- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.161
merhaba arakadaşlar,
ben kadir gecesinde babamı kaybettim.babam akciğer kanseriydi ama genel durumu iyiydi.cuma sabahı ben onlara ziyarete gitmiştim 10.30 gibi.11 de babamı kaybettim.yavrum ben ölüyorum dedi inanmadım ne ölmesi kendini salma şimdi ambulans gelir dr gideriz bişeyin kalmaz diye.bu bayramım çok buruk geçti anlayacağınız.bugün yedisini yapacağız.herkese sevgiler.
Selam canım, iyiyiz sen nasılsın?
Bittimi tatil? Nasıl geçtti?
saol tatlım.. cok iyi gecti cok sükür ama cok yorulduk... sükür döndük geldik evimize.. Kızın oluyomus .. ayy canım cok sevindim yaaaaaa... saglıklı olsunlarda önemli diil tabii, ama cok seviyorum kız cocuklarını...
sen nasılsın? nasıl geciyor hamilelik..
(3lu testi yaptırdım bu arada Rabbime sükür temiz cıktı)
Gözün aydın canım,hadi maşallah.İnşallah bizlerinkiler de temiz çıkar Rabbimin izniyle.
Evet doktorum bebeğimin kız olduğunu söyledi,sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil dediğin gibi.
Birkaç sorunum oldu benim de tansiyon ve şeker kaynaklı ama hamdolsun atlattık iyiyiz şimdi.
Senin nasıl geçiyor?
slm lar kızlar nasılsınız?geçmiş bayramınızı kutluyorum bu arada....
gecmis olsun tatlım, insallah daha iyisin simdi ? insallah temiz cıkar tatlım, icini ferah tut, zaten ikili test temizdi o daha önemli bence...
Benimde biraz gövde-bacak baglarım agrı yapıyor, doktor normal dedi ama bakalım, 1 ayda 3 kilo aldım biraz fazla oldu simdi 57 - 58 kilo ve artıyor gibi... bebis biraz obur mu ne? neyse onlar icin herseye deger .. Rabbime hamd olsun... idrar testi verdim sonucu almadım..
arkadaşar mrhaba ben de aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyordum ama :) herkesin geçmiş bayramını kutluyorum ...Bebeklerimizle yapacağımız bu yolculukta herkese sağlık ve huzurlar diliyorum :)
Şimdi iyiyim canım hamdolsun.Doktorum tansiyonum hep yüksek seyredince beni kardiyolojiye sevketti. İleri düzey tetkiklerim yapıldı ama sorun çıkmadı, heyecandan yükseliyormuş tansiyonum...İdrar tahlilim de temiz çıktı şükürler olsun, protein atılımı olmamış. Böylece tansiyon sorununu kapatmış oldum.
Şekerim için de takipteyiz.Yarın diyetisyene gideceğim.
Son günlerde düşmeye başladı biraz...
Ben pek kilo almadım en son tartıldığımda 1 kg almıştım ama son 1 haftadır iştahımda müthiş artma var.Böyle giderse yandık, bakalım diyetisyene de söyleyeceğim durumu
arkadaşar mrhaba ben de aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip ediyordum ama :) herkesin geçmiş bayramını kutluyorum ...Bebeklerimizle yapacağımız bu yolculukta herkese sağlık ve huzurlar diliyorum :)
Kızlar birkaç gündür karnımın müthiş gerildiğini hissediyorum. Ayrıca pırpırlanma şeklinde hareketler arttı.
Bugün de inanılmaz bir kaşıntı başladı muhtelif yerlerinde karnımın.
Ay inşallah harita gibi olmam
Ama olsam da bebeğim için artık napalım,o sağlıklı olsun da razıyım
merhaba.. bizde seninkini kutlarız tatlım...
cok sevindim simdi daha iyi olmana canım... insallah cümlemizin hep saglıkla devam eder ... bu arada biberon tavsiyelerini not ettim
Bende salı günü spora baslicam, masallah istahım cok yerinde yani..
Kızlar ya daha erken ama bebek arabası isini arastırdınız mı hiç?
canım benim yaa !allahım bana da yaşatır inşallah pırpırları:))kakao yağı ve vazalin iyi geliyomuş canım öyle duymuştum.ben başladım sürmeye daha gerilme falan yok ama.bence onları bi dene istersen canım..
Ben araştırmadım canım ama yeni doğum yapmış bir arkadaşım araç koltuğu ve bebe arabasında masraftan kaçınmamamı, en iyi bilinen markalardan almamı salık verdi.
Sanırım o Maxi-cosi'nin bir ürününü almış.
Ben de mobilya ve bebek arabası için erken deyip erteliyorum bakalım....Sen ne düşünüyorsun var mı aklında bir fikir?
Hamdolsun canım iyiyiz. Ben de birkaç sorun atlattım/bir kısmını halen yaşamaktayım ama çok şükür iyi gidiyor...
Yuvarlanıp gidiyoruz işte
Maşallah canım gözün aydın.
Şu cd benim içimde yara ayol,benim doktorum neden bana vermiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?