2012 Şubat Anneleri

ay benimki de aynı ya. pipi uluorta açıkta surat kapalı. yerim yer onların ben bı taraflarını. (ya bu arada doktorum erkek gıbı ama bu haftalarda klitorısı şişkın olan kız bebeklerle erkek bebeklerın pipisini karıştırabılıyoruz dedı. kesın demıyorum ama erkek gıbı şimdilik dedı. sonra da gıtmedım daha doktora)

bır de bak bılmeden ıyı bişey yapıyormuşum. ben elevıtı aldım hala öylece duruyor. sevmıyorum ben ilaç kullanmayı. gerek yokmuş di mi :)) sonuçta ilaç yani.

bu arada Maşallah böyle iyi gider inşallah herşey.

Canimm, bu sanirim klasik hamile durumu... Dun sirkette herkesle takisasim vardi benim de...
Herseye, herkese sinirlendim... Sonra da bugun rahatsizim dedim gitmedim... Kime kapris yapiyorum bilmem...
Ben neden boyle oldum diye uzuluyordum, demek ki benim gibi olanlar varmis... Durumumu hamilelige yorabilirim artik...

Bu arada canim hic et cekmiyordu, ama iskender diyince cazip geldi... Kizlar benim icinde yiyin disari cikarsaniz... Burda bulamam iskender nasil olsa...:26::26::26:

gunisigimmm oğlun mu oluyor
adengökce alıntı yapmıs anca okudum, halbuki geçmişi hep okurum ya
Gözünaydın canım, hayırlısıyla gelsin, bizimkiside yüzünü hep kapatıyordu,ama 3ü 1aradası ortadaydı

cnm bblau her zaman ki gibi hassasiyetin için tşk ederim allah tüm annelerin bebeklerini bağışlasın annelerine

Amin canım benim

Canım ya aynı yerde mi hissediyorsun pırpırları? Ben hep karnımın sağ alt kısmında hissediyorum :26:

Aslında hiç dikkat etmedim biliyomusun tatlım...Yani bugün sürekli aynı yerde oluyor,belki birkaç santim aralıklı olabilir.
Bikini bölgesi çizgisine yakın yerde.İlk de orda hissetmiştim...Sanırım sezeryan kesisinin atıldığı yer oluyor.Atma gibi böyle...
Bir de göbek deliğime yakın da bir hareketlenme oluyor bazen...
Onu da bebek hareketine yordum, nette rahmin bu haftalarda göbek deliği civarına yükseldiğini okumuştum da....
Senin nerde pırpırlar?

Sorma başından beri benim canımın çektiği et de o işte
Kaç kez yedim ama doymadım :)

Beni de sersem etti o bulantılar işte.
Armut iyi gelir bulantıya diye duymuştum,denedim psikolojik mi artık fayda gördüm...

adengökçe bende hissetmiyorum hiç hemde mide bulantılarım dönmüş durumda

alla alla niye böyle oldu ya. bblua, demetmania, ben, sen ((

kabus geri döndü yeminle... hissetme konusu da canımı sıkmaya başladı artık açık açık. burdan kızlar "ayyyy tekmeledi, ay kıpırdadı" deyınce korkuya kapılıyorum. bi bu sabah boyle ufaktan bı hareket hısseder gıbı oldum öncekılere nazaran daha kuvvetli daha gazdan zıyade hareket gıbıydı o o da uyanıkla uyuklama sırasında sabah saat 06.15 cıvarıydı...

o kadar kafama takmışım ki; geçen dua ettım uyumadan, ruyamda bebegım nasıl tekmelıyo nasıl hareket edıyo varya bı gorsen. can yaka yaka :))) az sabret da daha miniğiz bıraz buyuyeyım canını boyle alacam mı demek ıstedı nedır?

Anaaa yeminle görmedim Tebrik ederim kızı gören azınlıktasın, inşallah güzel mi güzel, uslu mu uslu bir kız olur gözünaydın
saol canım benim..walla pek uslu sayılmaz.atışlar tekmeler kırlaa,özellikle gece başlıouruzz gece hayatını çok sewioo bizimkii..ultrasonda hiç yerinde durmadığı için zor ölçüm yapıo doktorumuzz ama bu halleri beni daha çok sewdirioo minik prensesim 'LİVA' hanımmm

Son düzenleme:
kızlar bende biraz iş yapıyorum bi bakıyorum 2-3 sayfa olmuş
cevap veremediğim arkadaşlar oluyorsa lütfen kusura bakmasınlar

Maşallah ona darısı bizim tembellerin başına ismi çok değişikmiş canım anlamı nedir?

ayy seninnkide öyle demek,demek yüzünü kapatıyo.:))
ben çok erken öğrenmiştim cinsiyetini,o yüzden daha kimseye söylememiştim,çünkü doktorum banada kız ve erkek cinsiyetleri bu dönemlerde birbirine benzer karışır demişti,ama ben arada 2 farklı doktora daha gittim,onlarda erkek dediler,e bugünde yine görünce artık değişmez diye düşünüyorum,etrafımdakilerede söylerim sanırım.
elevit e gelince benim normal devlet hastanesine giden taqnıdığımdan,amerikan hastanesinde profösöre giden tanıdığıma kadar kimi gördüysem elevit kullanıyorum deyince ben doktoruma o yüzden sordum,siz niye yazmıyorsunuz diye.öyle ısrar ettimki adam yzmak zorunda kaldı:))
doktorum şey dedi:içindeki vitamini alırkan kimyasalınında alıyorsunuz diyo!senin yiyeceğin 1 yumurtadaki proteini bile karşılamaz dedi.amaann herkes farklı söylüyo işte.

puahuahauahuah 3'ü 1 arada yazmış ya. ajahahajhaj bu kız beni öldürecek benzetmeleriyle. terbiyesiz kızım bizim erkekler valla. yüz kapalı pipi ortalıkta. yiğidin malı meydanda olur dermişcesine.

Amin canım benim
Beni de sersem etti o bulantılar işte.
Armut iyi gelir bulantıya diye duymuştum,denedim psikolojik mi artık fayda gördüm...

aaaa bak yanımda bır adet de armutum var. ama korkuyorum çünkü şekerlı şeylerin geri dönüşümü bana mide yanması olarak yansıyor.

Tekme tokat şeklinde bende de yok.Doktorum 19. hafta civarı duyarsın dedi.İlk gebeliklerde geç duyuluyormuş, sonra fazla kilolularda da...
Bir arkadaşım da,yeni doğum yaptı 20. haftadan sonra duymuş...

İşte benimde o dediğin sezeryan kesisinin atıldığı yerde ama sağ tarafımda, başından beridir hep aynı yerde hissediyorum, aynen atma gibi..Dönmüyor mudur nedir anlamadım hiç.

Dönüyodur da belki o pozisyonda daha güçlü bir hareket yapabiliyordur.
Yada senin karnında o bölgede bi hassasiyet vardır...Bende de gezmiyo yani öyle karış karış

Maşallah ona darısı bizim tembellerin başına ismi çok değişikmiş canım anlamı nedir?

anlamı peygamber efendimizin mahşer günü müslümanları altında toplayacağı sancak liva'tül şahadet...hem anlamı çok hoş hemde ismin söylenişi çok hoşumuzgidioo..banada uyuyoo,esra-liva

bu aradaa annem bunu ördürüoo yaa çok tatlı şimdi gidip doğurasım geldiEki Görüntüle 252084

nescafe 3ü 1arada içemiom ne zamandır başıma vurdu heralde ondan geldi aklıma

isim de, anlami da cok guzelmis canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…