2012 Şubat Anneleri

allah ıyılık versın canım.bende ıyıyım sağol bayadır gıremıyodum bı hevesle kendımı attım buraya kızlarla sohbet edım dıye ama malesef....evet benım bebğimde erkek

ben geçen sene hamile kalabilirmiyim diye doktora gitmiştim çok ara verdigim için dr bu sene kız senesi acale et demişti ama olmadı 1 sene sonra hamile kaldım şimdiki dr erkek gibidedi bebişime bu senede erkek senesi heralde:)

allah kolaylık versın canım.bende çalıştığım günleri çok özledımmmve nıyeyse yoğun çalışmayı çok seven manyakça bı özelliğim varçoookkkk özledim ya gerçektennnnn

Valla hıc ozleme canım.
Ben asırı unutkan olmaya basladım.
Yahu daha demın aldıgımız kararı, ustelıkte not tuttugum kararı, gıdıp adama dıyorum kı, 'ee pekı bunu nasıl yapacagız?'
Adam guldu artık, 'not almamıs mıydın?' dedı.
Utandım valla.
Bende yogun calısmayı cok severım de, boyle aptal gıbı oldum.
Adam kesın 'ne kadar salaklastı bu kız' dıyordur

ya ben unutkanlığın dışında çok yavaşladım sanki

benden erken istedi diye şasırdım seninkide geç istemiş doktora göre degişiyormu ne bu arada sen hangi hastaneye gidiyorsun?

oglu ve kizi olan kizlar... caniniz neler cekti ilk 3 ayda..?

benim daha cinsiyet ogrenmeme cokkk var... belki sizin dediklerinizden bisiler cikaririm...

Allah razı olsun kızlar bazı durumları kabullenip razı olmaktan baska çare yok sanırım ablam baska sehırde yasıyor ama devamlı konusuyorum belkı haftasonu esımle gıderız..
inanın insanın burdan bir kelime görmeye bile ihtiyacı oluyor
yazılan hersey cok degerlı unutmayın
hepinizi öpüyorum

evet sanırım erkek senesieşimin tarafına 4 tane bebek geliyo hepsi erkek bu durumda bende öyle yorumluyorumbenım miniğim 11+5 te bellı oldu erkek olduğu.

benim daha cinsiyet ogrenmeme cokkk var... belki sizin dediklerinizden bisiler cikaririm...

Ben ilk ay ekşi erik çok yedim, vişne suyu hayatımda içmediğim kadar tükettim, et ve tavuktan soğudum, şimdilerde ise ayran merakım başladı hep ayran içiyorum.
Oğlum olacak.

İlk canım yeşil zeytin çekti ekşili..:)
Sonra ıspanak çekti..
Sonra ne tatlı ne tuzlu çekti diyebilirim..
Bir bakmışım tatlı çekiyordu canım bir bakmışım tuzlu ekşi..
Çin di hücre yenilemesiydi hepside erkek diyordu ve oğlum olcak kısmetse..

Ben ilk ay ekşi erik çok yedim, vişne suyu hayatımda içmediğim kadar tükettim, et ve tavuktan soğudum, şimdilerde ise ayran merakım başladı hep ayran içiyorum.
Oğlum olacak.

Azelyacim, ben de eksiyi seviyorum, ve aynen senin gibi et kesinlikle yiyemiyorum... Insallah benimde erkektir...

Ben hamilelikten once acaip tatli tuketen biriydim, su anda eskisinin yarisi kadar bile tuketmiyorum... Cok tuzlu tukettigim de soylenemez... Cok belirgin tadi olmayan seyler tuketttim hep...

ayşebaharcım bari sen ilgilen benimle oğlumm oluyo deeim tahminin doğru çıktı dedim görmedinmi

Canım gözün aydın,Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin oğluşunu :)

Canım gözün aydın,oğluşun hayırlı olsun.
Benim de 3 Ekimde ayrıntılı usg 22+4 oluyorum.
Birazdan doktorumu arayıp tekrar sorucam bilgi alınca sana das söylerim...

Selam kizlarrr...

Hic kalsiyum hapi kullanan var mi? Doktorlariniz bu konuda bisi dedi mi? Ben dogru duzgun sut filan icemiyorum, bundan dolayi kalsiyum mu alsam diye dusunuyorum...

Bana verdi canım,pek süt içemiyorum. O yüzden kalsiyum ve magnezyum içerikli osteocare'ı verdi bana.

Benim de brikaç gündür bulantılarım arttı,dönemsel bir durum galiba,adengökçede de oldu....Birkaç kişiden daha duydum.

Canım çok çok geçmiş olsun.Rabbimin takdiri.Allah beterlerinden saklasın....
Halimize hamdüsenalar olsun....

Belirtiler kişiden kişiye değişiyor...Bende adet gecikmesi öncesi dikkatimi çekecek bir belirti olmamıştı.
Göğüs ağrı ve hassasiyeti başladığında gebe olduğumu biliyordum....Kasık ağrısı ve uyku hali vardı gecikme öncesi ama yine de çok belirgin değildi.

Bana demir yazmadı canım.Demir depoların iyi dedi.
Kalsiyum-magnezyum ve balık yağı verdi elevit dışında.
Elevitte de demir var,dozuna dikkat et aman...
Benim balık yağı marincap....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…