- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.661
canım bugun bi sorun var sanırım bizde. benim yazdıklarıma da kimse oralı olmuyor :) kendim çalıp kendim söylüyorum. :)
allah ıyılık versın canım.bende ıyıyım sağol bayadır gıremıyodum bı hevesle kendımı attım buraya kızlarla sohbet edım dıye ama malesef....evet benım bebğimde erkek
allah kolaylık versın canım.bende çalıştığım günleri çok özledımmmve nıyeyse yoğun çalışmayı çok seven manyakça bı özelliğim var çoookkkk özledim ya gerçektennnnn
Valla hıc ozleme canım.
Ben asırı unutkan olmaya basladım.
Yahu daha demın aldıgımız kararı, ustelıkte not tuttugum kararı, gıdıp adama dıyorum kı, 'ee pekı bunu nasıl yapacagız?'
Adam guldu artık, 'not almamıs mıydın?' dedı.
Utandım valla.
Bende yogun calısmayı cok severım de, boyle aptal gıbı oldum.
Adam kesın 'ne kadar salaklastı bu kız' dıyordur
ya ben unutkanlığın dışında çok yavaşladım sanki
slm güzel anneler... yine doldurmuşsunuz geçmişi zaman buldukça okumaya çalışıcam. Dün kontrolüm vardı erkek olduğu kesinleşti pipisini gördüm ... kızlar bir şey sorucam 13 ekim'e ayrıntılı usg günü verdi o zaman 23+3 oluyor çok geç değilmi? o zamana kadar başka randevu vermedi nasıl sabrediceksem
ben geçen sene hamile kalabilirmiyim diye doktora gitmiştim çok ara verdigim için dr bu sene kız senesi acale et demişti ama olmadı 1 sene sonra hamile kaldım şimdiki dr erkek gibidedi bebişime bu senede erkek senesi heralde:)
oglu ve kizi olan kizlar... caniniz neler cekti ilk 3 ayda..?
benim daha cinsiyet ogrenmeme cokkk var... belki sizin dediklerinizden bisiler cikaririm...
benim daha cinsiyet ogrenmeme cokkk var... belki sizin dediklerinizden bisiler cikaririm...
Valla hıc ozleme canım.
Ben asırı unutkan olmaya basladım.
Yahu daha demın aldıgımız kararı, ustelıkte not tuttugum kararı, gıdıp adama dıyorum kı, 'ee pekı bunu nasıl yapacagız?'
Adam guldu artık, 'not almamıs mıydın?' dedı.
Utandım valla.
Bende yogun calısmayı cok severım de, boyle aptal gıbı oldum.
Adam kesın 'ne kadar salaklastı bu kız' dıyordur[/QUOTE
çok haklısın canım.hamileliği mumkun oldukça stresten uzak ve dinlenerek geçirmek gerek...ama çalışan anneler içinde herzaman mumkun olmuyor.banada rahat batıyo sanırım
Ben ilk ay ekşi erik çok yedim, vişne suyu hayatımda içmediğim kadar tükettim, et ve tavuktan soğudum, şimdilerde ise ayran merakım başladı hep ayran içiyorum.
Oğlum olacak.
benim canım çok ekşi istemişti.niniğim erkek
aynen... Ben de cok yavasladim... Her daim yorgunum...:26:
Ben ilk ay ekşi erik çok yedim, vişne suyu hayatımda içmediğim kadar tükettim, et ve tavuktan soğudum, şimdilerde ise ayran merakım başladı hep ayran içiyorum.
Oğlum olacak.
İlk canım yeşil zeytin çekti ekşili..:)
Sonra ıspanak çekti..
Sonra ne tatlı ne tuzlu çekti diyebilirim..
Bir bakmışım tatlı çekiyordu canım bir bakmışım tuzlu ekşi..
Çin di hücre yenilemesiydi hepside erkek diyordu ve oğlum olcak kısmetse..
ayşebaharcım bari sen ilgilen benimle oğlumm oluyo deeim tahminin doğru çıktı dedim görmedinmi
slm güzel anneler... yine doldurmuşsunuz geçmişi zaman buldukça okumaya çalışıcam. Dün kontrolüm vardı erkek olduğu kesinleşti pipisini gördüm ... kızlar bir şey sorucam 13 ekim'e ayrıntılı usg günü verdi o zaman 23+3 oluyor çok geç değilmi? o zamana kadar başka randevu vermedi nasıl sabrediceksem
Selam kizlarrr...
Hic kalsiyum hapi kullanan var mi? Doktorlariniz bu konuda bisi dedi mi? Ben dogru duzgun sut filan icemiyorum, bundan dolayi kalsiyum mu alsam diye dusunuyorum...
kızlar nabersinizz? ya bişey sorcam sizee benim bugün miğde bulantılarım geri döndü..acayip miğdem bulanıo yinee.. kasık ağrılarım vardı. bide afedersiniz vajinamda sanki bıçak saplanıo gibi ağrı wardı.. doktora gttim.herşey normall bi sorunn yok dedi.. başka nedenlerden ağrıo olabilir felan dedi ...ama hala sancılarım dewam edioo..yine kötüleştim bu aralar..depresyona da girmiş oabilirim tek tesellim kızımın iyi olması...sizinde miğde bulantınız yada sancınız oluyormuu?:2:
merhaba kızlar nasılsınız benim moralim çok bozuk ablamın bebeğini alcaklar mart annesi olcaktı aramızda 3 hafta vardı ama devam etmemesi gerekiyormus
yaklaşık son üç aydır bebegının karnında bır kıtle oldugu soylenıyordu oda devamlı doktora gıderek takıp edılıyordu sımdı kıtle çok buyumus kafası kadar olmus ve bugun tıp fakultesı riskli gebelıkler bölümüne gitti prenatoloji diye bir bölüm varmıs son kararı vereceklerdi. mesanesinin şiştiğini böbreklere baskı yaptıgını artık işlev görmediğini ve 1 2 haftaya amniyos sıvısının bitecegını söylemişler offf yavrum neden böyle oldu anlamıyorum genetik bir sorun demısler ilaçla düşük yapılması lazım demişler oda çok korkuyor ne yapacagını sasırmıs ben hala acaba yaşasa ne olur kısmınıda düşünüyorum((((
Allahım kimseye yasatmasın böyle sınavları bebeklerınız saglıklıysa bol bol şükredin bırakın kaç cm kaç gr olmus bizler saglıklı bebek anneleriyiz hamd olsun Rabbime....
hamile arkadaşlar sizlerde gögüs ağrısı en erken ne zaman başladı acaba? normalde benim adetime 2 gün kala şişer ağrırdı. ama bu ay yumurtlama döneminden 3-4 gün sonra ağrımaya başladı resmen kocaman oldu. yürüdükçe ağrıyor. dokunamıyorum. regl dönemime 4 gün kaldı. tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim. iş yerinde arkadaşlarımda çevremdekilerde bayram dönüşü çok kilo almışsın diyor. hamilemisin diye sordular. bebek düşündüğümü biliyorlar. kilo aldığım için de öyle düşünmüş olabilirler. off inş. hamileyimdir..
Teşekkür ederim cnm..
Balık yağını ben istedim..
Normalde sadece elevit vermişti doktorum ama ben ondan habersiz sağlık ocağına demir hapı yazdırdım çünkü cnm çok ıspanak çekiyordu.. ki demir eksikliğinden diye düşündüm.. Sağlık ocağındaki ebe arkadaşımda önerdi kullan dedi..
Balıkta yiyemiyorum sıcaktan tazeliğine güvenmiyorum..
Hem balık sezonu yeni başlıyor daha..
Bugün doktora söyledim ben balık yiyemiyorum dedim..
Dedi sadece besin takviyesi dedi o nedenle istersen al dedi ve plus triomega verdi..
Önce marincap demişti sonra bunu kullan dedi..
Eczacıya sordum farkları ne diye dedi bu daha gelişmiş bir formülasyonla hazırlanmıştır dedi..
Hep tersi olmuş bizlerde...Halbuki ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi derler, ama bu tezi de çürüttük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?