2012 Şubat Anneleri

İste kızlar 17+4 haftalık oğlum =)
Artık "ben burdayım anne" diyor

Eki Görüntüle 249342

Seni yerim ben çok tatlısın maşallah Bebiş artık ben buradayım diyor, çok güzel bir duygu dimi
Ben de bu akşam yola çıkıyorum kızlar, hayır duanızı eksik etmeyinde sağ salim gidip dönelim hayırlısıyla..
Şimdiden vedalaşayım sizlerle 1 saat sonra eve geçeceğim valiz hazırlayacağım..
Hepinizi çok seviyorum, pazartesi günü Allah'ın izni ile buluşmak üzere öptüm herkesi

nereye gidiyosun bakim..seninde bayramın mübarek olsun...

kızlar bende dün sultan ahmet ayasoyfa camii ve kadıköy beyazıt gezdim eşimle..çok yoruldum bugün çalışıyorum maalesef..camilere turist akınından giremedik ama dışarısı bile çok güzeldi..bu arada beğen butonu kalkmışmı banamı? öyle geldi..​

dünyam80 benimde göbek çıktı artık bebeğide azda olsa anlar oldum bu arada bazen durup dururken ağlıyorum karnım çıktı bişey yakışmıyor diye sizede oluyomu? sonra ne vardı ağlicak sen hamilesin bak şişmanlara onlar hep öyle kalıcak diyip kendimi teselli ediyorum napim..benim gibi şişmanları görünce moralim düzeliyo onların göbek benimki bebek en azından diye...

Merhaba Arkadaslar

Oncelikle Ramazan Bayramınızı ve Zafer Bayramınızı kutlar, herkese huzurlu ve güzel bayramlar dilerim

Biz cok sükür uzun bir tatilin ardından eve döndük.. Artık daha sık buralardayım... Dönerdonmezde 3lu test icin kontrole gittik.. idrar testide verdim insallah temiz cıkar sonuclar.. simdilik (hamd olsun) hersey yolunda gidiyor.. Cinsiyeti erkek mis kesinlesit, ben bile gördüm olusumun pipisini hehe..
Allah cümlemize sağlıklı evladları sağlıkla doğurmayı nasip etsin insallah ve sağlıkla huzurla büyütmeyi tabii kide..

Herkesi özledim, cümleten selamlar ve sevgiler

Selamlar, cok az kisi var gercekten bugunlerde herkes aileleriyle bayramlasmada heralde. Bizler yurtdisinda olanlar calisiyoruz tabi ki, hava da kapali yagmurlu, calismayip napicaktik ki... Ben mudurlerime ve yakin is arkadaslarima soyledim . Cok sevindiler, tebrik ettiler, bilmeyenler bi karnima bi bana bakip saskin saskin suzuyorlar, ozellikle de kadinlar. Nazarlardan korusun... Bi arkadasim da cok guzellesmissin cildin saclarin cok saglikli gorunuyor seninki oglan olucak dedi ben daha soylemeden cinsiyetini.
Turkiye tatilde aldigim 3 kilo ondan oncesi de 1 kiloya yakin almistim, simdilik bunla devam ediyorum, biraz fazla oldu 4.ayda aldigim, 10 kilo daha hak taniyorum kendime.
Bu arada haklisiniz hareketler gercekten hissediliyor gibi yani normal olmayan biseyler var ama tam cozemedim :) insallah tekmeledigi gunlere de geliriz, cok heyecanli...
Sevgiler, iyi bayramlar, seyahattekilere iyi yolculuklar ...

selam güzel anne adayları:)))))
ben 2011 temmuz annelerindenim :)))))) ama benim bebişim ters durduğu için minişim 24 haziranda dünyaya geldi. topiğinizi görünce ve yazdıklarınızı okuyunca bir an kendimi hatırladım . kızlar benim size bir tavsiyem var HAMİLELİĞİNİZİN TADINI SONUNA KADAR ÇIKARIN BENCE HAMİLE OLMAK DÜNYADA Bİ KADININ BAŞINA GELEBİLECEK EN GÜZEL DUYGU EMİNİM BEBEĞİNİZİ KUCAĞINIZA ALMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORSUNUZ AMA EMİN OLUN DOĞUMDAN SONRA İNSAN O KOCAMAN GÖBİŞİ BİLE ÖZLÜYOR :)))
dilerim hepiniz sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz

merhaba kızlar hepinize iyi bayramlar :)bebişler nasıl bakalım.kızlar isim bulmada yardımcı olalım birbirimize.bana bir kız ismi önerebilirmisiniz :

slm güzel anneler ve bebişleri ... herkesin bayramı kutlu olsun... enim kızım olsaydı ecrin, elizan ve eyşan 3 isim düşünmüştüm umarım işine yarar.

MErhaba kızlarr ben geldim:)) annemlere tekirdağa gitmiştik. Eşimin izni bugün bittiği için dün gece döndük, ben pazartesi işe başlıyorum bir kaç gün evimde takılırım bende... Bol bol yüzdüm annemlerde. Biraz kaşınıyorum şu anda umarım daha fazla bi problem olmaz...

merhaba kızlar hepinize iyi bayramlar :)bebişler nasıl bakalım.kızlar isim bulmada yardımcı olalım birbirimize.bana bir kız ismi önerebilirmisiniz :

Kiz ismi benim icin cok zor bir soru :44: Iyi ki benim oglum oluyor yoksa evde tartisma cikardi, oglan ismi icin 3 sene falan onceden karar vermistik cunku.
Sana yardimi olursa, 'Damla' benim hosuma gider, kibar bir isim.

merhaba canlarım nasılsınz.nasıl gıdıyo tatıl?bebısler nasıl?keşke dogumun sonuna kadar hep ıznlı olsak.ben cok rahatım evde. cunku işteyken yedıgıme ıctıgıme dıkkat edemıyorum.zayıf arkadaslradan kılo alan var mı??ben aldım galıba 48,5 olmusum cooook mutluyum cokkk.iştahım da ıı.darısı kılo alamaynların basına .öpuyorum hepınızı ıı bakın bebıslere ve kendınıze

benim deoğlum olucak allh nasıp ederse.biz emir buğra koymayı düşünüyoruz.ama doruk ismini de çok istemiştim.babamız beğenmedi.

benim deoğlum olucak allh nasıp ederse.biz emir buğra koymayı düşünüyoruz.ama doruk ismini de çok istemiştim.babamız beğenmedi.

çok güzel ismiyle yaşasın biz aslında kararlıydık tuna istiyorduk ama kız olarakda kullanıldıgı ıcın buyuklerımız koymayın dedı sımdı ısım cok zorlastı o yuzden artık degıstırıyorsam kuranı kerımden bır olsun dıyorum bakalım daha 5 ay var ama aklında varsa yaz lutfen

erkek ismi olarak kuzey hoşuma gidiyor benim.kız ismi beren nasıl sizce.akıllı,güçlü,dayanıklı anlamındaymış.diğer anlamı da kuzu :)) aslında benim çok hoşuma gidiyor ama babamız biraz kararsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…