2012 Şubat Anneleri

Kızlar ya, mesela 1 saat ütü yapayım ayak bileklerim özellikle birtanesi hemen şişiyor... böyle bisey yasayan var mı? doktora sordum böcek ısırmıştı onunla bağlantılı dedi ilk gördügünde ama sonra tekrar edince ütü ile yani sabit ayakta kalma hareketi ile baglantılı oldugu cıktı... garip geldi bana... simdi korkuyorum ütü yapmaya...

birde benim ayrıntılı usg cekimi 15 Eylülde .. biraz erken gibi mi? bakıyorum sizinkiler genelde biraz daha sonraya verilmis tarihler...:26::26::26:

kızlar bebeğinize kendinizin bakmasını istemeniz çok normal
ama özellikle ilk 20 gün hatta 40 ı çıkana kadar
yanınızda birinizin kalması şart

kızlar oğluma isme karar veremedik yaa..kürşaddan vazgeçirdim eşimi....demirde çok var off off eymen çok istedim beğenmedi..sert değilmiş..boğacağım valla onu

aaaaa ben demiri seviyorum evet çok var ama ne yapayım.büyük ihtimalle mehmet demir olacak adı benimkinin karahan ,eymen ,demirhan,dağhan düşünmüştüm ama eşim kabul etmedi

kızlar bebeğinize kendinizin bakmasını istemeniz çok normal
ama özellikle ilk 20 gün hatta 40 ı çıkana kadar
yanınızda birinizin kalması şart

eşimde böyle diyo ama sonuçta geceleri o yanımda ne gerek var yaa..hem milletlemi uğraşacağım yoksa bebeklemi..bide onlara ikramı arkalarını toplaması var..offff...offf bide kış günü üşüyecekler hanımlar...görümcem olsun kaynanam olsun for for yanan soba ararlar o kadar kansızlardır bebekten çok onları ısıtırım artık

usg bilmiyorum ama şişlikler oluyor sabahları benim ellerim ve ayakladım davul gibi oluyor.net bir saat yerine parça parça yapsana dinlene dinlene daha kolay olur.

bebek daha kolay bence düşünemiyorum iki tarafın da evimde toplandığını işime karıştıklarını

kızlar ilk zamanlar rahat oturup kalkılmıyor ki yemek yapmak imkansız
gece çocuk emziriyorsun ayakta uyuyorsun çocuğa alışamıyorsun
kendin bitkinsin ağrın sızın var
valla benim annem 20 gün bende kaldı
halam yemeğimi ayağıma kadar getiriyordu
bide gelen giden oluyor onlara çay may yapıyorlardı
oyüzden ilk 20 gün muhakkak biri lazım yanınızda

senin ki değişikmiş. seninkinde "desinler" var anladım ben :))) de Allah rahmet eylesin Babanın cenazesine gelmemek kısmını algılayamadım. garip bi kişilikmiş canım o takma.

Benimkinde “en” hastalığı var hemşire. Mesela beni kimseye kötülemez, asla hakkımda konuşmaz, çünkü “en iyi gelin” onun gelini olmak zorundadır. En iyi çocuklar onunkisidir asla dert yanmaz.
Damadı kadar aşağılık bir insan görmedim ben,maddi manevi çökertti kayınpederi mesela. Ama asla şikeyet etmez, en yakınları bilmez durumu. En iyi onun damadıdır çünkü.
En iyi kaynana da o tabi, o yüzden reklam yapıyor. Hatta yalan söylemekten de çekinmiyor. Mesela anneme demiş ki bblau babası öldükten sonra bir süre eşime baba diyemedi. Daha sonra bir gün geldi, benim babam artık sensin. Bir tek seni baba olarak tanıyorum dedi, elini öptü sarıldı…Hani abartıp,çarpıtıp böyle anlatacağı bir olay bile olmadı.O adama asla ve asla böyle bir şey demem. Dünyanın en iyi insanı olsa da demem.Ben “babalık” mevhumunu kendim için babamla birlikte toprağın bağrına koydum…Desem bile anneme söylenir mi bu?
Babam Eskişehirde hastanede yattı. Kayınvalidem İstanbulda oturuyor.Ama öleceği kesin bir adamı ziyarete gitmek için çok bir mesafe değil ki 3-4 saatlik yol. Bu senin dünürün,üstelik “kızından çok sevdiğin” insanın babası.Güm güm atıyorsun ya! Gelmeyeceksen gelme de aptal yerine koyacak bahaneler üretme bari.
Çocuk felçli olan görümcemi bahane ettiler. E kayınpederim gelseydi, kaynım gelseydi. Üstelik gidecekleri yere gidiyorlar, taaa Malatyaya kadar, büyük kızına 1 günlüğüne emanet etseydi rahatsız görümcemi, üstelik kendi işini göremez bir kız değil ki yatalak değil yani.
Babam Eskişehirde öldü Adapazarında gömüldü.Adapazarına da mı gelemezdi.Kızının küçük oğlu bademcik ameliyatı olduğunda rahatsız görümceme kadar maaile ordalardı ama.
Artık bana ne yapsa yaranamaz ben onun içini öğrendim çünkü.

usg bilmiyorum ama şişlikler oluyor sabahları benim ellerim ve ayakladım davul gibi oluyor.net bir saat yerine parça parça yapsana dinlene dinlene daha kolay olur.

evet tatlım, yardımcım ile anlastım artık o yapacak ütülerimizi.. ama sismesi icin erken geldi bana ondan merak ettim sizleri.. saol cevap icin..

Çok haklısın, gözümde canlandı yine hayal alemine daldım bak ev sıcak, bebeğimi doğurmuşum, teyzemler gelmişler bize pişi hazırlıyorlar çayda koymuşlar...Ben de bebeğimi emzirmişim vermişim kucaklarına kıvrılmışım yatağıma sofra hazırlanana kadar uyuyorum :)) iş yok, güç yok, lahusayım de yat anasını satim.. Ayyy kebap kızlar valla ya çok hoşuma gitti, gerçek olur inşallah

insan bir kere kırıldım mı
bundan sonra yağlanıp başka şeylerde yapsa faydası olmaz

Of noluyor bana yahuu sabah tirtir titriyordum gece uzun kollu pijamalarımla yattım,

Simdi de ter dokuyorum basımdan asagıya.. :26:

mrb kızlar
bende cumartesi günü gittim meleğimi görmeye

aslında cumartesi çok büyük hayal kırıklığıyla başladı
sabah 9da aöf sınavım vardı ama maalesef ben saat 8:45te uyandım ve sınava gidemedim son hakkımdı maalesef oda bitti

sonra dedim bari erken kalktım doktora gideyim
uzun süredir doktor arıyordum tavsiye üzerine gittim bi doktora
kızım gayet sağlıklı görünüyo tam 150 gr ve 16 cm olmuş minik kuzum
ve ilk defa kalp atışınıı duydum çok güzeldiii

son günlerde kasıklarımda çok ağrı oluyo diye doktor magnezyum ve kan ilacı verdi umarım iyi gelirr

inşallah herşey hayal ettiğin gibi olur
yani ağrın falan olmasa bile
bir yorgunluk oluyor insanın üzerinde

bizim ne öyle teyzemiz nede annemiz var bide çocuğa bakacak peeehhhh nerde........

Çok yazmışsınız hepsini okuyamadım arada not aldım cevap yetiştireceğim o kişilere...sayfaları okumaya devam edip geri kalanlarada laf yetiştireceğim merak etmeyin

elefera' cım güzelim bak şimdi sen artık çekişmeyi bırak sakinleşmeye bak canım belliki bir şeytan dadanmış evliliğinize Allah muhabbetinizi
tekrar verecek ama sabır Kuranda 6666 tane okunacak karı koca arasında muhabbeti sağlayacak bir ayet var ben onu okuyacağım sana Allahın izniyle şifa bulacaksınız onun hürmetine duaya diğer eşleriyle sıkıntı yaşayan arkadaşlarıda katacağım.Çok denendi sonuç verdi...Sakın üzme kendini şeytana uyma hırsa nefsine kapılma sakın tatlım...geçecek bu günler Allaha dayan ondan yardım iste..Sahibi varken kula neden yüz verecen ki...

ecrinn çok geçmiş olsun, sanada şifa ayetlerini okuyup göndereceğim Allah şifa verir inşallah

benim_olan kayınvaliden ve görümcenin gelip başına yardım edeceklerini zannetmiyorum oğullarının yanında o tarz triplere girip sinir ediyorlar insanı ama zaten seninle çokta ilgilenen tipler değilseler hayatta gelip kalmazlar kalsalarda çıkardıkları ilk sorunda çıngar çıkarır yollarsın geri tabi yanında birileri kalmak şartıyla...şimdiden egreksiz gerilmek ve germek

pikepolat ayakta durarak yaptığımız işlerde mutlaka bir ayağımızı kaldırıp bir şeyin üzerine koyarak o işi yapmalıymışız hatta 15 dk bir ayak değişmek şartıyla...durup durupken tek bacakta yada ayakta görülen şişliklerde çok önemliymiş..hemen dr a danışılmalıymış

dunyam80 göbeğine bayıldım benimde aşa yukarı o kadar bendede erkek ve usg günlerimiz bile aynı...aynı gün doğarlarsa tavafuk olur..

bu arada oğlumuzun adını mehmet eymen koyduk sizce nasıll?

bblau ben seni anlıyorum, bazı durumlarda yapılmayanı ve bazende yapılanı insan asla unutamıyor, üstüne ne kadar olumlu sey (davranıs/söz) gibi görürnen elementler sokulmaya calısılsada insanın içi almıyor...

mesafe herzaman iyidir, hersey daha güzel görünür...

Son düzenleme:
slm kızlaaarr:)ya bu ayrıntılı usg konuşmaları yapılmıştaa.benim doktorum herhangi bişey sölemedi zaten her gttiğimde 1 saat inceliyoruz usg den hem doppler hem renkli olarak..3 lü testimde yapıldı..doktorumdan çok memnunum walla ondan başkasına muayene olamıoumm...adamın tatil izninde 1 hafta kafayı yedim walla hastanede tam yanımdaa bağırsam duyulur::36 eşimde çok memnun doktorumdan şimdi ben yatıoumm..usg yi açıyor doktor,doktorumla eşimin suratındaki bi gülümseme başlıyorki çok hoş yaa her muayenede...kızım dün ççok hareketliydi şükürler olsun..pır pır içerde atıoudubugünde sağlık ocağına gitmem lazımdı gidemedim çünkü ebe aç gel demişti ben yedim yaa unuttum tamamenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…