2012 Şubat Anneleri

kızlar bugun karnım acayip yumuşak nedendir acaba halbuki taş gibi oluyodu?

O bazen benim de öyle oluyor. Özellikle yattığımda.

Tekmedir o tekme Hadi gözünaydın canım, daha kuvvetlilerini yemen dileğiyle )

Amiiiiiiin inşallah Azelyam, şoka girdim biran. Tam göbek deliğimin 2-3 cm soluna doğru bir yerde oldu. Normalde minik pıtpıtlarım sağ kasığıma doğru, göbek deliğimin 2 cm falan aşağısında olurdu. Halen şoktayım. Bakalım bir daha olacak mı...

Dünyam, kolesterol ve trigliserid i bilmiyorum ama, T3, T4 VE TSH değerlerin maşallah gayet iyi. Bunu bir tiroid hastası olarak söylüyorum. Benim en son kontrolümde t3 mü t4 mü hangisi hatırlamıyorum ama biri 11 küsür çıkmıştı. ama tsh ım 2,0 bişey çıkınca doktorum ilaç dozumu değiştirmedi. Allahın izniyle seninde tsh da bir sıkıntı yok.

küçük bir yazım hatası olmuş sanırsam :) düne kadar erkekti, dün kız olduğunu öğrendik demek istemiştim.

anlayın işte ne derece şaşırdığımı :)

Aneeee genelde önce kız derler sonra erkek olduğu anlaşılır..
Senimki tam tersi..
Cinsiyet değişikliğini öğrendiğinde Tam olarak kaç haftalıktın cnm?

Rıca ederım.
Yalnız sonradan ekledıklerım, bır dıgerı ıle alt alta oluyor.
Henuz cozemedım, nasıl yapmam gerektıgını.
Kusura bakmayın.

Hoscakalın sımdılık.

canım sağol eline sağlık oğlusumun adını begendınızmı eşim buldu bende begendım anlamıda guzel gorkemlı gösterıslı bol demek ismiyle yasar inşallah...

elefera benım olanla bızım sat aynı ama dogum tarıhı benımkı daha gec olmus ben nasıl beklıcem okadar yaa

benim_olan Erkek 11 Mayıs 15 Şubat

juweline Erkek Tuna 11 Mayıs 28 Şubat

hayırlı olsun, darısı başıma inşallah :)

İnşallah arkadaşım :)

Eee bir zahmet ye artık senin tembel daha baslamadı mı tekmelerine

Benimki masallah bugun costu gidiyor, kalp atıslarını da duydum ya bugun cok cok mutluyum (=

Ay yok teyzesi, biz şimdiye kadar minik pıtpıtlar yapıyorduk. Şuan halen o kadar şaşırmış durumdayım ki, acaba psikolojik olarak ben kendi kendime mi hissettim böyle birşeyi diye bile düşünüyorum. Umarım cidden meleğimin tekmesidir o :) Senin miniğe de maşallah bu arada

Sagol canım cevap verdigin icin..

Sanırım kolesrtolumun falan yuksek olmasının nednei bu hafta cok fazla tereyag yedim..

Biraz dikkat edersem hersey normale doner sanırım.

benım
TSH 3,6017
t3 3,41
t4 1,06

aslında normal degerlerın içindeydi ama yinede gittim senin
trigliserid degerın bıraz yuksek en fazla 150 olması gerekıyormus bunun ıcın bır danısabılrsın canım
ben sımdı cıkıyorum takma kafana ama tedbırınıde al
havuza gidiyorum öptüm hepinizi

İnsan inanamıyor değil mi :)) Rüya gibi

İnsan inanamıyor değil mi :)) Rüya gibi

Eveeeet! Ben halen inanmıyorum. Bekleyeceğim bakalım bir daha olacak mı ya da ne zaman olacak acaba diye :)

sadece ara sıra küçük dalgalanmalar, tekme daha gelmedi maalesef, korkuyorum bazen bişey mi oldu diye

Tatlım biliyo musun benim de hangi anda oldu: iş yerinde birkaç kişi daha az önce bana; "senin karnın sanki küçülmüş gibi. daha önce daha büyüktü. büyümesi mi durdu" dedi. O kadar moralim bozuldu ki hemen odama geldim, kara kara acaba bişey mi oldu diye önce karnımı inceledim. Sonra oturdum size bakayım bi dedim. Tam o anda oldu bu. Ama diyorum ya, ben halen şoktayım. Acaba psikolojik mi anlamadım cidden... :26:

Canım kolestrol aslında o kadar da yüksek değil. Benim de 204 çıkmıştı.
Sınırı 200 ama hamilelerde yükselmesi normalmiş.
Trigiliseritin sınırı da 200.
Ama birkez yada birkaç kez tereyağ yemekle yükselmez o.
Sen yine de biraz dikkat et hayvansal gıdaların tüketimine.
Serbest T3 çok az yüksek ama o bazen ölçümleri değerlendiren makinaya göre de değişiyor.
Birkez daha tekrarlatırsan iyi olur bir ara. Önemli olan TSH ama.

Canım TSH değerin normal sınırlar içinde olmakla birlikte gebelerde 2,5un altında kalması isteniyor.
Benim 2,96 çıktığında doktorum beni endokrine sevketti, oysa ben maksimum değeri 4,2 diye hiç şüphe de etmemiştim.
Endokrinde tekrar TSH,T3,T4 bakıldı, ayrıca bunların alt antikorlarına da.
Nodül riskini ekarte etmek için de usg çekildim.
İstersen doktoruna tekrar danış.

Son düzenleme:

Sagol canım. Evet 150 olması gerekiyor. biraz dikkat edicem bakalım 2 hafta sonra tekrar yaptırırım test.

Tatlım biliyo musun benim de hangi anda oldu: iş yerinde birkaç kişi daha az önce bana; "senin karnın sanki küçülmüş gibi. daha önce daha büyüktü. büyümesi mi durdu" dedi. O kadar moralim bozuldu ki hemen odama geldim, kara kara acaba bişey mi oldu diye önce karnımı inceledim. Sonra oturdum size bakayım bi dedim. Tam o anda oldu bu. Ama diyorum ya, ben halen şoktayım. Acaba psikolojik mi anlamadım cidden... :26:[/QUOTE]

insan 15 gün doktora gitmeyince korkuyor sanırım, iş arkadaşlarında çok ayıp etmiş öyle denir mi yaa, neyse ki miniğin ses vermiş sana hemen üzülme diye

Hamileliğimin başından beri 5,5-6 kilo aldım sölemesi ayıp :)) 49dum 55 oldum, doktor dün uyardı dikkat et diye :26: Sen kaç kilo aldın?

Bende 50 kiloydum 55 oldum( napcam böyle bilmiyorum aslında çok yemek de yemiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…