2012 Şubat Anneleri

Kızlar ben saglık ocagına gidiyorum simdi..

Hem kan tahlili sonuclarını alıcam hem de tetanoz asısı olucam..

Cok korkuyorum asıdan dua edin bana (((

:) Çok heyecanlıııı' Ben de sabırsızlıkla bekliyorum o sert tekmeleri

Canım face grubu kapanmadı ki.

Gecenlerde aktif olmayan uyeleri sildiler gruptan seni de o arada silmislerdir buyuk ihtimalle.

Yahu nedir bu face grubu? Bi benim haberim yok heral bundan :)

Canım face grubu kapanmadı ki.

Gecenlerde aktif olmayan uyeleri sildiler gruptan seni de o arada silmislerdir buyuk ihtimalle.

nasıl kapanmadı ki güzelim,arama motorunda çıkıyordu eskiden şimdi çıkmıyor.hemde ben yorum yapıyordum aktiflik buysa eğer...neyse canım sildilerse de ne yapalım.ama bence başka bir terslik var sildiklerini sanmıyorum...hiç kimsenin hakkı değil o şekilde silmek.sen çıktım demiştin,hala takip ediyormusun anlamadım.bana linki yollarsan sevinirim.teşekkürler....

Dünyam, kusura bakma ben azelyaya cevap veriyorum sandım.sen de face grubundamıydın arkadaşım....kusura bakma bana linki yollarmısın...teşekkürler...

Ay bide deminden beri yazıp yazıp duruyorum da bi günaydın demeyi akıl edemedim. :) HEPİNİZE GÜNAYDIIIIN

Günaydın canım...Bana da ani hareket ettiğimde yada bazen gece sağdan sola dönerken giriyor kramp, karnıma.
Aynen bacağa giren kramp gibi ama yumuşaması daha kısa sürüyor.

Canım gönlünü ferah tut,Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak.Benim bir arkadaşıma da akciğerde kist var dediler bebeğine, ama doğuma kadar kayboldu şimdi maşallah çok tatlı bebeği var, çok sağlıklı.

Evet bu şey çok daha kullanışlı geldi bana canım.
Ana kucağının kullanışlı olduğunu zaten duymuştum.Ben bebek arabasına uyumlu olanlardan (araç koltuğu gibi olanlardan) alacağım ksımetse.
Bu tipini de bşr bakayım,nerelerde varmış...

Günaydın canım....Senin eşin aynı benimki gibi işte.Mıymıy Kaç kez böyle geç kalmışızdır, aheste aheste çıkmıştır evden...
Ben kapıda kulaklarımdan buhar çıkar vaziyette beklerim.

Bu birkaç gündür bende tekme gibi,dalgalanama gibi şeyler hissediyorum ama emin olamıyorum....Bağırsak hareketimidir acep diye...
Ama daha önce de hiç hissetmediğim şeyler.Genellikle akşam oluyor benim öğleden sonra başlıyor.
Gece de tepişip durdu, uykumun arasında hissettim. Karnım sürekli ligiligi ligiligi halindeydi.
Kızıma normal insanların gece uyuduğunu öğretmem lazım sanırım

kızlar facede kocamla savas yapmaktan burdaki geçmiş sayfaları okuyamadım yaa.farmvilleden sonra bu oyunda değişik geldi sıkılana kadar savasır dururuz artık

Tabi canım annemin durumu epey ağır...Aksama çok belli tabi, ortopedik ayakkabıyla bile.
Ameliyatı çok araştırdık, ama büyük bir ameliyat annem için cesaret edemedik.
Ayrıca bacağının birinde incelme de mevcut, yani düzeltilmesi gereken çok şey vardı, riskli bir ameliyat. Bıçak altına yattıktan sonra düzelmemesi, hatta kötüleşmesi ihtimali de vardı. Riske edemedik. Operasyonu çıkardık fikrimizden.
Ki annem özel bir bankada yöneticiydi, çok yorucu ve stresliydi işi, rahmetli babam da hiç yardım etmeyen bir insandı. Birçok fiziksel ve manevi yüke rağmen sorunsuz atlattı hamileliklerini....
Şu an artık zaten koşulları çok rahat, kendini yormuyor, canı nasıl isterse öyle hareket ediyor, o yüzden yaşlanmaya bağlı sorunları dışında fiziksel sorunu yok hamdolsun.
Sezeryana da çok uzak olmamak lazım, artık çok daha kolay ve zahmetsiz oluyor zaten....

karats canım senin bugun müydü randevu? cinsiyetinide öğreneceğiz dimi insallah :) ay ben öğrenemedim herkes öğrensin istiyorum :))

mrb canım : evet bugün saat 3 te randevumuz =)
inşallah gösterirde bende öğrenirim bugun=)

olsun canım seninde bidahaki randevunda daha sağlama alırsın cinsiyeti

Geldim kızlar saglık ocagından. Ellerinde ası olmadıgı icin yapamadılar asıyı..

Tahlil sonuclarım cıkmıs. Kolestrol ve trigliserid im yuksek cıkmıs.. Bir sorun olur mu ki hamilelikte yaa?

Hemsire bir dahiliyeye gorunmemi soyledi kasıklarımdaki agrı icin de idrar tahlili yaptırmamı soyledi.

Oglumun kalp atıslarını dinletti cok sukur icim rahatladı valla..

mrb canım dün gidememişsin
neyse bugün pı pıtları duymuşsun oda güzel..

trigliserid için mutlaka doktroe gözük:94::94::94:
benim arkadaşımında yüksek çıktığı için doktr bebek düşünmemesini söyledi
6 ay ilaç kullancak eğer düşerse ona göre hamile kalcak..

gözün aydın canım
diğerlerini kendi doktoruna bir sor istersen

YOK YOK BU SABAHTA Bİ MUSİBETLİK VAR ARKADAŞ.

tam tamına 38 adet yazmam gereken faturam vardı. 35 tanesini girdim. o sıra odadkı kız paylaşıma bende olan bi evrağı atmam istedi. eheheheheheh ve ben naptım bilin? kaydetmeden çıktım o sayfadan. eheheheheheh... ehehehhehe. 09.30dan berı bununla uğraşıyordum yaaa(((

bi okuyun üfleyin beni bakayım ordan.

Serbest t3 die bir deger var o da troidle ilgili galiba o da biraz yuksek cıkmıs.

Off nasıl bekliycem p.tesiyi ben?

Salak gibi gorumcemin aklına uydum dun gitmedim sonucları almaya bugun gene gidicem diye!

Dun ogrenir bugun doktora giderdim Salak kafam salak

deliriyorum muntazaman...

neden neden diye sorun ama. bu sabah çay içmediğim için. içseydim olmazdı. ıhlamur benim neyime. ıhlamur bana napar? bak ne oldu...

Günaydın kızlar,
oyelken geçmiş olsun canım dikkat et sana geçmesin grip..

Ben bu sabah acıdan ağlayarak uyandım Sol ayağımın baldır kısmına bir kramp girdi öyle böyle değil, sanki kesiyorlardı, sanırım uykumda gerindim ondan oldu, şu an bile yürürken acısını hissediyorum...
Tekmelerden hazır konu açılmışken ben de dünkü olayı anlatayım..
Dün gece yatağımıza yattık, benim çenem düştü birşeyler anlatıyorum eşime, o sırada elim karnımda..Bizim küçük hareketlendi elimle de hissettim Sonra eşime "dürttü beni" dedim, elini aldım karnıma götürdüm sessiz sessiz bekliyoruz çıt yok...Tam "ya sana gıcık herhalde sen elini koymayınca oynamıyor" dedim ki sesimi duymasıyla, eşimin elini koyduğu yeri dürtmesi bir oldu Yani eşimde ilk kez hissetmiş oldu, bebeğim sanırım benim sesimi duyduğunda heyecan yapıp tepki veriyor, ya da anne sus kafamı şişirdin demeye çalışıyor daha çözemedim :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…