- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.681
Gozun aydın canım.
Ne mutlu sana.
Artık hazırlıklara baslayabılırsın.
desperado;
Senınle gebelıgımız aynı ılerlıyor sanırım.
Benım tıcker sat.a gore, ama usg.de 4 gun gerıde gorunuyor bebegım.
Pazar gunu cınsıyetını ogrenırız dıye gıttık doktora, ama o bakmadı bıle.
Bu durum gıdecegın doktora baglı bıraz da tabıı.
ınsallah sen ogrenırsın.
benim doktor erkenden yapıyor haralde testleri sizler 18 haftalıksınız ben bu hafta 16 olacagım üçlü t.t istedi
Azelyacim, ben de eksiyi seviyorum, ve aynen senin gibi et kesinlikle yiyemiyorum... Insallah benimde erkektir...
Ben hamilelikten once acaip tatli tuketen biriydim, su anda eskisinin yarisi kadar bile tuketmiyorum... Cok tuzlu tukettigim de soylenemez... Cok belirgin tadi olmayan seyler tuketttim hep...
benim canım çok ekşi istemişti.niniğim erkek
Hep tersi olmuş bizlerde...Halbuki ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi derler, ama bu tezi de çürüttük
bende günün her saati yatmak istiyorum
benden erken istedi diye şasırdım seninkide geç istemiş doktora göre degişiyormu ne bu arada sen hangi hastaneye gidiyorsun?
kızlar bişey sorucam.benım miniği çok hareketli neredeyse gün boyu oynayıp duruyo aynı yerı 3 kez tekmelıyo karnımı gerıyo elimizi koyduğumuzda bende eşimde harketlerini hissedebiliyoruz.bana fena bı oğlan geliyo sanırım aranızda miniği çok hareketli olan varmı
oglu ve kizi olan kizlar... caniniz neler cekti ilk 3 ayda..?
benim daha cinsiyet ogrenmeme cokkk var... belki sizin dediklerinizden bisiler cikaririm...
kızlar bişey sorucam.benım miniği çok hareketli neredeyse gün boyu oynayıp duruyo aynı yerı 3 kez tekmelıyo karnımı gerıyo elimizi koyduğumuzda bende eşimde harketlerini hissedebiliyoruz.bana fena bı oğlan geliyo sanırım aranızda miniği çok hareketli olan varmı
Maşallah ona4 dakikadır sürekli pırpırlıyor sağ karnımın altı..Ama hep aynı yer, aynı yer olduğundan belki bebişim değildir diyorum..
Selam kizlarrr...
Hic kalsiyum hapi kullanan var mi? Doktorlariniz bu konuda bisi dedi mi? Ben dogru duzgun sut filan icemiyorum, bundan dolayi kalsiyum mu alsam diye dusunuyorum...
etlik lokman hekim hastanesi ankarada
nerde tatlım yaa saatlerce bekliyoruz bir kıpırtı olsun diye hiç bir hareket yok bizimkinde bişey oldu diye çok korkmuştum ama dün gittim doktora iyiymiş o yüzden çok şanslısın bence...
bende bu hafta çok hissediyorum hareketlerini sanki içerde yer değiştiriyo gibi
doktor ultrasonla incelerkende çok hareketliydi hareketli olması çok iyi dedi
çünkü sinir sistemlerinin ve kaslarının geliştiğini gösteriyomuş
ama doğduklarında da böyle mi olurlar bilmiyorum
bi de erkek bebekler daha çabuk hareketleniyomuş diye duymuştum ondan olabilir
offf nerdeyse doğurmak üzereyim midem bulanıyor yaaa. bu da yeni başladı alla alla.
nerde tatlım yaa saatlerce bekliyoruz bir kıpırtı olsun diye hiç bir hareket yok bizimkinde bişey oldu diye çok korkmuştum ama dün gittim doktora iyiymiş o yüzden çok şanslısın bence...
Ben 14. haftaya kadar hep tatlı istedim.Karnım hiç acıkmadı desem yeri var çünkü bulantım çoktu ve midem çok rahatsızdı.
Ağzımda çöp kutusu yutmuşum gibi bir tat vardı.Sadece tatlı iyi geliyordu,midemi bastırıyordu tatlıyı da ondan istiyordum sanırım.
Midemi rahatlattığı için bir de dondurma da yiyordum.
Canım sürekli et istiyordu ama, sevdiğim şekillerde pişmiş cinsinden diyeyim.
Ekşi hiç istemedim.
Birkez canım deli gibi balık çekti, istediğimi de bulamadım,kaç gün boyunca aradım,bulamayınca depresyona girdim ağlamaklı filan oluyordum.
En sonunda buldum yedim rahatladım.Aş erme buymuş dedim
Bir kez de mısır istedim...Ama öyle yoğun değil.
Bu ara canım yine tatlı istiyor.
Bebebğim alalh nasip ederse kız
valla benimki biraz rahatına düşkün galiba. daha hissedemedim ben bişey. bazen arada oluyor ben gazdır dıyorum ama oyle tekme, yumruk falan yok henüz
bı sorun mu var acaba hemen hemen herkes hıssetmiş. korktuğum başıma gelmesin Allah'ım ne olur:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?