- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.801
Boşveeerrr yorma kendini zaten o zaman narindim şimdi en son göbüşlü Bursa hatırası resmimi koyayım
Eki Görüntüle 252104
Yalnız resmimi koymadım çalıp açık sitelerde kullanmasınlar dieGerçi bu koca göbeği koysalarda kim tıklar dimi
Boşveeerrr yorma kendini zaten o zaman narindim şimdi en son göbüşlü Bursa hatırası resmimi koyayım
Eki Görüntüle 252104
Yalnız resmimi koymadım çalıp açık sitelerde kullanmasınlar dieGerçi bu koca göbeği koysalarda kim tıklar dimi
göbeğine kurban senin beeee.... kız o ne tatlı bi göbek. valla bak keyfım yerıne geldi işte. sanıyordum ki bı benım göbek göbek gibi göbek. meğersem baya baya çıkmış herkesin göbekleri. süper süper...
canım seni görünce yazmadan geçemedim kaç haftalık hamilesin burda ne güzel göbüşün var kıskandım bende hiç göbüş yok daha
ayyy kendimi kotu hissettimmmm, sen cok icmiyorsundur zaten bence... benim dedigime bakma...
arkadaşlar yorumlarınız bekliyorumm...
hamişlikten mi bilmiyorum ama eşim dershaneci,bilirsiniz akşam grupları öğrenciler olduğu için 21,30 da paydos ediyor eve gelişide 22,30 u buluyor ben sersem gibi oluyorum beklerken uyusam uykum bölünypr gelince yemek yiyor..
bense 18 gibi evde oluyorum h.içi okadar yalnz kalıyorum ki sıkıntıdan patlıyorum evde,demem o ki eşimin geç gelişlerini çok sorun ediyorum onunda işi bu biliyorum ama geldiğinde hiç yok yere keyfimizi kaçırıyorum sonradan üzülüyorum kafamda kurmaktan sanki işten erken çöıkıyorsunda biryerlere gidiyorsun bana yalan söylüyorsun diyerek kavga çıkarıyorum.sonrada başlıyorum ağlamaya.
ssnırım hamile olduğum için kendimi bu sıralar eksik hissediyorum ben ve çok üzülüyorum,şeytanın işi gücü yok benle uğraşıyor nasıl yenicem bunu bilmiyorum.ama sonum hiç iyi olmaz hamileleiğimide berbat geçmesine sebep oluyorum( 50:
Eki Görüntüle 252104
benin kocam çerkez kayınpederim bi çerkez daha geliyor diye seviniyor
Canım Allah eşini korusun...
Yavrunu bağışlasın
Kız bende seni merak ediyorum adeni pikeyi eleferayı
benim olanı, adeseyi, litthlesunshine günışığım
oyelkenı srgmn müjdesi azelya karmax ve limonu çok merak ediyorum
Sağolasın gökçemKıyafetine göre değişiyor göbeğin görünüşü, dar giyince çıkıyor Bu arada çok bakımlı hatunsun heeeaa Kırmızı ruju çok severim, hiç böyle güzel Safiye ayla görmedimdi
heahhh kuzenimin düğününden şekerim o. sabah kalkıp akşama kadar kuaforde kalınca ancak o kadar oluyor :))) yoksa sen beni yataktan kalkınca gör bir de. hele bu aralar gör isterim. ahahahahha geçen kuzenlerden biri yengeme aynen böyle demiş. "anneeee gökçe ablamın nesi var bişey mi oldu" koptum buna.
Çok sağol canım, bu hafta 20. haftaya girdik şükür.Ben çok çok su içiyorum, yarısı sudur göbeğimin
21,30da çıktığını biliyorsun, uzak değilse bazı akşamlar git çıkışına beraber bir turlayın eve gitmeden hem sen açılmış olursun...Evine gelince huzursuz olmasını istemezsin eşinin tabiki, zaten minicik bir zaman dilimi kalıyor birbirinizle ilgilenmeniz için, sonuçta keyfinden geç kalmıyor, eşi garson olanlar ne yaspın 12den önce evde olamıyorlar.
Çok ağlarsan bebeğin mızmız ve sinirli olur bak
Maşallah maşallah
Göbeğe bak heeeeee
aaaa kız günde 2,5 lt su içiyorum bende. ya bır de akşam yemeğınden sonra bişey oluyor benim göbege. kocaman bira göbekli amcalar gibi oluyorum. bir de ahahahahah evde kısa bişey giyince alttan çıkmıyo mu hastasınım... dün kocamdaki lafı anlatıyorum.
" hamiş pompişe bak sen. baya baya yola girdin haaa" burdan baya baya şiştin, baya baya semirdin, baya baya bişey oldu sana anlamını çıkardım ben
hamişlikten mi bilmiyorum ama eşim dershaneci,bilirsiniz akşam grupları öğrenciler olduğu için 21,30 da paydos ediyor eve gelişide 22,30 u buluyor ben sersem gibi oluyorum beklerken uyusam uykum bölünypr gelince yemek yiyor..
bense 18 gibi evde oluyorum h.içi okadar yalnz kalıyorum ki sıkıntıdan patlıyorum evde,demem o ki eşimin geç gelişlerini çok sorun ediyorum onunda işi bu biliyorum ama geldiğinde hiç yok yere keyfimizi kaçırıyorum sonradan üzülüyorum kafamda kurmaktan sanki işten erken çöıkıyorsunda biryerlere gidiyorsun bana yalan söylüyorsun diyerek kavga çıkarıyorum.sonrada başlıyorum ağlamaya.
ssnırım hamile olduğum için kendimi bu sıralar eksik hissediyorum ben ve çok üzülüyorum,şeytanın işi gücü yok benle uğraşıyor nasıl yenicem bunu bilmiyorum.ama sonum hiç iyi olmaz hamileleiğimide berbat geçmesine sebep oluyorum( 50:
kuşlar yaa sizin karnınız ne çok çıkmış bende hiç yok gibi siteye koyduğum kadar hala:26::26:
offff yaa benm karnımda çıksın hemen
kuşlar yaa sizin karnınız ne çok çıkmış bende hiç yok gibi siteye koyduğum kadar hala:26::26:
offff yaa benm karnımda çıksın hemen
aaaa kız günde 2,5 lt su içiyorum bende. ya bır de akşam yemeğınden sonra bişey oluyor benim göbege. kocaman bira göbekli amcalar gibi oluyorum. bir de ahahahahah evde kısa bişey giyince alttan çıkmıyo mu hastasınım... dün kocamdaki lafı anlatıyorum.
" hamiş pompişe bak sen. baya baya yola girdin haaa" burdan baya baya şiştin, baya baya semirdin, baya baya bişey oldu sana anlamını çıkardım ben
Sağol canımmm...Bu arada göbek diyince aklıma Yeliz geldi (dunyam80) nerde kaldı ki, bi gelişme varmı acaba :26:
21,30da çıktığını biliyorsun, uzak değilse bazı akşamlar git çıkışına beraber bir turlayın eve gitmeden hem sen açılmış olursun...Evine gelince huzursuz olmasını istemezsin eşinin tabiki, zaten minicik bir zaman dilimi kalıyor birbirinizle ilgilenmeniz için, sonuçta keyfinden geç kalmıyor, eşi garson olanlar ne yaspın 12den önce evde olamıyorlar.
Çok ağlarsan bebeğin mızmız ve sinirli olur bak
Ya bu kitapçıktır, cd'dir veren hastanelere hastayım ben ya.Benim doktorum nye bana bişey vermiyor,sırf bu yüzden bırakıcam he kadını.
Ay çok tatlısın yaÇok güldüm okurken Allah da seni güldürsün Tahminlerin tuttu, koy bi resim merak ettim ama
Maşallah maşallah
Göbeğe bak heeeeee
Ben de çerkezim ama kocam değil, bizim yavruş kırma
Amin canım....
Aaaa evet bak adese,littlesunshine,benimolan,oyelken,dygbal,karmax da var...
Ay herkesi merak ediyorum...Koysa ya herkes foto :)
Eki Görüntüle 252104
Kııııızzzz gökçe artiz gibisin heeeeee.....Yaprak dökümündeki neclaya benzettim ki kendisini pek fıstık bulurum
Canim simdi gordum yazdigini... Ben tr'de diilim ama.. orda usul nedir bilmiyorum... Burda hastanede hamilelik diye bir kitapcik verdiler, icinde egzersizden, yememiz gereken seylere kadar hersey yaziyor....
Daha tamamini okumadim ama...
ama bu arada ne guzel, cok kontrollu bir hamilelik geciriyorsunuz hepiniz... Burda dogru duzgun ultrasona sokmuyorlar... ve cinsiyeti bir ay sonra anca ogrencem... kitapcigim olmasaydi da, ultrasonlara girebilseydim duzgunce...
Canım işyerindeyim...
Akşam gece evden giirp
Avatarımı değiştirip kendi resmimi koyacağım..
Sizde koyun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?