2012 Şubat Anneleri

başın sağ olsun canım çok üzüldüm mekanı cennet olsun ..

canım sen neden 4 lü test yaptırdın ikili sonucun risklimi çıkmıştı.bende daha yeni ikili yaptırdımda temiz çıktı doktor başka teste gerek yok dedi de kafam karıştı şimdi senin yaznını okuyunca

Canım benim başın sağolsun,Rabbim mekanını cennet eylesin,yerinde dinlendirsin.
Çok üzüldüm tatlım.
Ben de babamı 1,5 sene önce akciğer kanserinden kaybettim...Allah tüm ebediyete intikal etmişlerimize rahmet eylesin.

canım çook üzüldüm ..

başınız sağolsun allahım mekanını cennet etsin..rabbim sabır versin sana ve ailene ...

Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun. Rabbim size ve çocuklarınıza uzun ömürler versin... Baba bambaşkadır, acını yürekten paylaşıyorum

2li test sonucum riskli çıkmadı şükür. ama bu konuda doktorların farklı görüşleri var. kendi doktorum istedi benim 3lü test. ama yaz süresince takibimi yapan 2 doktor 2li sonucuna bakarak gerek yok dediler. ben de yaptırmamaya karar verdim. sonra bir gece aklıma takıldı ertesi sabah gittim yaptırmaya.gittiğim doktor da 3lü yerine daha güvenilir ve yeni bir test olan 4lüyü önerdi. hayırlısı artık. gıcık personel yüzünden salıyı bekleyeceğiz...
doktorun istemiyorsa yaptırmana gerek yok canım, aklın karışmasın. garantici doktorlar yaptırıyor ama açıklama çok net bence. 2li testi iyi çıkan bir hastamı güvenilirliği %60 olan 3lü testi yapıp yok yere üzemem endişelendiremem demişti tatildeki doktorum...bana da mantıklı gelmişti. ama yine evhamıma yenik düştüm

başın sağolsun cnm..

rabbim geride kalan sevdiklerine uzun ömürler versin.

çok sağol canım içimi rahatlattın

Allah rahmet eylesin canım.mekanı cennet olsun nur içinde yatsin inşallah..Allahım geride kalanlara sağlıklı ömür nasip etsin..

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız 5 ayımıza girdik çok şükür yanlız ben daha doğru düzgün hiç bişey almadım bebeğe ya...evi taşicam inş düzgün bir ev arıyorum o nedenle bişey alamıyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…