2012 Şubat Anneleri

biz geldiiiiiiiiiiiiik. en kazığından sınavımızı hazırladık, evrakları teslim ettik ve burdayız okul ve ev serin, dışarısı cehennem sıcağı... yeni okulumda kimse hamile olduğumu anlamadı müdür amcayı çok sevdik, anlayışlı, oh keyfimize diyecek yok.

ya kızları olanlar Ada koyun ya, yada Mira. ben sırf bu yüzden kız olana kadar doğururum iyi mi

cnm bizi de eklersen sewinirizz sat 15 mayıs beklenen doğum tarihi 19 şubat cinsiyet:kız isim: Liva

benide tabloya eklermisinizbebgimiz kız sat 3 mayıs tahmini dogum tarihi 7 şubat (4 gün önce dogarsa babasıyla aynı gün olacak:)

slm kızlarr nabersiniz bakalımm:)yeni göz attım sayfalara yeni tablomu yapıousunuzz?:89:

Elımden geldıgınce yapmaya gayret edıyorum.

o tabloda ben niye yokum??? :44:

daha da gelmem davosa...

Canım benım, bır baktım olmus mu dıye.
Sımdı devam edıyorum ama, arada ya bırı gelıyor ya ısım cıkıyor.
Ancak yapabılıyorum bende.

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım.Ne öğretmeniydin sen? Çok korkarım ben öğretmenlerden he.
Öğretmenler 1. Doktorlar 2.
Mira'nın anlamı ne ki?

cnm bizi de eklersen sewinirizz sat 15 mayıs beklenen doğum tarihi 19 şubat cinsiyet:kız isim: Liva

benide tabloya eklermisinizbebgimiz kız sat 3 mayıs tahmini dogum tarihi 7 şubat (4 gün önce dogarsa babasıyla aynı gün olacak:)

Kızlar, elımdekı lısteyı bıtıreyım once, sonra hepınızden bılgılerınızı guncellemenızı ısteyecegım.

Ve kımler artık foruma gelmıyorsa (ben hatırlayamadım) yazmanızı rıca edecegım kı, lıste bos yere uzayıp gıtmesın.

Amanııın sakın yanlış anlama olmasın diyiim. Ben de Ayşe, Zeynep, Elif isimlerini çok severim. Ama hani herkes artık çocuklarına yeni isimlerden koyuyor ya, bizimki Allah kısmet ederde ilkokula başladığında "Tüm arkadaşlarım Ada, Azra, Lara benimki neden Ayşe" demesinden çekiniyorum. Yoksa ben seve seve koyarım ama, onun da kendince farklı bir dünya olacağını ve o zamana hayatın daha farklı olacağını düşününce tırsıyorum...

O da görümcem desem inanır mıydın
ama valla da öyle :))))

Ahahaaaa çok hoş yaaaa :)))

Hoşgelmişsin komşu :) Mira ne dimek aceba? :26:

şekercim ben de yokum ama ama ama

O da görümcem desem inanır mıydın
ama valla da öyle :))))

ahahah kızım ben aslında yoğummm. ben ölüyümmmm... hepinizin hayatını biliyorum ben. demın pişmanıyenın kocasının soyledıklerı şimdi görümcenın ismi...

ben aslında yoğum dedım de aklıma burhan altıntopun tiradı geldi. ahahahhaa

Hoşgeldin canım.Ne öğretmeniydin sen? Çok korkarım ben öğretmenlerden he.
Öğretmenler 1. Doktorlar 2.
Mira'nın anlamı ne ki?

inkılızçe öğretmeniyim şeker, beni de bu sebeple sadece küçükler sever 4ler 5ler 6lar, ay yerim ben onları
artık lisedeyim, bakalım ne olacak
ben telaffuzu kolay ve güzel olan isimleri çok beğeniyorum. kısa olacak bir de.
Mira Latince kökenli bildiğim kadarıyla. bir kuyruklu yıldız adı, aynı zamanda harika olarak biliyorum İngilizce'de miracle'ın anlamlarından biri de harika zaten...

Evet evet bende korkuyorum senden artık

benim de kızım olursa tabii daha cinsiyetı bellı değil ama göstermediği için öyle glıyo bana adını inşallah ELİFSARE koyacam yada ELİF ELA

Gülru koyun kızınıza Gülru.Valla bak.Koyun gitsin

gülru ne demek çok garip geldi bana, bende ayşe ismini düşünüyorum hiç zorlanmadan kullanabilecegi bir isim. benim adım enise çok zorlandım kimisi yanlış yazdı kimisi yanlış söyledi,bence farklı olsun diyede çok uğraşmamak lazım

"naber concon nassun gülüm? beni bulamadın mı? ha ha hahah. ara tara tırım tırıs yok di mi? beni bulamazsın gülüm...ben aslında youummm. ""

ahahahahah burhan ya çok özledim...

korkma şekerim. zararsızım ben )

O zaman senden korkmam, ingiliscem iidir övünmek gibi olmasın
Latince kökenliyse koymıyım, Türkçe isim olsun.Olmazsa Farsça filan da olur.

kızlar bişey sorcam bu tetanoz aşısının yan etkileri warmı yaa benim çoğu ilaca alerjim wardaa maaleseff korktum birass

Doktora danışmak lazım,Ama ilkokulda filan olmuşsundur, hiç aşı olduğunda alerjik reaksiyon verdiğin olmuşmuydu?

kızlar sinir küpüyüm şuan delircem resmen ya..
benim aile hekimim eski oturduğum yerde beylikdüzünde çıktı oysa çoktan taşınmama ve ikametgah adresimi değiştirmeme rağmen..
beylikdüzünden aramışlardı geçenlerde gelin kontrollerinizi yapıcaz diye durumu anlatınca en yakın yere aldırın aile hekiminizi dedi.
bende iş yerime yakın yerdekine gitmek istiyorum.. çünkü hemen işe başlıcam maalesef annemde işyerimin çok yakınında oturuyor.
kolaylık olsun diye ole düşündüm bebekte filan acil bir şey çıkarsa hemen alır götürürüm diye.. biraz önce aile hekimliğine gittim..
hamileyim yakında aşım var ve o yüzden buraya gelmek istiyorum dedim..
doktor bey efendi bana ukala ukala seni buraya alamam bu zamana kadar kontrollerin yapılmamış , bana ceza gelir filan dedi..
git evinin yakınındakine kayıt ol dedi.. ama ben burayı istiyorum hekim seçme hakkım var diyorum hala ben seni kabul etmiyorum diyor.
böyle bir hakkınız yok diyorum ama adamla konuşulmuyor ki.. ama sinirden gözlerim doldu, dişlerimi sıkıyorum,dudaklarımı ısırıyorum..
en sonunda patladım ben şikayet edicem sizi dedim bana ne dese beğenirsiniz heh zaten bunu demeni bekliyordum..
nasıl kaçtığımı nasıl çıktığımı bilemedim hala aklıma geldikçe düşündükçe boğazım düğümleniyor sinirden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…