende bakalım ben heycandan unutmazsam..
haftaya hem cinsiyetini öğrencez hemde 3 lü test yapılcak..inşallah sorunsuz geçer:18::18:
benimki normal akıntıydı canım kokulu değildi.arada su gibi arada da beyaza dönüktü
Hadi ya:26:Ama benim ağrılar sürekli ya da şikayetçi olacak gibi değil...Arada bir idrar tahlili yaptırmak lazım.
benimde ağrılarım şiddetli ya da sürekli değildi canım.arada bir giriyordu.siz yine de ne olur ne olmaz bi test yaptırın kontrole gittiğinizde.çünkü hamilelikte sıklıkla olabilirmiş enfeksiyon.ona göre önlem alınır.ama içinizi ferah tutun enfeksiyon olsa bile çözümü var.allah daha kötü şeylerden korusun bizi de bebişlerimizi de :)
benimki normal akıntıydı canım kokulu değildi.arada su gibi arada da beyaza dönüktü
merhaba canım benımde kasıklarımda agrı ve sarı bır akıntı sorunum var cuma gunu dr gıttım rengı koyulasınca cok moralım bozuldu hemen gıttık bebegım ıyıydı ama dr akıntım ıcın fıtıl verdı bır defa kullandm zaten kutuda 2 adet var dıgerını 3 gun sonra kullanıyorsun acaba bende ıdrar tahlılı yaptırsam mı benden neden ıstemedı acaba anlamadım
Selam arkadaşlar nasılsınız?
Ben bugun ogleye kadar calistim,simdi evdeyim, iftara hazirlik yapacagim birazdan baslamadan sizlere bir selam vereyim dedim,bayramda belki firsat olmaz...
Azelyacim benim de enfeksiyon cikti idrar tahlilinde. Yanma,agri, kokulu akinti gibi sikayetim yoktu.
Tek dozluk bir ilac verdi doktorum onu kullandim...
herkese şimdiden iyi bayramlar bebişlerimizin ilk bayramı olcak anne karnındakı tabıkı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?