2012 Şubat Anneleri

Aa.... olmadı ya, ne bıcım gozuktu.
Kahvaltımı yaapyım en ıyısı, sonra ılgıleneyım.
Ac karna yapamıyorum demek kı

günaydın kızlarrrrr

Gunaydın hanımlar

elefera; afiyet olsun canım.

srgmn; benim de ara ara oluyor agrılarım rahim buyumeye basladıgı yukarı cıkmaya basladıgı icin agrıların olması normal.
Agır kaldırmamaya fazla is yapmamaya calıs dikkat et kendine.

Dünyam dün ne yaptın
çok merak ettim seni

Dun sinir oldum!

Esimle bulustuk. Telefonda bakarız dedi. Yan yana geldigimizde soyledigim zaman dur bi simdi sırası degil, agrın sızın biseyin yok dedi!

Ayın sonunda beraber gideriz dedi Ama ayın sonunda degil, 21 inde gidicem cunku 4 hafta oluyo.

Artık istese de istemese de gidicem normal kontrol zamanı cunku.

Aslında dun fazla ustelemedim cunku sonra daya yeni gittin diycek diye.

dünyam sen çalışıyormusun evdemisin
kaynananlarla beraber oturuyorsun ya
bilgisayarda takılmana laf etmiyorlar mı
merakımdan soruyorum yanlış anlama lütfen
klasik kaynanalar laf ederler de ondan

dünyam sen çalışıyormusun evdemisin
kaynananlarla beraber oturuyorsun ya
bilgisayarda takılmana laf etmiyorlar mı
merakımdan soruyorum yanlış anlama lütfen
klasik kaynanalar laf ederler de ondan

Yok calısmıyorum evdeyim.

Kaynanamlar suan burda degil, koydeler.

Kaynanam calısıyor zaten aksamları geliyor eve kayınpederim de evde olmuyor erken cıkıyor evden dısarı ben rahat oturayım evde diye.

Genelde onların yanında oturmamaya calısıyorum zaten laf etmediler simdiye kadar gerci ama.

Zaten ben bilgisayar olmasa sıkılırım. Evde oturmaya alısık birisi degilim cunku, yani degildim 5 ay oncesine kadar =)

Dünyam; 22 haftada ayrıntılı ultrasona gideceksin değil mi? ben de meraklanıyorum zaman zaman ama ayda 1 giriyorum ultrasona. kendimi dizginlemezsem sürekli evham içinde kalacağım. içini rahat tut sen Allah'a emanet bebeklerimiz.

Ya valla bana kimse bisey demedi su haftada suraya gircen bunu yapcan diye.

Hatta son gittigim doktorum 1 ay sonra gel diye cagırmadı bile..

2 hafta sonra gittigimde 20+4 haftalık olucam bakalım ne diycek doktor.

Aslında ben oğlumun hareketlerini hissettigimi dusunuyorum. Cunku daha once hic yasamadıgım seyleri yasıyorum.

Deniz dalgalanması gibi birsey oluyor icimde bir sag tarafımda bir sol tarafımda sanki donuyor icimde gibi.

O yuzden fazla da sıkıntı yapmıyorum acıkcası ama gene de gormek istiyor insan yavrusunu =) Acaba boyu ne kadar olmus kac gram olmus vs. merak ediyorum.

Rabbim herşeyi gönlümüze göre verir inşallah tatlım..
Allahın izniyle inş. sonuçlar güzel olur..

Bu arada günaydın güzel bayanlar...
Hayırlı cumalar aynı zamanda..

Ücretsiz izin süresi 2 yıla çıkmadı mı yaa 657 de? Kızın da çok minikmiş daha. Ben 3 yaşında falan diye düşünmüştüm. Ama gerçi hatırlıyorum; hem emziyorum hem de hamileyim demiştin yanlış hatırlamıyorsam...

Hmmm annen için üzüldüm şimdi böyle anlatınca. Benim de farklılık var iki bacağım arasında ama milimetrik. Yani hamdolsun dışardan anlaşılmıyor kalça çıkığım. Yürürken aksamam da yok çok şükür, inşallah doğumdan sonra da olmaz... Annenin normal doğum yapmış olması bana acaip umut verdi. Bana normal yapamazsın diyorlar, sezeryan diyorlar. Çatım mı dar yoksa kolaylarına geldiği için mi bilmiyorum ama, benim 1. tercihim normal doğumdan yana. Ha tabi zorunluluklarım olursa sezeryana da çok uzak değilim.... Bu arada çok teşekkür ederim... Son cümlen çok duygulandırdı, gözlerim doldu...

Gece yatarken sadece süt içiyorum ama sayılır mı ki o? Bir de benim sabahları daha kilolu çıkmam hususu hamile olmadan önce de vardı. Yani ben kendimi bildim bileli böyleyim.

mrb ark...ikili testimin sonucu 1/249 çıkmıştı üçlü testimi bugün aldım 1/6939 çıktı dr daha göstermedim sizce nasıl???

Üçlü testin bence gayet iyi görünüyor canım.

mrb arkadaşlarr

listemiz çok hoş olmuş...ben de yarın inşallah cinsiyetini yazdırcam :18::18:

E hadi inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz bugün o zaman :)

Lütfen kendini bırakma. Benim bi arkadaşıma da ayrıntılı ultrasonda bebeğin akciğerinde kist var demişlerdi ama, hamdolsun ki bebek doğduğunda böyle bir sorun olmadığı çıktı ortaya. O yüzden lütfen bol bol dua et, hepimiz edelim. İnşallah minik oğlun son derece sağlıklıdır ve sağ salim doğar...

Evet benim son modam bu. Geçen haftasonu bi başladı daha bugün azıcık daha iyi gibiyim sanırım. Hem bacak krampları hem de karın kasılmalarım var...

Sabah sabah başım ağrıyor yaa
oğlum ve eşim grip olmuş
oğlumun ateşi var
aklım evde

Geçmiş olsun tatlım. Bari sen kendine dikkat et de arada sende hasta olma...

hissediyorsundur hareketlerini. gelecek ay artık iyice hareketleri belirginleşecek. o dalgalanmaların hepsi senin miniğine ait:) seni çok iyi anlıyorum. mümkün olsa ben de eve ultrason cihazı alırdım o derece:)

günaydınn dınn dınnn...

eheheheheh kızlar bugün güzel bi gün. aslında kötü başladı. benim mesaim 08.00 da başlıyr eşiminki de 08.30 da. ben merkeze çok uzak bi yerde çalışıyorum, eşim merkezde. hamileliğim boyunca sabahları hiç servise binmedim. eşim bindirmiyor, (yollarımız biraz kötü de) her sabah eşim benimle kalkıp beni iş yerime bıraktı. doğurana kadar da devam edecek sanırım.

bu sabah benim telin alarmı çaldı ben eşim nasılsa birazdan kalkacak dıye durdurdum. eşimin birazdan alarmı çaldı nasılsa gökçe kalkacak diye durdurmuş. ve bingo gözlerimi açtığımda saat 8.30du ehehehe. eşim de inanılmaz mıymıntı olduğu için, banyosu, saçı, giyinmesi epey zaman aldı. "her sabah banyo yapmak zorunda değilsin. hele hele ben geç kalmışken yapma bari" diye trip attım adama yol boyu. cevap vermeyince de (ki hiç vermez o sıra ben yokmuşum gibi davranır ve bu benı hepten deli eder) baya sinirlendim. neyse işe şimdi geldim. yerime oturdum ve ilk defa bu kadar sert tekmeler hissediyorum karnımda. kelebeğim kanatlandı karnımın içinde sanki... babama haksız yere kızdın diye annesine ceza kesiyor aklınca miniğim.

ama süperrrr bi hismiş bu... uçuyorum havalarda.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun. Inşallah kısa sürede atlatırlar. Aman sen kendine dikkat et sen de grip olma.

sağol canım dikkat ediyorum ama bakalım artık

zaten bilgisayar olmasa kaynanayla kayınpederle zaman geçermi ıyyyy

hissediyorsundur hareketlerini. gelecek ay artık iyice hareketleri belirginleşecek. o dalgalanmaların hepsi senin miniğine ait:) seni çok iyi anlıyorum. mümkün olsa ben de eve ultrason cihazı alırdım o derece:)

Evet gelecek ay artk tamamen hissederim tekmelerini falan..

Valla ben de dusunmedim degil bir ara. Hatta ruyalarıma bile giriyodu bi ara

Azelyacım merhabalar,face grubu bayağı kalabalık olmuştu.burayı bırakmadık tabiki buradan da devam edildi.ama onlar geçen hafta buluştular Cevahir'de...daha yeni kaynaşma oldu yani.bence bir terslikten dolayı kapandı.veya sistemden dolayı.olsun ben her iki taraftanda takip ediyorum.araya tatil girince fazla yazamadım ondan hatırlayamamışsındır.zaten geç katıldım aranıza.neyse olsun önemi olan olan bundan sonra kaynaşmak.daha çok vaktimiz var:))bebişine ve sana sevgiler....

Gunaydın tatlım

Kotu baslamıssın gune gercekten de. Ama oğlunun o tekmelerini hissetmek dunyaya bedel.. Cok muthis bi duygu hercekten de

Canım face grubu kapanmadı ki.

Gecenlerde aktif olmayan uyeleri sildiler gruptan seni de o arada silmislerdir buyuk ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…