- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.641
Ama hıc ıyı etmıyor annecıgıne.Bizim bebişler tüm b12leri tüketiyor demekki
Canım benım adetıme yaklasık 2 hafta vardı basladı agrılarım.hamile arkadaşlar sizlerde gögüs ağrısı en erken ne zaman başladı acaba? normalde benim adetime 2 gün kala şişer ağrırdı. ama bu ay yumurtlama döneminden 3-4 gün sonra ağrımaya başladı resmen kocaman oldu. yürüdükçe ağrıyor. dokunamıyorum. regl dönemime 4 gün kaldı. tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim. iş yerinde arkadaşlarımda çevremdekilerde bayram dönüşü çok kilo almışsın diyor. hamilemisin diye sordular. bebek düşündüğümü biliyorlar. kilo aldığım için de öyle düşünmüş olabilirler. off inş. hamileyimdir..
aşk olsun valla ya inşallah ıyısınızdır dedım bu kadar kişinin içinde ıyıyım sen nasılsın dıyen olmadı.muhatap alınmak için ılla vahım şeyler mı paylaşmak gerekıyor.çok kırıldım valla
evet cemal kamacıyı biliyorum canım
inş.memnun kalırsın yeni hastanenden
Amın canım, hepımızın gonlune gore versın Rabbım.
Bız heyecandan butun ısımlerı ezberledık
Ya ılerledıkten sonra boyle oluyor sanırım.
Sen genc anne olmanın rahatlıgını yasadın muhtemelen, ne guzel.
Sısko yanından gecerken elıne bır ıgne al bır dahakıne.
Uyuz oluyorum boyle gorgusuzlere.
Bızım ıs yerımızde de bırı var.
Hamıle oldugumu ogrendıgınde bır hayırlı olsun dahı demedı.
Bebegım neredeyse 4 aylık oldu, daha bır kez nasıl? dıye sormadı.
O da evlı, bebegı olmamıs su ana dek, belkı o nedenle uzuntulu, bılemıyorum ama...
Erkek calısanlar bıle halımı hatrımı, hatta bebegımı soruyorken, onun boyle odun gıbı kalmasına sınırlenıyorum.
Aman neyse canım, uzmeyelım bız kendımızı.
ınsallah Rabbım saglıkla bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp eder.
Bebegı olmayanlara da en kısa zamanda o duyguyu tattırır.
Arkadaşlar çok zor bir şey istemişim sanırım sizden. hamile kaldıktan sonra ya hamilelik belirtilerini unuttunuz. yada hamile kalıp kalmama umudunu yaşayan bayanların hissettiklerini artık anlayamıyorsunuz.
hamile arkadaşlar sizlerde gögüs ağrısı en erken ne zaman başladı acaba? normalde benim adetime 2 gün kala şişer ağrırdı. ama bu ay yumurtlama döneminden 3-4 gün sonra ağrımaya başladı resmen kocaman oldu. yürüdükçe ağrıyor. dokunamıyorum. regl dönemime 4 gün kaldı. tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim. iş yerinde arkadaşlarımda çevremdekilerde bayram dönüşü çok kilo almışsın diyor. hamilemisin diye sordular. bebek düşündüğümü biliyorlar. kilo aldığım için de öyle düşünmüş olabilirler. off inş. hamileyimdir..
Arkadaşlar çok zor bir şey istemişim sanırım sizden. hamile kaldıktan sonra ya hamilelik belirtilerini unuttunuz. yada hamile kalıp kalmama umudunu yaşayan bayanların hissettiklerini artık anlayamıyorsunuz.
selam özgür bende senin gibi reglime 2 gün kala gögüslerimde sızlama vardı günüm geçtikten sonra agrılı şişme oldu halada öyle umarım yardımcı olmuşumdur
ben görmedim yazını iyiyiz şükür sen nasılsın bebişinde iyidir inşallah seninde erkekmi yoksa
merhaba kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk ablamın bebeğini alcaklar mart annesi olcaktı aramızda 3 hafta vardı ama devam etmemesi gerekiyormus
yaklaşık son üç aydır bebegının karnında bır kıtle oldugu soylenıyordu oda devamlı doktora gıderek takıp edılıyordu sımdı kıtle çok buyumus kafası kadar olmus ve bugun tıp fakultesı riskli gebelıkler bölümüne gitti prenatoloji diye bir bölüm varmıs son kararı vereceklerdi. mesanesinin şiştiğini böbreklere baskı yaptıgını artık işlev görmediğini ve 1 2 haftaya amniyos sıvısının bitecegını söylemişler offf yavrum neden böyle oldu anlamıyorum genetik bir sorun demısler ilaçla düşük yapılması lazım demişler oda çok korkuyor ne yapacagını sasırmıs ben hala acaba yaşasa ne olur kısmınıda düşünüyorum((((
Allahım kimseye yasatmasın böyle sınavları bebeklerınız saglıklıysa bol bol şükredin bırakın kaç cm kaç gr olmus bizler saglıklı bebek anneleriyiz hamd olsun Rabbime....
merhaba kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk ablamın bebeğini alcaklar mart annesi olcaktı aramızda 3 hafta vardı ama devam etmemesi gerekiyormus
yaklaşık son üç aydır bebegının karnında bır kıtle oldugu soylenıyordu oda devamlı doktora gıderek takıp edılıyordu sımdı kıtle çok buyumus kafası kadar olmus ve bugun tıp fakultesı riskli gebelıkler bölümüne gitti prenatoloji diye bir bölüm varmıs son kararı vereceklerdi. mesanesinin şiştiğini böbreklere baskı yaptıgını artık işlev görmediğini ve 1 2 haftaya amniyos sıvısının bitecegını söylemişler offf yavrum neden böyle oldu anlamıyorum genetik bir sorun demısler ilaçla düşük yapılması lazım demişler oda çok korkuyor ne yapacagını sasırmıs ben hala acaba yaşasa ne olur kısmınıda düşünüyorum((((
Allahım kimseye yasatmasın böyle sınavları bebeklerınız saglıklıysa bol bol şükredin bırakın kaç cm kaç gr olmus bizler saglıklı bebek anneleriyiz hamd olsun Rabbime....
allah ıyılık versın canım.bende ıyıyım sağol bayadır gıremıyodum bı hevesle kendımı attım buraya kızlarla sohbet edım dıye ama malesef....evet benım bebğimde erkek
Ama hıc ıyı etmıyor annecıgıne.
Bıraz onec yonetım kurulu ıle gorustum.
Gecen toplantıda ne karar almıssak ben tersını yapmısım
Cok kotu hıssettım kendımı.
Canım benım adetıme yaklasık 2 hafta vardı basladı agrılarım.
Aynen bende senın gıbı goguslerıme dokunamıyordum.
Nasıl sızlıyordu, nasıl ırılesmıstı bır anda anlatamam.
Fakat tum belırtıler psıkolojık de olabılıyor.
ınsallah hamılesındır canım.
Canım fırsat buldukca katılıyorum sohbete.
Aslında oyle yogunum kı.
Ben ıyıyım, sen nasılsın?
allah kolaylık versın canım.bende çalıştığım günleri çok özledımmmve nıyeyse yoğun çalışmayı çok seven manyakça bı özelliğim var çoookkkk özledim ya gerçektennnnn
Selam kizlarrr...
Hic kalsiyum hapi kullanan var mi? Doktorlariniz bu konuda bisi dedi mi? Ben dogru duzgun sut filan icemiyorum, bundan dolayi kalsiyum mu alsam diye dusunuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?