2012 Şubat Anneleri

saol canım teşekkür ederim yavaş yavaş başladım hazırlıklara kız bebeklerin ki kadar çok
çeşit olmasa da bende oğluma güzel ciciler alıcam inşallah

benim doktor erkenden yapıyor haralde testleri sizler 18 haftalıksınız ben bu hafta 16 olacagım üçlü t.t istedi

canım bana doktor 16. haftada gel demişti 3lü test için ama kendisi izinde olunca randevu
17.haftaya kaldı mecburen ayrıntılı içinde bu haftaya randevu alabildik çok yoğunmuş

İnşallah Allah gönlüne göre verir canım

benim canım çok ekşi istemişti.niniğim erkek

Hep tersi olmuş bizlerde...Halbuki ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi derler, ama bu tezi de çürüttük

Eksi cani cekenlerin hep erkek olmus o zaman... Topikte baya erkek bebegi olan olcak galiba.... Kiz yok hic...

Su hucre yenilenmesi neyki, onu arastirayim ben...

bende günün her saati yatmak istiyorum

Canim, Aksamlari daha kotu oluyorum ben aslinda... Eskiden gec saatlere kadar otururdum... Simdi erkenden uyuyorum...

kızlar bişey sorucam.benım miniği çok hareketli neredeyse gün boyu oynayıp duruyo aynı yerı 3 kez tekmelıyo karnımı gerıyo elimizi koyduğumuzda bende eşimde harketlerini hissedebiliyoruz.bana fena bı oğlan geliyo sanırımaranızda miniği çok hareketli olan varmı

Maşallah ona 4 dakikadır sürekli pırpırlıyor sağ karnımın altı..Ama hep aynı yer, aynı yer olduğundan belki bebişim değildir diyorum..

oglu ve kizi olan kizlar... caniniz neler cekti ilk 3 ayda..?

benim daha cinsiyet ogrenmeme cokkk var... belki sizin dediklerinizden bisiler cikaririm...

Ben 14. haftaya kadar hep tatlı istedim.Karnım hiç acıkmadı desem yeri var çünkü bulantım çoktu ve midem çok rahatsızdı.
Ağzımda çöp kutusu yutmuşum gibi bir tat vardı.Sadece tatlı iyi geliyordu,midemi bastırıyordu tatlıyı da ondan istiyordum sanırım.
Midemi rahatlattığı için bir de dondurma da yiyordum.
Canım sürekli et istiyordu ama, sevdiğim şekillerde pişmiş cinsinden diyeyim.
Ekşi hiç istemedim.
Birkez canım deli gibi balık çekti, istediğimi de bulamadım,kaç gün boyunca aradım,bulamayınca depresyona girdim ağlamaklı filan oluyordum.
En sonunda buldum yedim rahatladım.Aş erme buymuş dedim
Bir kez de mısır istedim...Ama öyle yoğun değil.
Bu ara canım yine tatlı istiyor.
Bebebğim alalh nasip ederse kız

nerde tatlım yaa saatlerce bekliyoruz bir kıpırtı olsun diye hiç bir hareket yok bizimkinde bişey oldu diye çok korkmuştum ama dün gittim doktora iyiymiş o yüzden çok şanslısın bence...

Maşallah ona 4 dakikadır sürekli pırpırlıyor sağ karnımın altı..Ama hep aynı yer, aynı yer olduğundan belki bebişim değildir diyorum..

çok sağol teyzesi...odur annesı hareket etmeyıp ayaklarını uzatıyorsa aynı yere denk geliyodur allahım nazardan korusun.harıka bı duygu ya öyle mutlu oluyorum hiç bişey yapmayıp butun gun onun tekmelerını hissetmek ıstıyorumannelik duygusu onu hissettıkten sonra daha yoğun bastırdı bende doğrusu

Selam kizlarrr...

Hic kalsiyum hapi kullanan var mi? Doktorlariniz bu konuda bisi dedi mi? Ben dogru duzgun sut filan icemiyorum, bundan dolayi kalsiyum mu alsam diye dusunuyorum...

ben kullanıyorum cnm hatta demır ve vıtamınde kullanıyorum demırı hergun 1tane kalsıyum ve vıtamını sırayla bır gun vıt bıgun kalsıyum olarak cnm 14+2 den berı bu sekılde kullanıyorum bu arada tahlıllerım normaldı

bende bu hafta çok hissediyorum hareketlerini sanki içerde yer değiştiriyo gibi
doktor ultrasonla incelerkende çok hareketliydi hareketli olması çok iyi dedi
çünkü sinir sistemlerinin ve kaslarının geliştiğini gösteriyomuş
ama doğduklarında da böyle mi olurlar bilmiyorum
bi de erkek bebekler daha çabuk hareketleniyomuş diye duymuştum ondan olabilir

nerde tatlım yaa saatlerce bekliyoruz bir kıpırtı olsun diye hiç bir hareket yok bizimkinde bişey oldu diye çok korkmuştum ama dün gittim doktora iyiymiş o yüzden çok şanslısın bence...

Ben de halen pırpırlama aşamasındayım.Ama eskiye göre çok çok arttı.
Çok erken (14+3) hissetmeme rağmen tekmeleme duymadım hiç.
Yada anlamadım tekme olduğunu bilemiyorum...Fazla kilom var belki ondandır.

valla benimki biraz rahatına düşkün galiba. daha hissedemedim ben bişey. bazen arada oluyor ben gazdır dıyorum ama oyle tekme, yumruk falan yok henüz

bı sorun mu var acaba hemen hemen herkes hıssetmiş. korktuğum başıma gelmesin Allah'ım ne olur :18:

offf nerdeyse doğurmak üzereyim midem bulanıyor yaaa. bu da yeni başladı alla alla.

Canım bak nette biri doktora sormuş doktorun cevabı şöyle;

Merhabalar hocam eşim gebeliğinin 28. Haftasında 2 günden beri ilk 4 aydaki gibi tekrar mide bulantıları ve ara ara kusmaları başladı. Bu durum normal mi? Neler yapabiliriz bulantısı için? Çok teşekkür ederim.

Uzm.Dr. Tayfun Güme Cevabı:Normal değil, antiasit talcid, asidopan gibi bir ilaç kullanabilir bide fazla yemek yemesin ve tok karnına yatmasın, midenin asidi yemek borusuna gidiyordur. Kendinize iyi bakın.

Bu tabi 28. hafta için geçerli..Ben mide bulantısını hiç yaşamadığım için pek araştırmadım:26:

çok sağol canım.allahıma şukurler olsun gerçekten çok şanslıyım tum gun tekmeleyerek varlığını hıssettırıyor.nette okumuştum sureklı hareket edermiş fakat anne sadece güçlü olanları hıssedermiş.hareketını hısseden annelerde bazen 3 gun boyunca hıç hissetmeyebılırmış korkmayın dıyede belirtmiş hatta.kıme sorsam karnında çok hareketlı olanlar doğduktan sonrada buyuduğundede yerınde duramayan tıplermiş harketı az olanlarda daha sakın miş.bu durum benı urkuttu doğrusu:44:

Son düzenleyen: Moderatör:

bblau ile hemen hemen aynı durumdayızz..bende böle bir dönem geçirdimm benimki de kızz

valla daha bende tekme filan hissetmedim canını sıkma aklınada kötü şeyler getirme bu haftaya kadar bende tam olarak hissedemiyordum
hissettiklerime de senin gibi bağırsak hareketi filandır deyip geçiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…