2012 Şubat Anneleri

Haklısın cano...
Bu iskender çekenler hepiniz oğlu mu oluyor?
BAk canım resmini gördüm sen tatarsın kuzu ya
Emin misin Eskişehirli olmadığına?

İskender çekengillerden bir benim kızım oluyo sanırım.
Tatar deyince aklıma geldi rüyamda çiğbörek gördüm ya :26:
Offfffffff :26:

canım ben asya yı da düşünmüştümm,o da güsel bir isim bence...yaa bu isim işine aileler nie karışır anlamam yaa sen takma kafana azra bence çok hoş bir isimm:81:

Benim kızkardeşim olduğu için kızmadım.Eşiminki olaydı kızardım ama, az fena değilim he

Kafein bizim vücudumuzdan 14 saatte bebekten 100 saatte uzaklaştırılıyormuş.Öyle birşey okumuştum da cesaret edemedim....

evet biliyorum canım duygubal olduğunu
ama neden hiç girmiyor acaba normalde de

Canimmmm, disardan kahve ictiginizde bence kafeinsiz kahve isteyin... Ben oyle yapiyorum, tadi cok farkli degil... Ve icindeki kafein miktari cok cok az... Marketlerde de kafeinsizi satiliyor olabilir.. Bence o sekilde alin...

Kafein bizim vücudumuzdan 14 saatte bebekten 100 saatte uzaklaştırılıyormuş.Öyle birşey okumuştum da cesaret edemedim....

Evet canimmm, aynen oyle... Bizim vucudumuzdan 10 kat daha uzun sure kaliyor bebekte...

Bikaç gündür bende çay içiyorum....3ü bir arada içemiyoz mu.Masamda bi tane var 1-1,5 aydır vicdanımla savaşıyorum halen içemedim :26:

bilmem çay zararlı dıyorlar. açık içebılırsın gunde bı tane. ama kesmıyor anam beni. çok yakında vatkalı annelerin altın günlerine katılan komşu teyzeler gibi olurum ben. onlar kadar kısır yıyebılır, onlar kadar da çay içebilirim bu ara sanırım.

ya bişi soracam nerden goruyorsunuz sız bırbırınızı? ben nıye goremıyorum fotolarınızı? tatar kım ben kımım burası nere?

bizim iş yerinden zuhal hanımın kızının adı. 3 aylık oldu o da. hakıkaten çok güzel bi isim. ama al yazmalım selvi boylumu aşerdim bakkk şimdi.........

yaaaaaaaaaaa valla bilmıyordum öyle 10 kat fazla zarar gördüklerini falan. affet beni meleğim.. annen kötü kadın senin. :26: bi daha içmem söz...

(kötü kadın deyince de bi garip oldu be)

Ay koptum ben burda
Bunu yapan iki kişi annen ile baban mı
Soruya bak ya

Kesinlikle var canım bir bağlantın
Ben burda bazılarınızı çok merak ediyorum ya
Neye benziyorsunuz diye

hey beni merak eden var mı?

Evet hala sinirim giçmedi..

Bizimle gelme sen sonra gel dediler tam olarak
Bende kızdım
Sonra onlarda bana çok gıcık oldun sen dediler
Tam gidiyorlardı
Geri döndüler
Bana beraber yiyelim dediler
Bende hayır dedim...
Gidin dedim siz

Onlarda yemediler bu sefer
Biri yanımda kaldı
diğeri bindi arabasına gitti

CAnım inan sesimi çıkaramazsam hasta olurum ben
Sende çıkar gülüm sesini böyle olmaz
Can bu be

Ben de eşimi aradım
Ama ben bişey diyemiyorum ona
Sesimden anlamış bişey olduğunu
YAnıma geldi
Ağlarken bastı beni işyerinde öğlen...

İskender çekengillerden bir benim kızım oluyo sanırım.
Tatar deyince aklıma geldi rüyamda çiğbörek gördüm ya :26:
Offfffffff :26:

....

CAnım ye çiğbörek bayramda çiğbörek evine gitseydin keşke
Böreği süper oluyor
Canım senin kız da oğlan olmasın sonra
Bir doktora daha git...

Allah hamile olupta çalışmak zorunda kalan herkezin yardımcısı olsun ne yazıkki iş yerlerinde anlayışlı arkadaş bulmak çok zor bizi anlamak için hamile olmaları gerekiyor

Ay kızlar dediğiniz gibi 10 kat uzun sürede atılıyorsa benim çocuk kafein deposu gibidir. :18: Yılların alışkanlığıdır sabah işe gelir gelmez çay içmek, içmezsem akşama kadar uyurum iş yapamam....

yaaaaaaaaaaa valla bilmıyordum öyle 10 kat fazla zarar gördüklerini falan. affet beni meleğim.. annen kötü kadın senin. :26: bi daha içmem söz...

Bundan sonra dikkat edersin canim...

Bana hastaneden bir kitapcik vermislerdi, onda da bu detaylar yaziyordu... gunluk su kadar kafein alabilirsiniz, bu da su kadar bardak cay veya kahve demek oluyor diye...

Isterseniz bulup onu yazayim buraya....

evet biliyorum canım duygubal olduğunu
ama neden hiç girmiyor acaba normalde de

O tatildeydi bi ara, sonra işleri yoğunlaştı sanırım, net bilemiyorum bende :26:.

İşten ayrılacağı için yerine yeni birini alacaklarmış onu oryante ediyor işlere sanırım o yüzden pek giremiyormuş...

Kahramanımsın kız gökçe
Çok eğlenceli hatunsun he, kocan şanslı vede akıllı adammış vesselam

Son düzenleme:
inş.katılır aramıza
hepimizin işleri yoğun ama burda birbirimizden öğrendiklerimiz oluyor

selamm bayanlar:)

hamile iken saç kestirmek sakıncalı diyorlarsaçlarımı kestirmem lazım denizden tuzlu sudan uçları çitt oldu ve ben birşey olur düşüncesiyle kestirmekten korkuyorum.

kestirirsen bebeğin ömrü kısa olur derler...??

Ya bu kitapçıktır, cd'dir veren hastanelere hastayım ben ya.Benim doktorum nye bana bişey vermiyor,sırf bu yüzden bırakıcam he kadını.

CAnım ye çiğbörek bayramda çiğbörek evine gitseydin keşke
Böreği süper oluyor
Canım senin kız da oğlan olmasın sonra
Bir doktora daha git...

Daha yeni gördüm ama bayramda aklıma gelmedi
İstanbulda varmıdır acaba....
Valla benim kız oğlan çıkarsa eşim kalpten gitmesin sonra Allahım sen koru

:) Ben hepinizi çok merak ediyorum. Burda sanal sanal güle aynaya anlaşıyoruz ya, acaba biraraya gelsek gene böyle çen çen konuşur muyuz yoksa sus pus olup oturur muyuz onu da çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…