2012 Şubat Anneleri

kızlar geçenlerde bacağıma 2 sefer kramp girdi.bildiğim kadarıyla kalsiyum eksikliğinden oluyomuş.ilk aylarda çok fazla bulantım ve kusmalarım oldu o nedenle pek fazla beslenemedim şimdide hergün peynirimi ve yoğurdumu 1 kase yiyiyorum ama süt pek içemiyorum ondanmı oluyo acaba.bebek benim depolarımdan aldığı için bebek için bi sorum yokda kendim için korkuyorum kemik erimesi olmaktan bide geçen hafta boyunca bacaklarımda dizden aşağısında halsizlik ve ağrı vardı sizdede oluyomu ve ekstradan kalsiyum kullanıyomusunuz tablet olanlardan.

Ben de okudum kalsiyum eksikliginden kramp olabilecegini, potasyum ve magnezyum eksikligi de olabilirmis. Maden suyu icsen o da fayda eder aslinda. Ben gunde 3 bardak sutumu iciyorum, yogurt ve peynir biraz yiyorum iste, simdilik bi sorun olmadi bende. Ama bebek her sekilde ihtiyaci olan kalsiyumu cekermis anneden. Insallah surmez sikayetlerin.

Canlarım merhabaaa :)

uzun zamandır gelemedim yanınıza biraz sıkıntılarım kasılmalarım oldu, istirahat ettim.
Birde işten ayrılacağım için birini aldık, onunla çalışmaya başladık iş gösteriyorum, özelime sokmak da istemiyorum yanında burayuı açarak.

Benimde bebekler kızçeymiş :) ikiside kız
sağlıkları yerinde çok şükür, allah hepimizinkini daim etsin.
Dinleniyorum, yürüyüş yasak yorulmak yasak...
Yavaş yavaş hazırlıklara da başladık, oda bakmaya felan gittik sonralarda ağırlaşacağım için.

Hepinizi çok özledim, nasılsınız bakayım

EVET CANIM BENİMDE BAŞLADI, SÜT ÜRÜNLERİNİ ALMAMA RAĞMEN.
DOKTORUM osteocare BU HAPI VERDİ, GÜNDE BİR KEZ ALIYORUM.

Dygbal,aşağıda sayfayı okuyanlarda ismini gördüm çok sevindim.
Nicedir seni merak ediyorum, kızlara soruyorum.Nasılsın?

Canım çok sevindim seni gördüğüme.İyi olmana çok sevindim
Kızlarına maşallah
Benim bebeğim de kız,Allah bağışlasın

valla maşallahın var canım ben yine hiç sevmiyorum sütü zorlada olsa içiyodum ama doktora söyliycem devam ederse..

Canım çok sevindim seni gördüğüme.İyi olmana çok sevindim
Kızlarına maşallah
Benim bebeğim de kız,Allah bağışlasın

canım benim, Allah razı olsun :) iyiyiz çok şükür
Kızlar geliyo desene bize maşallah çok sevindim.
herşey yolunda dimi? nasıl küçük hanımın keyfi? :))

maşallah ne güzel kız bebek. bende çok merak ediyorum henüz belli değil cinsiyeti herhalde bidahaki sefere belli olur Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin hepimize...

Doktordan geldik.Herşey yolunda çok şükür.18.haftamızı bitidik bugün.Doktor iri bir bebek olduğunu söyledi.285 gr kilo,21 cm boy...Cd çekimide yaptı

sorun deıl cnm bilgilerim yaşım22 ilk bebek cinsiyeti kız tahmını dogum tarıhı 17.12.2012 benım sat 13 mayıs yasadıgım yer mersın

canım benim, Allah razı olsun :) iyiyiz çok şükür
Kızlar geliyo desene bize maşallah çok sevindim.
herşey yolunda dimi? nasıl küçük hanımın keyfi? :))

Hamdolsun canım iyiyiz. Ben de birkaç sorun atlattım/bir kısmını halen yaşamaktayım ama çok şükür iyi gidiyor...
Yuvarlanıp gidiyoruz işte

Doktordan geldik.Herşey yolunda çok şükür.18.haftamızı bitidik bugün.Doktor iri bir bebek olduğunu söyledi.285 gr kilo,21 cm boy...Cd çekimide yaptı

Maşallah canım gözün aydın.
Şu cd benim içimde yara ayol,benim doktorum neden bana vermiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…