- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.201
Kızlar ayrıntılı usg fiyatlarını bilen var mı?
Telefonda hastanelerden ogrenme sansınız varsa arayıp ogrenebilir mişsiniz? Sigortam yok benim kaca patlar acaba
Gidecegim hastane telde fiyat vermiyor benim merak ettim tahmini ne kadar diye
kaç aylık hamilesiniz hesaplayın
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
Uzakmışız hayatım ya...Yakın olsak cidden görüşmek isterdim.Ben de Ataşehirde oturuyorum iş yerim Tuzlada.
Benim halamın kızı bana yürüyerek 15 dk mesafede oturuyor.Ama ne arar ne sorar ne gelir...Ben de gitmiyorum o samimiyeti bulamayınca...Halam da arabayla 10 dk mesafede oturuyor, kaç kez gittim eşimle kardeşimle ama kendisi ne arar ne sorar.Gitsem surat asar gitmesem aramadın sormadın der.
Halkalı tarafında da bir kuzenim oturuyor(muş) yolda görsem tanımam o kadar uzun zamandır görmedim.
Kız kardeşim Beşiktaşta oturuyor,evlendirme dairesine yakın.Bi onlayız işte.Benim derdim oldumu o koşar yazık.Ama o da öğrenci,evlerimiz de yakın olmayınca sık sık olmuyor görüşmeler.Telefonla hergün konuşuyoruz,doktora filan gelir benle,gelir kalır bizde,ama hergün hergün olamıyor tabi.Evli olsa daha sıklaşır belki görüşmelerimiz.Ama tabi öğrenci evinde kalıyor,eşimle sık sık gidemeyiz,bir kız ev arkadaşı var,sürekli beni görse sorun çıkarır kardeşime diye....
Hani denetliyormuşum gibi.Ev arkadaşından yana da çok sorunlar yaşadık benim yüzümden huzuru kaçsın istemem.
Kardeşim de saygılıdır.Tatil günlerinizde sürekli rahatsız etmek istemiyorum abla der.E hafta içi çalışıyoruz.
Ben İstanbula 24-25 yaşlarında geldim.Eskişehirde doğup büyüdüm, üniversiteyi orada okudum.Çevrem hep orada...Buraya geldiğimde de hemen eşimle tanıştık,birde ilk seneler hep şantiyelerde çalıştım,fazla çevre kurmaya vaktim olmadı...Burda okusam filan çevrem olurdu en azından....
gunısıgımmm, gecmıs olsun sana da.
Bugunlerde hamıle hanımlar kendılerıne ıyı bakmıyorlar sanırım.
Dıkkat edın bıraz kendınıze.
Bol bol dınlenın, c vıtamını alın.
Benım esımın de aılesıne duskunlugu vardır.
Bır donem onların yuzunden cok sorunlar yasadık.
Sımdı de arkadası yuzunden yasıyoruz.
Hadı, aıleyı bır nebze anlarım da, arkadas ne oluyor yahu!
edazes;
ınsallah 3'lü sonucların temız cıkar.
Oyle olacagına da ınanıyorum ben.
Gonlunu ferah tut ve sımdıden gecmıs olsun.
saol cnmm cok teskkur edıyorum ben de gıdım oraya.ayrıca 5 aylıkmısım artık yupiii)))
tatlım benim hastanemm kendi hastalarına 50 tl alıyor. ama seninn belli bi doktorun yok mu hayatım ya herseyini bi yerde yaptırsan????
sendemi rahatsızdın,diyorum ya sayfaları okuyorum ama kafam basmıyo bugün..:26:geçmiş olsun canım..
benim evşimin ailesi çok uzakta,başka şehirde senede 1 gelirler ama tam gelirler,1-2 ay kalırlar bende!hep eşimin yüzünden o ısrar eder,kalın kalıcaksınız diye..e onlarda hazır zaten kalmaya..inan onlar gelince evden kaçasım geliyo..başbaşa kalsınlar ..
saol balım.. bzimkide arabayla 10 dk mesafede2 ay da cok fazlaymıss haketten he. her daim hizmet durumuu .. kocana 2 ayy yatakk orucu tuttururrsan belki kalınn demekten vazgecerr
sağol canım benim..kıs bazen beneşime derimki git çık evden arkadaşlarınla falan görüş diye:)) bizde genelde arkadaşları evli eşimin,ailece görüşürüz ya onlar gelir,ya biz gideriz,ama bazen diyorum arada siz buluşun erkek erkeğe,beni sürükleme her defasında aaaaaa iişim gücüm var benim diye..yok illa benide alır..
edasez sonuçların güzel çıkar inşallah canım,için rahat olsun..
Ben ilk zamanlarda suan ayrıntılıyı yaptırmayı dusundugume gittim
5+2 de 7+2 de ve 14+2 de. ama sonra sigortam bitti. Ben de 14+4 de ve 16+4 de tıp merkezine gittim fiyatı dusuk diye.
Bugun de bebegimi gormek icin baska ozel bir hast gitti orası da ayrıntılıyı baska yerde yaptırmam icin kagıt verdi.
O yuzden belli bir doktorum yok benim bu sigortasızlık yuzunden.. Lanet olsun yaa
ssk mıydı biten özel sigorta mı? 1 yılı doldurmadann karsılasaydı bende özel sigorta yaptırıcaktım.. :97: esinin de mi yok hayatım ondan bakılsann.. zaten direk özeller cok pahalı ama ssk ile anlasma uygulaması cok güzel bişey hakettenn.. burdaki özel hastanelerin cogu ssk ile anlasmalı . nereye gidersen git 30 tl yi gecmiyor muayene.. en azından dogumu yapana kadarr seni bi yerde sigortalı gösterseler keske durumunuzu bilemiyorum tabi. üniversite hastahanesine git yada en güzel cihazlarr oralarda zaten. bu arada yemekk yiyince bebişime de can geldii kıpırr kıpırr oldu masallahh
Benım dememe gerek kalmıyor.
Ustelık esım her zaman aynı arkadası ıle gorusuyor, yanı bekar olan.
Bundan rahatsızlık duyuyorum.
Sımdı bana maıl gonderıp duruyor, hangı hastaneye kacta gıdeceksın dıye.
Bende 'arkadasınla ılgılen, bızımle zaman kaybetme' yazdım.
evet ilk zamanlar kardeş kardeş yaşıyorduk onlar glince,çekiniyorduk ikimizde aman duyarlar,banyo sorun olur vs..diye ama bu geldiklerinde öyle olamadı malesef!hatta onlar gitti ben hamile olduğumu öğrendim!
Benım dememe gerek kalmıyor.
Ustelık esım her zaman aynı arkadası ıle gorusuyor, yanı bekar olan.
Bundan rahatsızlık duyuyorum.
Sımdı bana maıl gonderıp duruyor, hangı hastaneye kacta gıdeceksın dıye.
Bende 'arkadasınla ılgılen, bızımle zaman kaybetme' yazdım.
saolcnm herkes bundan müzderaripti milet ay ay soruo tabeekaç aylık hamilesiniz hesaplayın
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
saolcnm herkes bundan müzderaripti milet ay ay soruo tabeeya bide bişey sorcam bu hamilelik çizelgesini yaptımda nereye yapıştırıouz
ayyyy sen cok yasa emiönümüzdeki yaz da bebk bakma bahanesiyle kalırlarr bol bol allah ımm bizim ev de sürekli dolu olcakk..:18::18: gecen bi arkadasına gittik esiminn.. arkadasınınn kuzeni 8 ay bebegi kayınvalidesine elletmemişş mikrop kaparr diye esim ordan cıkınca olurmu öle seyy kocasında iş yokmuss dedi. sonucc olarakk kızz kocasından ayrılmıss cocuk da babasında kalıyomuss ömürlükk babaanneninn olmuss ama fena fikirr degil aslında
Profiline girdiğinde "çizelge" ya da "ticker" yazan bi yer var canım oraya yapıştırıveriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?