- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.801
Aa.... olmadı ya, ne bıcım gozuktu.
Kahvaltımı yaapyım en ıyısı, sonra ılgıleneyım.
Ac karna yapamıyorum demek kı
günaydın kızlar
dün akşam servisle eve giderken karnıma bir ağrı saplandı hemen doktora gittim apar topar önüme ilk gelen hastaneye daldım..
çok şükür bebeğim iyiymiş...
sizede böylee sancı oluyormu birden kramp gibi
günaydın kızlarrrrr
herkese günaydın:)
gözünaydın srgmn, iyi haber almana sevindim. bende de zaman aman oluyor, eğildiğim zaman veya bacaklarımı karnıma çektiğim zaman, korkulacak birşey yok....
Dünyam dün ne yaptın
çok merak ettim seni
Sabah sabah başım ağrıyor yaa
oğlum ve eşim grip olmuş
oğlumun ateşi var
aklım evde
dun sinir oldum!
Esimle bulustuk. Telefonda bakarız dedi. Yan yana geldigimizde soyledigim zaman dur bi simdi sırası degil, agrın sızın biseyin yok dedi!
Ayın sonunda beraber gideriz dediAma ayın sonunda degil, 21 inde gidicem cunku 4 hafta oluyo.
Artık istese de istemese de gidicem normal kontrol zamanı cunku.
Aslında dun fazla ustelemedim cunku sonra daya yeni gittin diycek diye.
dünyam sen çalışıyormusun evdemisin
kaynananlarla beraber oturuyorsun ya
bilgisayarda takılmana laf etmiyorlar mı
merakımdan soruyorum yanlış anlama lütfen
klasik kaynanalar laf ederler de ondan
Dun sinir oldum!
Esimle bulustuk. Telefonda bakarız dedi. Yan yana geldigimizde soyledigim zaman dur bi simdi sırası degil, agrın sızın biseyin yok dedi!
Ayın sonunda beraber gideriz dediAma ayın sonunda degil, 21 inde gidicem cunku 4 hafta oluyo.
Artık istese de istemese de gidicem normal kontrol zamanı cunku.
Aslında dun fazla ustelemedim cunku sonra daya yeni gittin diycek diye.
Dünyam; 22 haftada ayrıntılı ultrasona gideceksin değil mi? ben de meraklanıyorum zaman zaman ama ayda 1 giriyorum ultrasona. kendimi dizginlemezsem sürekli evham içinde kalacağım. içini rahat tut sen Allah'a emanet bebeklerimiz.
Selam kızlar bende öğrendim sonunda cinsiyetini erkekmiş....ama dr kalbinde beyaz bir parlaklık gördü ve down sendromu riski taşıdıgı için 4lü test verdi..sonuçlar yarın çıkacak yüreğim pır pır...daha karnımda onu yeni yeni sevip onla konuşmaya başlamıştım şimdi ondan da kopmuş gibi hissediyorum bana dua edin ne olur...inşallah bir sorun çıkmazda sağsalim doğar küçük oğlum
Amin inşallah canım ...
Ben ücretsiz izinden yeni döndüm okula
Yani kızım 1 yaşında
Beklemiyorlar benden 4. bebeği...
Bende açıkcası kimsenin yüreciğine indirmeden söyleme peşindeyim...
Karnım çıksın diyorum...
Canım mama sandalyesi şart
Sallanan beşiği doğacak olan da kullanır bu da..
Mama sandalyesini 3 ü de kullanır oğlum hariç
o artık okullu oldu
sen neler yaptın?
Evet canım biz 2 kardeşiz.Ben 1980 doğumluyum kız kardeşim 1987.İlk doğumu 25 yaşına girmeden ikincisi de 32,5 yaşındayken oluyor.İkimizi de normal doğumla dünyaya getirmiş annem.
Üstelik annemde 11 cm kısalık var bir bacakta diğerine göre. Küçükken bir kaza geçiriyor, 3,5 yaşındayken.
Kaynayan pekmez kazanının içerisine düşüyor. Göğsü ve karnı hariç tüm vücudu yanıyor.
Kalçada kayma bu kazanın iyileşme sürecinde biraz da anneannemin bilinçsizliğinden kaynaklanıyor….
Hiç gözün korkmasın canım Rabbim yardım ediyor bağışlıyor, annem yaptı, sen de yapacaksın Allahın izniyle.Ben sana inanıyorum.
aaaa..bilmemki canım..sabahları daha az çıkmak lazım..şimdiden su toplayıp ödem olması için daha erken..daha ilerki aylarda oluyormuş o..
gece yatarken yiiyip yattığın için olabilirmi.tabi öyle yapıyorsan!
mrb ark...ikili testimin sonucu 1/249 çıkmıştı üçlü testimi bugün aldım 1/6939 çıktı dr daha göstermedim sizce nasıl???
mrb arkadaşlarr
listemiz çok hoş olmuş...ben de yarın inşallah cinsiyetini yazdırcam :18::18:
Selam kızlar bende öğrendim sonunda cinsiyetini erkekmiş....ama dr kalbinde beyaz bir parlaklık gördü ve down sendromu riski taşıdıgı için 4lü test verdi..sonuçlar yarın çıkacak yüreğim pır pır...daha karnımda onu yeni yeni sevip onla konuşmaya başlamıştım şimdi ondan da kopmuş gibi hissediyorum bana dua edin ne olur...inşallah bir sorun çıkmazda sağsalim doğar küçük oğlum
günaydın kızlar
dün akşam servisle eve giderken karnıma bir ağrı saplandı hemen doktora gittim apar topar önüme ilk gelen hastaneye daldım..
çok şükür bebeğim iyiymiş...
sizede böylee sancı oluyormu birden kramp gibi
Sabah sabah başım ağrıyor yaa
oğlum ve eşim grip olmuş
oğlumun ateşi var
aklım evde
Ya valla bana kimse bisey demedi su haftada suraya gircen bunu yapcan diye.
Hatta son gittigim doktorum 1 ay sonra gel diye cagırmadı bile..
2 hafta sonra gittigimde 20+4 haftalık olucam bakalım ne diycek doktor.
Aslında ben oğlumun hareketlerini hissettigimi dusunuyorum. Cunku daha once hic yasamadıgım seyleri yasıyorum.
Deniz dalgalanması gibi birsey oluyor icimde bir sag tarafımda bir sol tarafımda sanki donuyor icimde gibi.
O yuzden fazla da sıkıntı yapmıyorum acıkcası ama gene de gormek istiyor insan yavrusunu =) Acaba boyu ne kadar olmus kac gram olmus vs. merak ediyorum.
çok geçmiş olsun. Inşallah kısa sürede atlatırlar. Aman sen kendine dikkat et sen de grip olma.
yok calısmıyorum evdeyim.
Kaynanamlar suan burda degil, koydeler.
Kaynanam calısıyor zaten aksamları geliyor eve kayınpederim de evde olmuyor erken cıkıyor evden dısarı ben rahat oturayım evde diye.
Genelde onların yanında oturmamaya calısıyorum zaten laf etmediler simdiye kadar gerci ama.
Zaten ben bilgisayar olmasa sıkılırım. Evde oturmaya alısık birisi degilim cunku, yani degildim 5 ay oncesine kadar =)
hissediyorsundur hareketlerini. gelecek ay artık iyice hareketleri belirginleşecek. o dalgalanmaların hepsi senin miniğine ait:) seni çok iyi anlıyorum. mümkün olsa ben de eve ultrason cihazı alırdım o derece:)
Canım burdaki çoğu kişi o face grubuna dahil olmadı, ben de girdiğim gibi çıktım, burda paylaşımlar yapmak daha zevkli geldi..Bu face grubunu diğer 2012 şubat anneleri beraber ilerleyelim doğuma topiğinde kurdular sanırım, onlarda dağıldı bildiğim kadarıyla da aktif bir topic değildi.Sanırım sen de ordaydın çünkü ben seni çıkaramadım ilk günden beri bu topicteyim ama?
3lü testin çok iyi canım gözünaydın.
Selam hoşgeldin...Ayaklarının ıslak olması tabiki iyi değil, inşallah gönlüne göre olur herşey.
günaydınn dınn dınnn...
eheheheheh kızlar bugün güzel bi gün. aslında kötü başladı. benim mesaim 08.00 da başlıyr eşiminki de 08.30 da. ben merkeze çok uzak bi yerde çalışıyorum, eşim merkezde. hamileliğim boyunca sabahları hiç servise binmedim. eşim bindirmiyor, (yollarımız biraz kötü de) her sabah eşim benimle kalkıp beni iş yerime bıraktı. doğurana kadar da devam edecek sanırım.
bu sabah benim telin alarmı çaldı ben eşim nasılsa birazdan kalkacak dıye durdurdum. eşimin birazdan alarmı çaldı nasılsa gökçe çalacak diye durdurmuş. ve bingo gözlerimi açtığımda saat 8.30du ehehehe. eşim de inanılmaz mıymıntı olduğu için, banyosu, saçı, giyinmesi epey zaman aldı. "her sabah banyo yapmak zorunda değilsin. hele hele ben ge kalmışken yapma bari" diye trip attım adama yol boyu. cevap vermeyince de (ki hiç vermez o sıra ben yokmuşum gibi davranır ve bu benı hepten deli eder) baya sinirlendim. neyse işe şimdi geldim. yerime oturdum ve ilk defa bu kadar sert tekmeler hissediyorum karnımda. kelebeğim kanatlandı karnımın içinde sanki... babama haksız yere kızdın diye annesine ceza kesiyor aklınca miniğim.
ama süperrrr bi hismiş bu... uçuyorum havalarda.
Azelyacım merhabalar,face grubu bayağı kalabalık olmuştu.burayı bırakmadık tabiki buradan da devam edildi.ama onlar geçen hafta buluştular Cevahir'de...daha yeni kaynaşma oldu yani.bence bir terslikten dolayı kapandı.veya sistemden dolayı.olsun ben her iki taraftanda takip ediyorum.araya tatil girince fazla yazamadım ondan hatırlayamamışsındır.zaten geç katıldım aranıza.neyse olsun önemi olan olan bundan sonra kaynaşmak.daha çok vaktimiz var:))bebişine ve sana sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?