2012 Şubat Anneleri

kızlar nabersinizz? ya bişey sorcam sizee benim bugün miğde bulantılarım geri döndü..acayip miğdem bulanıo yinee.. kasık ağrılarım vardı. bide afedersiniz vajinamda sanki bıçak saplanıo gibi ağrı wardı.. doktora gttim.herşey normall bi sorunn yok dedi.. başka nedenlerden ağrıo olabilir felan dedi ...ama hala sancılarım dewam edioo..yine kötüleştim bu aralar..depresyona da girmiş oabilirim tek tesellim kızımın iyi olması...sizinde miğde bulantınız yada sancınız oluyormuu?:2:

Bizim bebişler tüm b12leri tüketiyor demekki
Ama hıc ıyı etmıyor annecıgıne.
Bıraz once yonetım kurulu ıle gorustum.
Gecen toplantıda ne karar almıssak ben tersını yapmısım
Cok kotu hıssettım kendımı.

Canım benım adetıme yaklasık 2 hafta vardı basladı agrılarım.
Aynen bende senın gıbı goguslerıme dokunamıyordum.
Nasıl sızlıyordu, nasıl ırılesmıstı bır anda anlatamam.
Fakat tum belırtıler psıkolojık de olabılıyor.
ınsallah hamılesındır canım.

Canım fırsat buldukca katılıyorum sohbete.
Aslında oyle yogunum kı.
Ben ıyıyım, sen nasılsın?

evet cemal kamacıyı biliyorum canım
inş.memnun kalırsın yeni hastanenden

Amın, ınsallah canım.

Son düzenleme:

Canım ya
İnan güldüm yazdıklarına ...
Keşke o iğneyle onu patlatabilsem...
Uçsa gitse kaybolsa gözümün önünden...

Ben daha söylemedim ama çok çok saygısız bu şişko
Boşverdim yani bende herşeyi...

Sonucu alan arkadaşlar hayırlı olsun ben hala alamadım ne şanslısınız
Benim 2li sonuçlarım bile boş kağıt halinde çıktı ki;
hcg değerimi bile öğrenemedim yani...
bblau sen 3lü sonuçlarını mı aldın ya?

Canım benım adetıme yaklasık 2 hafta vardı basladı agrılarım.
Aynen bende senın gıbı goguslerıme dokunamıyordum.
Nasıl sızlıyordu, nasıl ırılesmıstı bır anda anlatamam.
Fakat tum belırtıler psıkolojık de olabılıyor.
ınsallah hamılesındır canım.

çok teşekkürlerrr canımm

merhaba kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk ablamın bebeğini alcaklar mart annesi olcaktı aramızda 3 hafta vardı ama devam etmemesi gerekiyormus
yaklaşık son üç aydır bebegının karnında bır kıtle oldugu soylenıyordu oda devamlı doktora gıderek takıp edılıyordu sımdı kıtle çok buyumus kafası kadar olmus ve bugun tıp fakultesı riskli gebelıkler bölümüne gitti prenatoloji diye bir bölüm varmıs son kararı vereceklerdi. mesanesinin şiştiğini böbreklere baskı yaptıgını artık işlev görmediğini ve 1 2 haftaya amniyos sıvısının bitecegını söylemişler offf yavrum neden böyle oldu anlamıyorum genetik bir sorun demısler ilaçla düşük yapılması lazım demişler oda çok korkuyor ne yapacagını sasırmıs ben hala acaba yaşasa ne olur kısmınıda düşünüyorum((((

Allahım kimseye yasatmasın böyle sınavları bebeklerınız saglıklıysa bol bol şükredin bırakın kaç cm kaç gr olmus bizler saglıklı bebek anneleriyiz hamd olsun Rabbime....

Arkadaşlar çok zor bir şey istemişim sanırım sizden. hamile kaldıktan sonra ya hamilelik belirtilerini unuttunuz. yada hamile kalıp kalmama umudunu yaşayan bayanların hissettiklerini artık anlayamıyorsunuz.

selam özgür bende senin gibi reglime 2 gün kala gögüslerimde sızlama vardı günüm geçtikten sonra agrılı şişme oldu halada öyle umarım yardımcı olmuşumdur

Canım bende son 2 haftadır müthiş ağrı var
Üstelik emziriyorum ve sinirlerim bozuluyor
Çünkü çok ağrım çok ağrım oluyor

Öncesi hiç olmadı

Arkadaşlar çok zor bir şey istemişim sanırım sizden. hamile kaldıktan sonra ya hamilelik belirtilerini unuttunuz. yada hamile kalıp kalmama umudunu yaşayan bayanların hissettiklerini artık anlayamıyorsunuz.

cnm belirtiler bünyeden bünyeye değişebilioo...benim hamile kalmadan önceki ay farklılıklar wardı ama test yapmıştım negatif çıktı.hamile kaldığım ay ise hiçbir belirtim yoktu..istersen bi kan testi yaptırabilirsin ben regl me 2 gün kala yaptırmıştımm..kesin sonuç çıkıoo..

ben görmedim yazını iyiyiz şükür sen nasılsın bebişinde iyidir inşallah seninde erkekmi yoksa

allah ıyılık versın canım.bende ıyıyım sağol bayadır gıremıyodum bı hevesle kendımı attım buraya kızlarla sohbet edım dıye ama malesef....evet benım bebğimde erkek

cnm çok üzüldümm.. geçmiş olsunn çok kötü bir durum yaa allah ablana sabır wersin...allahımm kimseye yaşatmasınn

rabbim haklarında hayırlısını versin İnşallah. çok üzüldüm. kötü bi gün zaten bugün. sevmedim hiç bugünü. ablanın yanında olman lazım bu süreçte. offfff çok zor bi durum bu ya

geçmiş olsun canım ya.

allah ıyılık versın canım.bende ıyıyım sağol bayadır gıremıyodum bı hevesle kendımı attım buraya kızlarla sohbet edım dıye ama malesef....evet benım bebğimde erkek

canım bugun bi sorun var sanırım bizde. benim yazdıklarıma da kimse oralı olmuyor :) kendim çalıp kendim söylüyorum. :)

slm güzel anneler... yine doldurmuşsunuz geçmişi zaman buldukça okumaya çalışıcam. Dün kontrolüm vardı erkek olduğu kesinleşti pipisini gördüm ... kızlar bir şey sorucam 13 ekim'e ayrıntılı usg günü verdi o zaman 23+3 oluyor çok geç değilmi? o zamana kadar başka randevu vermedi nasıl sabrediceksem

Canım Allah kimseye yaşatmasın bu durumu
Üzülme sende
Ablanın yanında ol yardımcı ol ona

canım geçmiş olsun Allah ablanın yardımcısı olsun ne kadar şükür etsek az rabbim bütün hamilelere saglıkla bebeklerinni kucaklarına almayı nasip etsin

Selam kizlarrr...

Hic kalsiyum hapi kullanan var mi? Doktorlariniz bu konuda bisi dedi mi? Ben dogru duzgun sut filan icemiyorum, bundan dolayi kalsiyum mu alsam diye dusunuyorum...

çok üzüldüm çok geçmiş olsun.allahım sabır versın ablana inş hayırlısıyla atlatır...allah yardımcısı olsun..benım bı tanıdığım bebeğin kalbı durduğu için ilaçla düşük yaptırmışlardı.eve gelip evde düşük yapmış daha sonra kürtaşa gıtmıştı.inşallah ablan sağlığına kavuşur ve kısa zamanda tekrar anne olma sevıncı yaşar inşallah

Selam kizlarrr...

Hic kalsiyum hapi kullanan var mi? Doktorlariniz bu konuda bisi dedi mi? Ben dogru duzgun sut filan icemiyorum, bundan dolayi kalsiyum mu alsam diye dusunuyorum...

bence doktoruna sor tatlım bana vermedi bende süt içemiyorum günde 1 bardak zorla ama peynir yoğurt azda olsa yemeye çalış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…