2012 Şubat Anneleri

tatlım benim hastanemm kendi hastalarına 50 tl alıyor. ama seninn belli bi doktorun yok mu hayatım ya herseyini bi yerde yaptırsan????

Atasehır'ı bılıyorum.
Bılıyorum derken bazen sube gezılerıne cıkıyorum, karsıda ıkı subemız var.
Oraya gıderken, 'burası neresı?' demıstım, Atasehır demıslerdı.
Boyle, turıst gıbı gezıyorum bu sehırde.

Senın hıc degılse kardesın var, ınan o bıle buyuk nımet.
Elbette ogrencı oldugu ve sende calıstıgın ıcın cok gorusemıyorsunuzdur ama bu sehırde oldugunu bılmek bıle ınsana moral verıyor ınan.

Benım burada ev arkadasım var, ıkı de okuldan arkadasım.
Ama cok hayırsızlar.
Bende artık aramıyorum onları.

Artık kk. ıle ıdare edecegız demek.
Allah tan burayı kesfetmısım de bunalıma gırmıyorum.

sağol canım benim..kıs bazen beneşime derimki git çık evden arkadaşlarınla falan görüş diye:)) bizde genelde arkadaşları evli eşimin,ailece görüşürüz ya onlar gelir,ya biz gideriz,ama bazen diyorum arada siz buluşun erkek erkeğe,beni sürükleme her defasında aaaaaa iişim gücüm var benim diye..yok illa benide alır..
edasez sonuçların güzel çıkar inşallah canım,için rahat olsun..

tatlım benim hastanemm kendi hastalarına 50 tl alıyor. ama seninn belli bi doktorun yok mu hayatım ya herseyini bi yerde yaptırsan????

Ben ilk zamanlarda suan ayrıntılıyı yaptırmayı dusundugume gittim

5+2 de 7+2 de ve 14+2 de. ama sonra sigortam bitti. Ben de 14+4 de ve 16+4 de tıp merkezine gittim fiyatı dusuk diye.

Bugun de bebegimi gormek icin baska ozel bir hast gitti orası da ayrıntılıyı baska yerde yaptırmam icin kagıt verdi.

O yuzden belli bir doktorum yok benim bu sigortasızlık yuzunden.. Lanet olsun yaa

saol balım.. bzimkide arabayla 10 dk mesafede 2 ay da cok fazlaymıss haketten he. her daim hizmet durumuu .. kocana 2 ayy yatakk orucu tuttururrsan belki kalınn demekten vazgecerr

saol balım.. bzimkide arabayla 10 dk mesafede 2 ay da cok fazlaymıss haketten he. her daim hizmet durumuu .. kocana 2 ayy yatakk orucu tuttururrsan belki kalınn demekten vazgecerr

evet ilk zamanlar kardeş kardeş yaşıyorduk onlar glince,çekiniyorduk ikimizde aman duyarlar,banyo sorun olur vs..diye ama bu geldiklerinde öyle olamadı malesef!hatta onlar gitti ben hamile olduğumu öğrendim!

Benım dememe gerek kalmıyor.
Ustelık esım her zaman aynı arkadası ıle gorusuyor, yanı bekar olan.
Bundan rahatsızlık duyuyorum.
Sımdı bana maıl gonderıp duruyor, hangı hastaneye kacta gıdeceksın dıye.
Bende 'arkadasınla ılgılen, bızımle zaman kaybetme' yazdım.

ssk mıydı biten özel sigorta mı? 1 yılı doldurmadann karsılasaydı bende özel sigorta yaptırıcaktım.. :97: esinin de mi yok hayatım ondan bakılsann.. zaten direk özeller cok pahalı ama ssk ile anlasma uygulaması cok güzel bişey hakettenn.. burdaki özel hastanelerin cogu ssk ile anlasmalı . nereye gidersen git 30 tl yi gecmiyor muayene.. en azından dogumu yapana kadarr seni bi yerde sigortalı gösterseler keske durumunuzu bilemiyorum tabi. üniversite hastahanesine git yada en güzel cihazlarr oralarda zaten. bu arada yemekk yiyince bebişime de can geldii kıpırr kıpırr oldu masallahh

Evlenmedne once calısıyordum zaten ben isten cıktım 3 ay daha yararlandım ve bitti sigortam..

Esimin bagkuru var ama yatıramıyor malesef suan.. Ben de diyorum beni calısıyor goster biryerde sigortamı yatır diye ama oralı olmuyor..

İnsallah birsey olur da o kazık girer biryerine o zaman yatırır sigortamı!

Son yazdığın iyi olmamış canım, samimiyetle yazıyorum umarım yanlış anlamazsın..Evet haklısın, evet kızgınsın ama zaten ona başıma bir olay geldi sen yokken diye yalan söyledin, şimdi zaten vicdanen rahat değil, istediğin oldu ama bundan sonra tekrar "arkadaşınla ilgilen" felan demen hem seni itici yapar, hem de onu daha çok kızdırır.Neticede eşin, söylediğin yalandan sonra anlamıştır zaten hatasını, o kadar da anlayışsız değildir, üzülmüştür..Ama artık normal cevap ver, samimi olma yine ama çok ters cevaplarda verme bence.Yani en azından ben olsam öyle yapardım, benim kızgın değil de üzgün ve mutsuz olduğumu düşünmesini isterdim.

Son düzenleme:
evet ilk zamanlar kardeş kardeş yaşıyorduk onlar glince,çekiniyorduk ikimizde aman duyarlar,banyo sorun olur vs..diye ama bu geldiklerinde öyle olamadı malesef!hatta onlar gitti ben hamile olduğumu öğrendim!

ayyyy sen cok yasa emi önümüzdeki yaz da bebk bakma bahanesiyle kalırlarr bol bol allah ımm bizim ev de sürekli dolu olcakk..:18::18: gecen bi arkadasına gittik esiminn.. arkadasınınn kuzeni 8 ay bebegi kayınvalidesine elletmemişş mikrop kaparr diye esim ordan cıkınca olurmu öle seyy kocasında iş yokmuss dedi. sonucc olarakk kızz kocasından ayrılmıss cocuk da babasında kalıyomuss ömürlükk babaanneninn olmuss ama fena fikirr degil aslında

aa,yazık bak ,anlamış geliba hatasını..
bazı durumlarda naz yapmak,çektirmek iyi oluyo ama şimdi biz sana son cevabın için 'aa iyi yaptın elefera desek'de olmaz,karı kocanın arasına girmek olmuyo yani!canım sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran..akşam olunca aynı eve girecek,aynı yatağı paylaşacak olan sizsiniz bitanem..

kaç aylık hamilesiniz hesaplayın

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
saolcnm herkes bundan müzderaripti milet ay ay soruo tabee ya bide bişey sorcam bu hamilelik çizelgesini yaptımda nereye yapıştırıouz

neyapıyım 2-3 değilki kaldıkları ..onlar çekinmiyoda benmi çekinicem dedim artık!:))
ay sende beni güldürdün ...))
beni şimdi telaş sardı,doğuma mı gelirler,doğumdan sonramı gelirler,kırkım çıkıncamı gelirler,,,valla düşünmüyo değilim..

Merhaba kızlar bugün 3lü tarama sonucumu aldım düşük risk çıktı 2li de öyleydi ama doktorum ultrasonda koroid pleksus kistleri gördü bebeğimde amniyosentez yaptırmalı mıyım çok kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…