2012 Şubat Anneleri

acil acil acil

kızlar bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman görmüştünüz? eltim aradı yine doktora gitmiş 5 hafta 2 gunluk hamıle kese tamam duzgun gozukuyor ama kalp atışları daha yok dedı. dedım daha çok mınık benımkını 7. haftada gormuştuk dıye hatırlıyorum ama atamış da olabılırım. ???? kız baya üzülmüş...

6. haftada keseyi 7. haftada kalp atışını gördük biz de.

Aman aman içini ferah tutsun..Çünkü ben 5. haftada keseyi gördüm, 7. haftada da kalp atışını duydum.
7. haftadan önce duyulmuyor.

7+3 falandık sanırım Gökçecim. Yanlış hatırlamıyorsam doktorum da 8. haftada görünür demişti. Burda daha erken görenler de oldu ama 8. haftaya kadar yolu var. Bence hiç ama hiç üzülmesin...

Benimki 1-2 kez evime gelip temizlik yaptı hamileyken,onda da iç kanama geçiriyordum sırt üstü yatmak mecburiyetindeydim.O da dip bucak değil, günlük temizlik...
Onu da gelmezdi de düşük yaptığımda kimse kapımı açmadı diye sitem ettim, ona istinaden.
Eskişehiri annemi aradı söyledi,selam veren herkese reklamını yaptı, hatta merhabadan öte samimiyetim olmayan karşı komşuma bile söylemiş gelip temizliğini ben yapıyorum diye.
Gören de sürekli benim evimde sanacak...Bizimki de seninki gibidir yani...
Görümcemse sürekli kendini övme ihtiyacında bir tiptir, kompleksli denen cinsten.
Yeni evlendiğimde evime geldi öfkeyle ve sertçe "benim evim de böyle güzeldi ama çocukların olunca görürüm ben eser kalıyormu,her yer talan olacak!!" dedi.Kına yakarsın işte ne güzel diyecektim sustum.2,5 sene isteyerek çocuk yapmadım,iki lafından biri "Çocuğun yok tabi,hayat size kolay,onu yapmaya ne var,çocuğun olsun görürüm." oldu.
Şimdi de "Ben tek çocuğu zorluktan bile saymıyorum, tek çocuğu büyütmeye ne var,asıl zor olan 2 çocuk." diyor.
Hanımefendi ev hanımı,annesi ve kızkardeşi sürekli arkasında,yetişemediği yerde arkasını topluyorlar bir de.
Ona rağmen bir kez hamdolsun iyiyim dediğini duymadım, hep yakınır.
Amma doluymuşum ben de selam verene dökülüyorum bu ara

Ben 5+2 de keseyi gordum
7+2 de kalp atıslarını gordum canım.

ben de 7.haftada duymuştum kalp atışlarını..daha onunki çok minik yaa!üzülmesin canım benım yaa..

İnşallah annesi. Allah gönlünüze göre versin sağlıkla gelsin minişin. Hayırlı uğurlu olsun

beni deeeeeee ekler misiniz? .sat:8 mayıs tdt:12 şubat erkek bebek,isim belli değil.

Hoşgeldin canım.....
HAyırlı olsun kızın...
Adı da çok ama çok güzel...
Elif ismine biterim ben

Sare de ilkokul arkadaşımın adı

hoşbuldum canım benim çok sağolasınn..
teyzesi işte benim de kızım olacakmış mış mış:))
allahın izniylee..
yavrularımız adlarıyla mutlu yaşarlar inşallahh

ben 7. haftada kalp atışlarını duymuştum. panik olmasın boşuna 7. haftadan itibaren kalp atışı dinleniyor.

Oturduğum yerden gıcık oldum kadına Kıskançlığını dizginleyemiyor ve laflarına yansımış resmen.

Merhaba arkadaşlar bende 19+1 günlük hamileyim.kızım olacak inşallah.kızıma isim arıyorum.gökçe ile ceylin arasında kaldık.eşim gökçe diyor ama ben karar veremedim.2 tanede oğlum var.onların isimleride alperen,göktürk.sizde fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.sizler bebişlerinize hangi isimleri düşünüyorsunuz?

Gökçe derim ben..Ceylin ismi çok itici bence.

23 nisan Son adet tarihim
3 haziranda kese
16 haziranda kalp atışları

canım benim valla ben de çok sinir oldum desemm..
tabi yapacak temizliğini de yapacak yerı geldiğindee..
ama ne yazıkkı böyle çok insanlar varr..

canım ben 5+3 te ilk kontrolume gittiğimde sadece kese vardı haftaya tekrar gelin kalp atışını
duymak için demişti yani 6+3 te gittiğimizde duymuştuk kalp atışlarını
eltinin üzülmesine gerek yok normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…