- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.121
merhaba arakadaşlar,
ben kadir gecesinde babamı kaybettim.babam akciğer kanseriydi ama genel durumu iyiydi.cuma sabahı ben onlara ziyarete gitmiştim 10.30 gibi.11 de babamı kaybettim.yavrum ben ölüyorum dedi inanmadım ne ölmesi kendini salma şimdi ambulans gelir dr gideriz bişeyin kalmaz diye.bu bayramım çok buruk geçti anlayacağınız.bugün yedisini yapacağız.herkese sevgiler.
oğlumun kaderi sanırım. 4lü test sonucumuz bayram nedeniyle salı gününe kalmış2li test sonucu da uzamıştı zaten. çok sinirliyim. bir hafta sonra derken önlerinde bayram olacağını bilmiyorlarmıydı sanki
merhaba arakadaşlar,
ben kadir gecesinde babamı kaybettim.babam akciğer kanseriydi ama genel durumu iyiydi.cuma sabahı ben onlara ziyarete gitmiştim 10.30 gibi.11 de babamı kaybettim.yavrum ben ölüyorum dedi inanmadım ne ölmesi kendini salma şimdi ambulans gelir dr gideriz bişeyin kalmaz diye.bu bayramım çok buruk geçti anlayacağınız.bugün yedisini yapacağız.herkese sevgiler.
merhaba arakadaşlar,
merhaba arakadaşlar,
canım sen neden 4 lü test yaptırdın ikili sonucun risklimi çıkmıştı.bende daha yeni ikili yaptırdımda temiz çıktı doktor başka teste gerek yok dedi de kafam karıştı şimdi senin yaznını okuyunca
canım sen neden 4 lü test yaptırdın ikili sonucun risklimi çıkmıştı.bende daha yeni ikili yaptırdımda temiz çıktı doktor başka teste gerek yok dedi de kafam karıştı şimdi senin yaznını okuyunca
merhaba arakadaşlar,
2li test sonucum riskli çıkmadı şükür. ama bu konuda doktorların farklı görüşleri var. kendi doktorum istedi benim 3lü test. ama yaz süresince takibimi yapan 2 doktor 2li sonucuna bakarak gerek yok dediler. ben de yaptırmamaya karar verdim. sonra bir gece aklıma takıldı ertesi sabah gittim yaptırmaya.gittiğim doktor da 3lü yerine daha güvenilir ve yeni bir test olan 4lüyü önerdi. hayırlısı artık. gıcık personel yüzünden salıyı bekleyeceğiz...
doktorun istemiyorsa yaptırmana gerek yok canım, aklın karışmasın. garantici doktorlar yaptırıyor ama açıklama çok net bence. 2li testi iyi çıkan bir hastamı güvenilirliği %60 olan 3lü testi yapıp yok yere üzemem endişelendiremem demişti tatildeki doktorum...bana da mantıklı gelmişti. ama yine evhamıma yenik düştüm
cnm 2 li testtinde risk kaç çıkmıştı?
1/999 çıktı canım doktor düşük risk dedi ama tabiki Allah biliyo Allah sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.
günaydın kızlar nasılsınız
bende aranıza yeni katıldım 25 şubatta Allah kısmet ederse bebişim bizimle olucak.sabırsızlıkla bebeğimizi bekliyoruz
merhaba arakadaşlar,
Hoşgeldin canım,Allahım sağlıklı sekılde kucağına almayı nasıp etsin..
sat ini yazarsan yapabilirim... listede göremedim adını..
2 mayıs canım benim,çok sağolasın yaa!ama ben 15+5 günlük hamileyim 2hafta geriden gelıyo.geç yumurtlama olmuş sen satımı 15mayıs alabılır mısın?zahmet olmaz dımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?