- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.021
Anaaaaaaaaaam gaz değilse galiba ilk tekmemi yedim
Anaaaaaaaaaam gaz değilse galiba ilk tekmemi yedim
Kızlar ben geldim kurabiyeyi fırına sürdüm umarım guzel olur ilk defa yapıyorum.
Aslında boyle kurabiye islerini sevmem ama elmalı olunca canım istedi birden
kızlar bugun karnım acayip yumuşak nedendir acaba halbuki taş gibi oluyodu?
Tekmedir o tekme Hadi gözünaydın canım, daha kuvvetlilerini yemen dileğiyle )
Degerlerim cok yuksek degil aslında. Dur yazayım:
Kolestrol 228 cıktı
Trigliserid 212 cıktı
Serbest T3 3,88
Serbest T4 0,96
TSH 0,9407 cıktı.
Aslında cok yuksek degil. Sanırım doktora gitmeyecegim.
2 hafta sonra doktora gidicem kontrol icin ondan sonra tekrar bir tahlil yaptırır degerlerime bakarım diyorum.
Hem bu arada yediklerime dikkat ederim ben de =)
küçük bir yazım hatası olmuş sanırsam :) düne kadar erkekti, dün kız olduğunu öğrendik demek istemiştim.
anlayın işte ne derece şaşırdığımı :)
Rıca ederım.
Yalnız sonradan ekledıklerım, bır dıgerı ıle alt alta oluyor.
Henuz cozemedım, nasıl yapmam gerektıgını.
Kusura bakmayın.
Hoscakalın sımdılık.
hayırlı olsun, darısı başıma inşallah :)
hayırlı olsun, darısı başıma inşallah :)
Eee bir zahmet ye artık senin tembel daha baslamadı mı tekmelerine
Benimki masallah bugun costu gidiyor, kalp atıslarını da duydum ya bugun cok cok mutluyum (=
kızlar bugun karnım acayip yumuşak nedendir acaba halbuki taş gibi oluyodu?
O bazen benim de öyle oluyor. Özellikle yattığımda.
Amiiiiiiin inşallah Azelyam, şoka girdim biran. Tam göbek deliğimin 2-3 cm soluna doğru bir yerde oldu. Normalde minik pıtpıtlarım sağ kasığıma doğru, göbek deliğimin 2 cm falan aşağısında olurdu. Halen şoktayım.Bakalım bir daha olacak mı...
Dünyam, kolesterol ve trigliserid i bilmiyorum ama, T3, T4 VE TSH değerlerin maşallah gayet iyi. Bunu bir tiroid hastası olarak söylüyorum. Benim en son kontrolümde t3 mü t4 mü hangisi hatırlamıyorum ama biri 11 küsür çıkmıştı. ama tsh ım 2,0 bişey çıkınca doktorum ilaç dozumu değiştirmedi. Allahın izniyle seninde tsh da bir sıkıntı yok.
Kolestrol 228 cıktı
Trigliserid 212 cıktı
Serbest T3 3,88
Serbest T4 0,96
TSH 0,9407 cıktı.
2 hafta sonra doktora gidicem kontrol icin ondan sonra tekrar bir tahlil yaptırır degerlerime bakarım diyorum.
İnşallah arkadaşım :)
Ay yok teyzesi, biz şimdiye kadar minik pıtpıtlar yapıyorduk. Şuan halen o kadar şaşırmış durumdayım ki, acaba psikolojik olarak ben kendi kendime mi hissettim böyle birşeyi diye bile düşünüyorum. Umarım cidden meleğimin tekmesidir o :) Senin miniğe de maşallah bu arada
Aaaaa sen daha hissetmiyor musun bebegini?
İnsan inanamıyor değil mi :)) Rüya gibi
sadece ara sıra küçük dalgalanmalar, tekme daha gelmedi maalesef, korkuyorum bazen bişey mi oldu diye
sadece ara sıra küçük dalgalanmalar, tekme daha gelmedi maalesef, korkuyorum bazen bişey mi oldu diye
Kolestrol 228 cıktı
Trigliserid 212 cıktı
Serbest T3 3,88
Serbest T4 0,96
TSH 0,9407 cıktı.
benım
TSH 3,6017
t3 3,41
t4 1,06
aslında normal degerlerın içindeydi ama yinede gittim senin
trigliserid degerın bıraz yuksek en fazla 150 olması gerekıyormus bunun ıcın bır danısabılrsın canım
ben sımdı cıkıyorum takma kafana ama tedbırınıde al
havuza gidiyorum öptüm hepinizi
benım
TSH 3,6017
t3 3,41
t4 1,06
aslında normal degerlerın içindeydi ama yinede gittim senin
trigliserid degerın bıraz yuksek en fazla 150 olması gerekıyormus bunun ıcın bır danısabılrsın canım
ben sımdı cıkıyorum takma kafana ama tedbırınıde al
havuza gidiyorum öptüm hepinizi
Hamileliğimin başından beri 5,5-6 kilo aldım sölemesi ayıp :)) 49dum 55 oldum, doktor dün uyardı dikkat et diye :26: Sen kaç kilo aldın?
rosepher kullanıcısından alıntı
Selam kızlar bende öğrendim sonunda cinsiyetini erkekmiş....ama dr kalbinde beyaz bir parlaklık gördü ve down sendromu riski taşıdıgı için 4lü test verdi..sonuçlar yarın çıkacak yüreğim pır pır...daha karnımda onu yeni yeni sevip onla konuşmaya başlamıştım şimdi ondan da kopmuş gibi hissediyorum bana dua edin ne olur...inşallah bir sorun çıkmazda sağsalim doğar küçük oğlum
allahın izniyle iyi düşün iyi şeyler çıksın..kendini üzme ,bunlarda yanlış şeyler çıkabiliyor..dualarımız seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?