- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.221
Merhaba kızlar bugün 3lü tarama sonucumu aldım düşük risk çıktı 2li de öyleydi ama doktorum ultrasonda koroid pleksus kistleri gördü bebeğimde amniyosentez yaptırmalı mıyım çok kararsız kaldım
saol cnmm benimm
saolcnm herkes bundan müzderaripti milet ay ay soruo tabeeya bide bişey sorcam bu hamilelik çizelgesini yaptımda nereye yapıştırıouz
Merhaba kızlar bugün 3lü tarama sonucumu aldım düşük risk çıktı 2li de öyleydi ama doktorum ultrasonda koroid pleksus kistleri gördü bebeğimde amniyosentez yaptırmalı mıyım çok kararsız kaldım
azelyacım harika olmuş valla teşekkürler
Kızlar bu arada oğlum 315 gr olmus 19+0 da boyu da yaklasık olarak 22 cm =)
Galiba sisko bir oğlum olucak
Ohh maşallah güzelimBen gebelik.org sitesinde okumuştum normal gr. 320 diyorlar yani korkma normal şişko değil
Evlenmedne once calısıyordum zaten ben isten cıktım 3 ay daha yararlandım ve bitti sigortam..
Esimin bagkuru var ama yatıramıyor malesef suan.. Ben de diyorum beni calısıyor goster biryerde sigortamı yatır diye ama oralı olmuyor..
İnsallah birsey olur da o kazık girer biryerine o zaman yatırır sigortamı!
O kistlerin ne gibi bir tehlikesi varmış ve doktorun yaptır mı dedi?
Çıkmamış sanırım canım :26:
2-li ve 3 lü iyi dimi?
doktorun ne diyo bu konuda yani amniyosentez konusunda??
başka bi doktora daha görünsene canım,belki doktorun yanılıyo olabilir,hem için rahat eder!
Son yazdığın iyi olmamış canım, samimiyetle yazıyorum umarım yanlış anlamazsın..Evet haklısın, evet kızgınsın ama zaten ona başıma bir olay geldi sen yokken diye yalan söyledin, şimdi zaten vicdanen rahat değil, istediğin oldu ama bundan sonra tekrar "arkadaşınla ilgilen" felan demen hem seni itici yapar, hem de onu daha çok kızdırır.Neticede eşin, söylediğin yalandan sonra anlamıştır zaten hatasını, o kadar da anlayışsız değildir, üzülmüştür..Ama artık normal cevap ver, samimi olma yine ama çok ters cevaplarda verme bence.Yani en azından ben olsam öyle yapardım, benim kızgın değil de üzgün ve mutsuz olduğumu düşünmesini isterdim.
aa,yazık bak ,anlamış geliba hatasını..
bazı durumlarda naz yapmak,çektirmek iyi oluyo ama şimdi biz sana son cevabın için 'aa iyi yaptın elefera desek'de olmaz,karı kocanın arasına girmek olmuyo yani!canım sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran..akşam olunca aynı eve girecek,aynı yatağı paylaşacak olan sizsiniz bitanem..
Bak benim ticker da da 300 gr yazıyor ama haftayı tamamladıgı zaman. Umarım sisko olmaz yoksa normal dogum yapamam valla
imknsızlıktan yatırmaıyorsa lafım yok ama eger kulak üstüne yatıyorsa kızmalısınn.. annemin de skk sı yoktu kardesimde. babam da ihtiyac oldukca özel hastahaneye basvuruyordu . dogum bi anda oldu sorunluydu devlet hastanesi de olsa dünya para aldılarr.. babam o zaman sok oldu hemen sigortayı yaptı ama 3 ay olmadan kadıncagızınn dikişleri iltihaplandı ve acıldı toplamda asagı yukarı 3 ayı hastanedde bitirdilerbabam hala söyler dünya para gitti diye.. kadıncagızın sürüklendigi de cabası.. insallah hiçbir problem cıkmaz ama bebek erken bile dogsa allah korusun kuvöz bulmak mesele. tut ki özel hastahanede buldun yine ne yapıcak o zaman. biz dünya arastırdık hem ssk anlasması olsun hem kuvözü olsun hem aleti edavatı olsun diye.. bak bizim hastane özel ama ssk oldugu için dogum 600 tl olucak nasipse. üstelik kuvözü de var.. müsait bi zamanda enlice konusun cnm bence.. cünkü stresi de sen yasayacaksın. bide dogumda doktorun piyango olması kadın içinn kötü bişi.. düsünsene bu kadar hassas bi dönemde ilk defa yüzünü gördügün bi insana kendini emanet ediceksinn
neyapıyım 2-3 değilki kaldıkları ..onlar çekinmiyoda benmi çekinicem dedim artık!:))
ay sende beni güldürdün ...))
beni şimdi telaş sardı,doğuma mı gelirler,doğumdan sonramı gelirler,kırkım çıkıncamı gelirler,,,valla düşünmüyo değilim..
Bak bu sayfanın sonunda diyor Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 20.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
Benim kayınvalidem eşimi 5 kilo doğurmuş normal doğumlaAma diyor hiç canım acımadı, kızım 3,5 kilo doğdu onda daha çok acıdı canım diyor .))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?