- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #19.501
kızlar oğluma isme karar veremedik yaa..kürşaddan vazgeçirdim eşimi....demirde çok var off off eymen çok istedim beğenmedi..sert değilmiş..boğacağım valla onu
kızlar bebeğinize kendinizin bakmasını istemeniz çok normal
ama özellikle ilk 20 gün hatta 40 ı çıkana kadar
yanınızda birinizin kalması şart
Kızlar ya, mesela 1 saat ütü yapayım ayak bileklerim özellikle birtanesi hemen şişiyor... böyle bisey yasayan var mı? doktora sordum böcek ısırmıştı onunla bağlantılı dedi ilk gördügünde ama sonra tekrar edince ütü ile yani sabit ayakta kalma hareketi ile baglantılı oldugu cıktı... garip geldi bana... simdi korkuyorum ütü yapmaya...
birde benim ayrıntılı usg cekimi 15 Eylülde .. biraz erken gibi mi? bakıyorum sizinkiler genelde biraz daha sonraya verilmis tarihler...:26::26::26:
eşimde böyle diyo ama sonuçta geceleri o yanımda ne gerek var yaa..hem milletlemi uğraşacağım yoksa bebeklemi..bide onlara ikramı arkalarını toplaması var..offff...offf bide kış günü üşüyecekler hanımlar...görümcem olsun kaynanam olsun for for yanan soba ararlar o kadar kansızlardır bebekten çok onları ısıtırım artık
eşimde böyle diyo ama sonuçta geceleri o yanımda ne gerek var yaa..hem milletlemi uğraşacağım yoksa bebeklemi..bide onlara ikramı arkalarını toplaması var..offff...offf bide kış günü üşüyecekler hanımlar...görümcem olsun kaynanam olsun for for yanan soba ararlar o kadar kansızlardır bebekten çok onları ısıtırım artık
senin ki değişikmiş. seninkinde "desinler" var anladım ben :))) de Allah rahmet eylesin Babanın cenazesine gelmemek kısmını algılayamadım. garip bi kişilikmiş canım o takma.
usg bilmiyorum ama şişlikler oluyor sabahları benim ellerim ve ayakladım davul gibi oluyor.net bir saat yerine parça parça yapsana dinlene dinlene daha kolay olur.
kızlar ilk zamanlar rahat oturup kalkılmıyor ki yemek yapmak imkansız
gece çocuk emziriyorsun ayakta uyuyorsun çocuğa alışamıyorsun
kendin bitkinsin ağrın sızın var
valla benim annem 20 gün bende kaldı
halam yemeğimi ayağıma kadar getiriyordu
bide gelen giden oluyor onlara çay may yapıyorlardı
oyüzden ilk 20 gün muhakkak biri lazım yanınızda
Benimkinde “en” hastalığı var hemşire. Mesela beni kimseye kötülemez, asla hakkımda konuşmaz, çünkü “en iyi gelin” onun gelini olmak zorundadır. En iyi çocuklar onunkisidir asla dert yanmaz.
Damadı kadar aşağılık bir insan görmedim ben,maddi manevi çökertti kayınpederi mesela. Ama asla şikeyet etmez, en yakınları bilmez durumu. En iyi onun damadıdır çünkü.
En iyi kaynana da o tabi, o yüzden reklam yapıyor. Hatta yalan söylemekten de çekinmiyor. Mesela anneme demiş ki bblau babası öldükten sonra bir süre eşime baba diyemedi. Daha sonra bir gün geldi, benim babam artık sensin. Bir tek seni baba olarak tanıyorum dedi, elini öptü sarıldı…Hani abartıp,çarpıtıp böyle anlatacağı bir olay bile olmadı.O adama asla ve asla böyle bir şey demem. Dünyanın en iyi insanı olsa da demem.Ben “babalık” mevhumunu kendim için babamla birlikte toprağın bağrına koydum…Desem bile anneme söylenir mi bu?
Babam Eskişehirde hastanede yattı. Kayınvalidem İstanbulda oturuyor.Ama öleceği kesin bir adamı ziyarete gitmek için çok bir mesafe değil ki 3-4 saatlik yol. Bu senin dünürün,üstelik “kızından çok sevdiğin” insanın babası.Güm güm atıyorsun ya! Gelmeyeceksen gelme de aptal yerine koyacak bahaneler üretme bari.
Çocuk felçli olan görümcemi bahane ettiler. E kayınpederim gelseydi, kaynım gelseydi. Üstelik gidecekleri yere gidiyorlar, taaa Malatyaya kadar, büyük kızına 1 günlüğüne emanet etseydi rahatsız görümcemi, üstelik kendi işini göremez bir kız değil ki yatalak değil yani.
Babam Eskişehirde öldü Adapazarında gömüldü.Adapazarına da mı gelemezdi.Kızının küçük oğlu bademcik ameliyatı olduğunda rahatsız görümceme kadar maaile ordalardı ama.
Artık bana ne yapsa yaranamaz ben onun içini öğrendim çünkü.
Çok haklısın, gözümde canlandı yine hayal alemine daldım bakev sıcak, bebeğimi doğurmuşum, teyzemler gelmişler bize pişi hazırlıyorlar çayda koymuşlar...Ben de bebeğimi emzirmişim vermişim kucaklarına kıvrılmışım yatağıma sofra hazırlanana kadar uyuyorum :)) iş yok, güç yok, lahusayım de yat anasını satim.. Ayyy kebap kızlar valla ya çok hoşuma gitti, gerçek olur inşallah
Çok haklısın, gözümde canlandı yine hayal alemine daldım bakev sıcak, bebeğimi doğurmuşum, teyzemler gelmişler bize pişi hazırlıyorlar çayda koymuşlar...Ben de bebeğimi emzirmişim vermişim kucaklarına kıvrılmışım yatağıma sofra hazırlanana kadar uyuyorum :)) iş yok, güç yok, lahusayım de yat anasını satim.. Ayyy kebap kızlar valla ya çok hoşuma gitti, gerçek olur inşallah
inşallah herşey hayal ettiğin gibi olur
yani ağrın falan olmasa bile
bir yorgunluk oluyor insanın üzerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?