- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.761
Haklısın cano...
Bu iskender çekenler hepiniz oğlu mu oluyor?
BAk canım resmini gördüm sen tatarsın kuzu ya
Emin misin Eskişehirli olmadığına?
canım ben asya yı da düşünmüştümm,o da güsel bir isim bence...yaa bu isim işine aileler nie karışır anlamam yaasen takma kafana azra bence çok hoş bir isimm:81:
ya kızlar çayda tein var kahvede kafein...çay içilebiliosa kahwede içilebilir bence 1 bardak olmak şartıyla...çünkü etken maddeler aynı kökenli..walla 3 ü 1 aradanın içinde de öle bir yüksek oranda kahwe yok zaten filtre kahwe değil ya sonuçta walla ben eşimin bardağının sonunu içioumm bazen napıyım canım çok istioo
Hadi bakalım inşallah bir tanesi kızdır
Duygu dün değildi sanırım bayramda bi ara girip okumuştum o zaman gördüm, eşim tepemde mızıklandığından cevap yazamamıştım :26: Bu arada duyguvt değil DYGBL..Karışmasınlar :)
ya kızlar çayda tein var kahvede kafein...çay içilebiliosa kahwede içilebilir bence 1 bardak olmak şartıyla...çünkü etken maddeler aynı kökenli..walla 3 ü 1 aradanın içinde de öle bir yüksek oranda kahwe yok zaten filtre kahwe değil ya sonuçta walla ben eşimin bardağının sonunu içioumm bazen napıyım canım çok istioo
Kafein bizim vücudumuzdan 14 saatte bebekten 100 saatte uzaklaştırılıyormuş.Öyle birşey okumuştum da cesaret edemedim....
Bikaç gündür bende çay içiyorum....3ü bir arada içemiyoz mu.Masamda bi tane var 1-1,5 aydır vicdanımla savaşıyorum halen içemedim :26:
İskender, yoğurtlu adana eti birtek bunlarla yiyebildim benAyyy hala ne yesem diye düşünüyorum...
Evet beni tatarlara benzetiyorlar, gerçi ilkokulda hep "çin işi japon işi bunu yapan 2 kişi" derlerdi
Eskişehirle bir bağlantımız yok ama, dedemin dedesi felan daha eski kuşaklarda vardır birşeyler muhakkak.
Hiç içmiyor değilim, 3 haftada 1 bardak içiyorum ..Nescafe içtiğimde bağırsaklarım çalışıyor benim, kolay çıkıyorum tuvalete çünki..Asortik biraz bağırsaklar benimAma çay çok tatlı geliyor, hiç bu kadar keyif vermemişti çay bana.
aynenben eskıden de çok düşkündum çaya şimdi daha bır arttı.
Sen ne yap et aç o çayı, kolaya gelince de onu da işte iskender (taktım) yersem ya da o tarz birşey dışarda yarım bardak, ya da bir bardak kola içiyorum
ha ben de oyle içiyorum yahu. her gun içmıyorum ama içiyorum yani. bu arada iskenderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!
AsyaKızım olsaydı hiç düşünmeden bu ismi koyacaktım.
evet biliyorum canım duygubal olduğunu
ama neden hiç girmiyor acaba normalde de
Canimmmm, disardan kahve ictiginizde bence kafeinsiz kahve isteyin... Ben oyle yapiyorum, tadi cok farkli degil... Ve icindeki kafein miktari cok cok az... Marketlerde de kafeinsizi satiliyor olabilir.. Bence o sekilde alin...
Evet canimmm, aynen oyle... Bizim vucudumuzdan 10 kat daha uzun sure kaliyor bebekte...
ya bişi soracam nerden goruyorsunuz sız bırbırınızı? ben nıye goremıyorum fotolarınızı? tatar kım ben kımım burası nere?
........
İskender, yoğurtlu adana eti birtek bunlarla yiyebildim benAyyy hala ne yesem diye düşünüyorum...
Evet beni tatarlara benzetiyorlar, gerçi ilkokulda hep "çin işi japon işi bunu yapan 2 kişi" derlerdi
Eskişehirle bir bağlantımız yok ama, dedemin dedesi felan daha eski kuşaklarda vardır birşeyler muhakkak.
aysebahar; hamile kadına sen sonra gel yemeğe diyen arkadaşlarına da burdan tebrık yolluyorum. hayret bişi onlarda. ha tamam bu ara cıdden hepımızde fazlacana bı alınganlık var ama hamıle kadına da bu denmez yani :))
Anlayisli davranmalari gerek bize...Zaten hamile oldugunu biliyorlarsa, ve cocuklari varsa anliyorlardir zaten durumu...
Benim durum biraz farkli... Onlara ses cikaramiyorum, Isyerinde millete sinir olup, sonra esimi arayip herkesi sikayet ediyorum, bana bunu yapti, bunu dedi diye...
İskender çekengillerden bir benim kızım oluyo sanırım.
Tatar deyince aklıma geldi rüyamda çiğbörek gördüm ya :26:
Offfffffff :26:
....
O tatildeydi bi ara, sonra işleri yoğunlaştı sanırım, net bilemiyorum bende :26:.
yaaaaaaaaaaavalla bilmıyordum öyle 10 kat fazla zarar gördüklerini falan. affet beni meleğim.. annen kötü kadın senin. :26: bi daha içmem söz...
(kötü kadın deyince de bi garip oldu be)
yaaaaaaaaaaavalla bilmıyordum öyle 10 kat fazla zarar gördüklerini falan. affet beni meleğim.. annen kötü kadın senin. :26: bi daha içmem söz...
evet biliyorum canım duygubal olduğunu
ama neden hiç girmiyor acaba normalde de
O tatildeydi bi ara, sonra işleri yoğunlaştı sanırım, net bilemiyorum bende :26:.
inş.katılır aramıza
hepimizin işleri yoğun ama burda birbirimizden öğrendiklerimiz oluyor
Ay koptum ben burda
Bunu yapan iki kişi annen ile baban mı
Soruya bak ya
Kesinlikle var canım bir bağlantın
Ben burda bazılarınızı çok merak ediyorum ya
Neye benziyorsunuz diye
hey beni merak eden var mı?
Bundan sonra dikkat edersin canim...
Bana hastaneden bir kitapcik vermislerdi, onda da bu detaylar yaziyordu... gunluk su kadar kafein alabilirsiniz, bu da su kadar bardak cay veya kahve demek oluyor diye...
Isterseniz bulup onu yazayim buraya....
CAnım ye çiğbörek bayramda çiğbörek evine gitseydin keşke
Böreği süper oluyor
Canım senin kız da oğlan olmasın sonra
Bir doktora daha git...
Ben bennnnnnMerak ediyorum, kafamda çok fit, narin yapılı bir kadın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?