2012 Şubat Anneleri

elefera
sendemi erkek diyosun artık erkrk rekoru kırcam..artık kız olursa kabul etmicem

Bılmem, bırden ıcıme oyle dogdu.
Ama bakma sen bana, hep aldanırım.

canım eline sağlık guzel olmus ama bısey eksık oda ben

erkek isim tuna sat 11 mayıs dogum 15 subat

Tatlım, yarın eklesem darılmazsın dımı?
Sımdı ben farklı bır sekılde yapıyorum da tabloyu, onun ıcın ıs yerındekı bılgısayarıma baglanmam lazım, dosya onda.
Ama bılgısayarım cok yavas ılerlıyor.
Yarın Allah ızın verırse ıs yerımden eklerım.
Darılma sakın nolur.

Cıkayım artık bende.
ıyı aksamlar hepınıze.

aşk olsun neden darılayım ne zaman musait olursan artık canım
sanada iyi aksamlarr

Canım dualarım seninle, bugün forumda söylediler sen de yusuf suresini bol bol oku canım..Belki yanlış görmüştür Allah büyük ne olur kendini sıkıntıya sokmamaya çalış ve bebeğinle iletişime devam et.

azelyacııım ismin gözükmeyince seni yok sandım o yüzden bişey yazmadım...
maşallah bebişine kocaman olmuş oğluşun
aşında hayırlı olsun :) ağrı varmıı??

Hayalet takılıyorum canım ben :)) Sağol bitanem ağrım varya kolum ağrıyor akşamda üstüne yatma dedi hemşire, ama sola yatmamız gerekiyor, artık bu gece sağa yatıcam.

cnm bnm, cinsiyetimiz kız isim:liva eklersen sewinirizz şimdiden teşekkür ettikk

mrb ark...ikili testimin sonucu 1/249 çıkmıştı üçlü testimi bugün aldım 1/6939 çıktı dr daha göstermedim sizce nasıl???

çok iyi çıkmış canım, bukadar uçurum olması çok garip, benimde 1/220 di 2li test 4lü testim ise 1/2200 çıktı doktor çok iyi dedi çok şükür azda olsa rahatladım

cnm bnm yüreğiini ferah tut,dualarım seninle...göz yanılmasıdır inşallah üzme kendini inşallah bişey çıkmaz..

oooo neler olmuş fatmagülde neler ama gelinlik çok hoş..özellikle yaka kısmı.... inş kerimin suçsuzluğu ortaya çıkar,onu çıkarsa çıkarsa hapisten asu çıkarır.....o çocuğun intihar edeceği belliydi zaten....ohhhh iyi oldu..yeni bir diziye başladı gerçi ondan çıktı burdan.....vedatmıydı neydi adını unuttum şuan...ayrıca gerçektede yeni evlendi..yavuz bingölün eski sevgilisiyle....allah mesut etsin..iyi akşamlar kızlar...bizde eve didiyoyuzz oğlumla..byyyy:79::79:

eleferacım ben 1.liste yokum.sonradan eklenmıştım canım benim..Azelyacım eklemişti..
yarın sabah cinsiyetini öğrenmeye gıdıcem..
öğreneyim tüm bilgilerimi yazarım tamam mı canım..

canım benim aman kopma.dualarım senınle..
içini ferah tut.allah izniyle bi şey çıkmayacak..

..........................................................................

Son düzenleme:

canım azraismiyle ilgili nette bi araştırma yaptım az önce
ne kadar doğru bilemem ama okuduklarımı yazmak isterim

azra isminin anlamı aynı senin dediğin gibi yazıyor her yerde
ama bi kaç faklı şey var
biri demişki hz fatımaya verilen isinlerden biri bunu araştırdım ama bulamadım
ama şöyle bi tesadüfe rastladım hz fatımanın isimlerinden biri betül ve betülün anlamı el değmemiş erkekten uzak yaşayan kadın demekmiş
hz meryemede betül lakabı verilmiş diye yazmış birilleri ne kadfar doğru bilmem ama
ben betül ve azra ismi arasında bi bağlantı kurdum kendimce ikiside el değmemiş demek

eğer bu kötü anlamda olsaydı neden hz fatımaya betül denilsin dimi??

bende insanların isimlerinin özelliklerini taşıdıklarına inanıyorum ve o yüzden iyice araştırıp güzel anlamlı bi isim koymak istiyorum
veelimden geldiğincede bu ismi araştırıcam eğer sende yeni bişeyler duyarsan benimle paylaşırsan çook sevinirim canım

Aa.... olmadı ya, ne bıcım gozuktu.
Kahvaltımı yaapyım en ıyısı, sonra ılgıleneyım.
Ac karna yapamıyorum demek kı

Son düzenleme:
günaydın kızlar
dün akşam servisle eve giderken karnıma bir ağrı saplandı hemen doktora gittim apar topar önüme ilk gelen hastaneye daldım..
çok şükür bebeğim iyiymiş...
sizede böylee sancı oluyormu birden kramp gibi

herkese günaydın:)

gözünaydın srgmn, iyi haber almana sevindim. bende de zaman aman oluyor, eğildiğim zaman veya bacaklarımı karnıma çektiğim zaman, korkulacak birşey yok....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…